Błyszczyki

Max Factor Lipfinity Color & Gloss Pomadka z błyszczykiem 2 w 1

Max Factor Lipfinity Colour & Gloss Błyszczyk do ust nr 590 glazed caramel 6ml

cedrowa
    13 grudnia 2022 o 23:20
    Cudowna! Dlaczego ją wycofali?
    Pomadkę kupiłam w drogerii. Na promocji był kolor 530 Luminous Petal. Nie wiedziałam, czy pasuje do mojej jasnej cery, po prostu zakochałam się w błyszczyku, którego wpierw solo używałam. Jakiś czas później odważyłam się nałożyć jakże mocny jak dla mnie kolor i... to był strzał w dziesiątkę. Ja w życiu nie dostałam tylu komplementów. Ten kolor trudno mi określić, bo na ręce wyglądał tak jasno jak w grafikach google, ale na ustach wyciągał z nich taką moc, że nie potrafię tego opisać. Niezwykle twarzowy kolor, który dodawał mi odwagi. Z szarej myszki przeobrażał w kocicę. Oglądając zdjęcia, na których miałam ją na sobie, nie dowierzam, iż tak dobrze ona wygląda - i jak dobrze ja w niej wyglądam. Pomadka przeżyła wieczór panieński, tłuste jedzenie, całą noc imprezowania. I to bez żadnych poprawek. Pamiętam, jak przed pójściem do klubu ja nałożyłam tę pomadkę, a towarzyszki swoje pomadki z Golden Rose z serii Longstay. Pomadki z GR dość szybko zniknęły z ust koleżanek, podczas gdy Max Factor wytrzymała nawet wielogodzinną drzemkę po imprezie. Pomadka nie zostawiła śladów nigdzie. Kiedy czułam, że pomadka wysusza usta, dokładałam błyszczyk i było po problemie. Nie mogę uwierzyć w to, że tej pomadki nigdzie nie mogę znaleźć. Max Factor Lipfinity Colour & Gloss bije na głowę nawet pomadki Inglot HD matte oraz Maybelline Superstay Matte Ink, bo jest o niebo trwalsza i do tego nie wysusza i nie pozostawia żadnych śladów. Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie - będę wdzięczna za informacje, gdzie można jeszcze ją upolować.
    Zalety:
    • kolor błyszczyku
    • kolor pomadki
    • niezniszczalność - mogłam nałożyć ją przed wyjściem na imprezę i nie bać się, że będą poprawki
    • kolor dodaje odwagi i przyciąga spojrzenia
    • stosowanie obu produktów przedłuża trwałość pomadki, gdy błyszczyk się zjada i czuć wysuszanie ust, wystarczy go dołożyć i komfort wraca
    • wyciąga z ust wszystko co najlepsze, nawet, gdy mamy wąskie usta
    • to jest po prostu najlepsza pomadka na świecie, nie znalazłam lepszej
    Wady:
    • nie ma tej pomadki w sprzedaży
    • ze względu na swoją wydajność produkt lepiej używać dużo częściej niż od święta, bo też ma swój termin
  • 28 września 2020 o 14:53
    Średniej bardzo jakości.
    Wole chyba osobno pomadkę i błyszczyk. Kolor pomadki mnie nie zadowoli, a błyszczyk był zbyt mleczny i kleisty. Efekt na ustach był dość ładny, lecz ja nie tego szukam. Jak dla mnie są to jedyne zalety produktu. Pomadka jest bardzo nietrwała, szybko schodzi z ust. Błyszczyk tak samo. Nikt zbyt po błyszczyku nie wiadomo jakiej trwałości nie oczekuje. Opakowanie wygodne, ale za dużo nie ma w nim produktu. Cena dość wysoka w stacjonarnych sklepach. Produkt mocno zapomniany i zakurzony.
  • 21 stycznia 2020 o 22:15
    jest ok .wole używać samej pomadki
    dostałam tą pomadkę z błyszczykiem w prezencie. sama błyszczyków już z kilka lat nie kupowałam. ale tu zaczęłam używać. pomadka super. matowa. delikatnie podkreśla kolor ust. idealna na codzień. nie wysusza ust. zjada się równo . bez problemu szybko można ją poprawić w ciagu dnia. błyszczyk sporadycznie nakładam, gdyż nie Lubie tego uczucia lepkości.
    Zalety:
    • ładny kolor pomadki.
    Wady:
    bj87
    17 sierpnia 2019 o 22:19
    Max Factor, Lipfinity Color & Gloss
    Zestaw ten - trwała pomadka i błyszczyk - znalazłam niedawno w jednej z torebek, zapomniałam o nim całkowicie i zdaje się, że nie jest już dostępny w regularnej sprzedaży. Posiadam odcień 530 Luminous Petal. Kolor pomadki to piękny zgaszony róż w chłodnej tonacji, błyszczyk jest jasnoróżowy. Swojego czasu uwielbiałam ten produkt za jego podwójne zastosowanie. Nigdy nie stosowałam równocześnie obu kroków, bo efekt wydawał mi się "tani". Pomadka jest mocno trwała, przetrzyma chyba wszystko, łącznie z tłustym jedzeniem, jest idealna na jakieś wielkie okazje kiedy nie mamy możliwości poprawiania makijażu co chwila. Błyszczyk jak to błyszczyk, jest i za chwilę go nie ma, ale przyjemnie nawilża usta :) Mój egzemplarz pewnie nadaje się już do wyrzucenia, ale chętnie kupiłabym go ponownie.
  • 30 marca 2016 o 13:02
    Jedna znacząca wada :(
    Zakochałam się w odcieniu 600 GLOWING SEPIA, nadaje troszeczkę mrocznego i drapieżnego wyglądu. Plusy : - Długotrwała - Kolory w moim typie - Makijaż przy niej staje się atrakcyjniejszy Minusy : - Rozwarstwia się po jakimś czasie. Gdyby nie ta przypadłość, pomadkę nosiło by się cudownie i z przyjemnością. Zauważyłam, że jak się ją starannie i z głową rozprowadzi to wcale się nie rozwarstwia, aż tak mocno, więc zwróćcie na to uwagę. - Nie można jej dokładać i poprawiać! Powoduje to drastyczny efekt. Pamiętajcie, że jeżeli wam też jest ją trudno usunąć w ciągu dnia, żeby pomalować się na nowo, jedyne co ją zmywa od razu to baza pod makijaż, sylikonowa lub żelowa, nie do końca sprawdza się płyn dwufazowy.