Błyszczyki

Artdeco Hydra Lip Booster Błyszczyk powiększający usta

notino.pl
Artdeco Hydra Lip Booster 28 translucent mauve
hairstore.pl
Artdeco Hydra Lip Booster błyszczyk do ust odcień 197.55(Translucent Hot Pink) 6 ml
Bodyland.pl

Nasi użytkownicy zostawili 16 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 26 lutego 2025 o 17:08
    Spełnia oczekiwania
    Niejednokrotnie wspominałam tu że jestem absolutnie zmęczona poszukiwaniem zwykłego błyszczyka,który będzie nawilżał usta,bez niepotrzebnego szczypania,pieczenia i robienia ze mnie (za przeproszeniem) glonojada. Błyszczyki Artdeco są dla mnie pewnego rodzaju odkryciem,na szczęście pozytywnym. Mają przyzwoitą na cenę,fajne kolory i dobrze wpływają na pielęgnację ust. Wersja nawilżająca faktycznie nawilża usta,daje delikatny połysk,nie klei się i schodzi równomiernie. Fajnie uwypukla usta ale bez przesadnego wyglądu. Trwałość jak to na błyszczyk dość mierna,ale lubię go reaplikować,więc nie ma dramatu.
  • 19 listopada 2021 o 6:50
    Błyszczące i ponętne usta.
    Błyszczyk w wersji 38 pozostawia na moich ustach efekt błyszczącej, wilgotnej powłoki. Usta wyglądają pełniej, zdrowiej. Błyszczyk nie podkreśla suchych skórek i podbija nawilżenie ust. Błyszczyk pozostawia karmelowy, słodki posmak. Stosuję go do pielęgnacji, żeby zabezpieczyć usta przed wiatrem, suchym powietrzem, mrozem. Błyszczyk ładnie podkreśla usta, nadaje im połysk i wyrównuje powierzchnię. Błyszczyk sprawia, że moje usta wydają się większe i pełniejsze. Opakowanie proste, widać ile kosmetyku jeszcze pozostało. Dzięki precyzyjnemu aplikatorowi łatwo nałożyć błyszczyk na usta. Doskonale się sprawdza zarówno w makijażu zwykłym, dziennym, jak i wyjściowym. Błyszczyk długo się utrzymuje na moich ustach.
    Zalety:
    • Powiększa usta, nie klei się, zabezpiecza przed warunkami atmosferycznymi.
    Wady:
    • wysoka cena
  • 29 listopada 2020 o 10:30
    bez szału
    liczyłam na bardziej spektakularny efekt, biorąc pod uwagę regularną cenę i markę, błyszczyk pozostawia na ustach efekt takiej błyszczącej, wilgotnej powłoki, bez drobinek, bardzo ładny zresztą, usta wyglądają pełniej, zdrowo, błyszczyk nie podkreśla suchych skórek, a używany regularnie podbija nawilżenie skóry ust, w porównaniu z innymi błysczzykami bardzo mało się klei, ale pigmentacja jest bardzo słaba, ja mam dwie wersje kolorystyczne 15 i 38, obie moze do jakiś intensywnych odcieni nie należą, ale na moich naturalnych ustach w ogóle nie widzę koloru, fakt, że mam dość ciemne (w odcieniu truskawkowym), ale delikatny akcent kolorystyczny byłby wskazany, błyszczyk pozostawia delikatny karmelowy posmak, kupiłam w promocji za 24zł, więc nie żałuję, stosuję bardziej jako element pielęgnacji, żeby zabezpieczyć usta przed słońcem, wiatrem, suchym powietrzem, mrozem
    Zalety:
    • nie klei się jak inne błyszczyki,
    • nawilża usta,
    Wady:
    • cena,
    • słaba pigmentacja.
  • 18 stycznia 2018 o 17:50
    dobry błyszczyk w rozsądnej cenie
    zużywam drugie opakowanie tego kosmetyku, który spełnia dla mnie funkcję delikatnej szminki. wybrałam naturalny kolor (nr 306), półkryjący błyszczyk ładnie podkreśla usta, nadaje im połysk i wyrównuje powierzchnię w naturalny sposób. nie zauważyłam efektu nawilżenia, ale na pewno powłoka kosmetyku na ustach zapobiega ich wysuszaniu.
    Zalety:
    • aplikator (pozwala na precyzyjne nałożenie kosmetyku)
    • ochrona przed wysuszaniem
  • 16 października 2015 o 19:04
    Doskonały - piękne, pełniejsze i rozjaśnione usta
    Jeżeli na rynku jest jakiś kosmetyk, który ma powiększać usta to prędzej czy później go kupię - zawsze podobały mi się takie usta jakie mają Angelina Jolie i Charlotte Casiraghi. Żałuję tylko, że błyszczyk ArtDeco Hydra Lip Booster odcień 38 trafił do mnie dopiero niedawno. Naprawdę sprawia, że usta wydają się większe i pełniejsze. Opakowanie ładne, proste, solidnie wykonane, widać ile mniej więcej kosmetyku ubyło. Aplikator - gąbeczka precyzyjnie pomaga nałożyć błyszczyk na usta. Konsystencja dość gęsta. Zapach jest neutralny, nie wyczuwam w nim karmelu. ArtDeco Hydra Lip Booster spełnia moje trzy podstawowe kryteria, które musi spełnić błyszczyk, czyli nie ma drobinek oraz brokatu, usta po zastosowaniu tego kosmetyku się nie kleją i nie są wysuszone. A dalej jest już tylko lepiej Kolor błyszczyku, który ja posiadam to 38 - półtransparentny, bardzo delikatny, subtelny odcień różu, który jest niemal niewidoczny na ustach, który jest taki jak mój naturalny odcień ust, choć nieco je rozjaśnia. Doskonale się sprawdza zarówno w makijażu zwykłym, dziennym, a także tym na nieco bardziej specjalne okazje. Błyszczyk ArtDeco daje przede wszystkim połysk - niczym tafla wody. Jeszcze długo po aplikacji kosmetyku usta są bardzo nawilżone, pełne i wilgotne. Taki efekt utrzymuje się długo - przez kilka godzin i nawet jedzenie i picie jakoś bardzo go "nie zjada". Co do najważniejszej obietnicy producenta to jest spełniona. Usta są jak najbardziej optycznie powiększone, pełne, piękne i ponętne. Uważam, że za tę cenę nie ma na rynku lepszego kosmetyku, który powiększałby usta, a na tego typu kosmetykach znam się dobrze ponieważ jestem prawdziwą maniaczką tego typu specyfików i przetestowałam ich dużą ilość. Mało tego - błyszczyk ArtDeco jest równie dobry, jeśli nie lepszy od podobnych mu z wyższej półki. 46 zł za 6 ml w Douglasie i perfumeriach internetowych, niestety w Sephorach jest niedostępny, a przynajmniej w tych w których ja bywam. Używam tego produktu od: lipiec 2015 Ilość zużytych opakowań: jedno 6 ml