Błyszczyki

Kiko Milano 3D Hydra Lipgloss Zmiękczający błyszczyk do ust z efektem 3D

Kiko Milano 3D Hydra
KIKO Milano 3D Hydra Lipgloss Błyszczyk do Ust 3D 3D 05 Pearly Pink 6.5ml

Nasi użytkownicy zostawili 31 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 10 kwietnia 2025 o 16:41
    Tańszy zamiennik Fenty Beauty
    Posiadam kolor 17, idealny, uniwersalny, na codzień jak i na większe wyjścia. Bardzo przyjemna konsultacja, nie czuć drobinek, jak na błyszczyk naprawdę dobrze utrzymuje się na ustach, nie wysusza wręcz nawilża. Ponadto eleganckie opakowanie czyni go produktem na równi z produktami luksusowych marek
    Zalety:
    • Kolor
    • Konsystencja
    • Nawilżenie
    Wady:
    W perfumerii
    ola_gn
    28 marca 2025 o 11:10
    KOCHAM go!
    Nie znam drugiego produktu do makijażu ust który jest tak pielęgnujący jak Kiko 3D Hydra Lipgloss. Odcień 08 jest idealny, bardzo neutralny. Daje efekt mokrych ust i trzyma się dość długo. Opakowanie po pewnym czasie robi się matowe, jednak nie przeszkadza to w użytkowaniu. Jest bardzo wydajny, starczył mi na cały rok przy używaniu około raz dziennie. Dodatkowo pięeeknie pachnie ciasteczkami.
    Zalety:
    • wydajność, właściwości pielęgnujące
  • 21 października 2024 o 22:56
    Najlepszy błyszczyk na rynku
    To mój pierwszy błyszczyk pod wieloma kątami. Pierwszy, który ma taki pigment, że nie potrzebuję do niego konturówki. Pierwszy, który jest tak niewyczuwalny na ustach (w ogóle się nie klei!). I pierwszy, który zostawia moje usta tak gładkie. Piękny zapach, eleganckie opakowanie, cudne kolory. Porzuciłam dla niego wszystkie inne produkty do ust i będę z pewnością uzupełniała kolekcje o nowe odcienie. Produkt w swojej kategorii nie najtańszy, ale absolutnie wart ceny
  • 27 maja 2024 o 23:16
    Najlepszy błyszczyk jaki w życiu miałam
    Mam odcień 017 i to jest coś pięknego …. gdybym miała używać jednego błyszczyka do końca życia myślę że to byłby ten albo jakiś inny odcień z tej serii. Jestem dużą fanką błyszczyków i mam całkiem sporą kolekcję ale takiego efektu jak daje ten produkt nigdy wcześniej nie widziałam. Nazwa jest bardzo adekwatna - usta rzeczywxie wydają się być “ trójwymiarowe “ :)) Drobinki w tym błyszczyku dają właśnie taki super efekt i są na tyle małe ze wgl nie przeszkadzają i nie powodują dyskomfortu podczas noszenia a po starciu błyszczyka długo zostają i ogółem usta wydają się być miększe i pełniejsze po użyciu tego produktu. Opakowanie jest mega ładne i super jakości a zapach tego błyszczyka … jest uzależniający. Jedyny minus tego produktu to cena bo zwykle można go znaleść za 50/60 zł , mi udało się kupić go na amazonie za około 30 zł ale i tak jest wart swojej oryginalnej ceny.
    • efekt tafli
    Wady:
    lau_q9
    21 stycznia 2024 o 15:37
    Kocham
    Bardzo polecam przepiękne błyszczyki , nie kleją się i bardzo pięknie wyglądają na ustach moim zdaniem idealne do szkoły/pracy posiadam już 3 bardzo polecam