Serum do twarzy

11 grudnia 2023 o 15:39
    Brak przebarwień!
    Używa od:próbka
    Wykorzystał/a:kilka próbek
    Jest to pierwsze serum, które tak dobrze mi się sprawdza. Od dawna zmagałam się z przebarwieniami na policzkach i dekolcie. Przez miesiąc stosowania zdecydowanie widzę różnicę. Dlatego z pewnością do niego wrócę. Jeśli chodzi o opakowanie jest ok, zapach neutralny (nie mam zastrzeżeń), konsystencja typowa dla serum.
  • 11 grudnia 2023 o 14:30
    Niezastąpiony na przebarwienia
    To serum to moje odkrycie tego roku! Mam cerę, która jest dojrzała, wrażliwa i jeszcze na dodatek alergiczna. To serum to istna magia dla mojej skóry! Ładnie się wchłania, nie zostawiając tłustego filmu na twarzy. Coś, co mnie mega cieszy - zero podrażnień! Nawet moja wrażliwa skóra to polubiła. Nie zapchało, nie uczuliło - to się nie zdarza. Moja cera jest po prostu rozpromieniona. Nie myślałam, że kiedykolwiek dam 5/5, ale to serum zasługuje na to z całego serca. Must-have pielęgnacyjny!
  • 11 grudnia 2023 o 11:50
    Widoczne efekty
    Stosuje serum, gdy od dłuższego czasu borykam się z problemem przebarwień, serum poleciła mi moja kosmetolog. Stosuję je od blisko dwóch miesięcy i widzę widoczne zmiany w moich przebarwieniach - są zredukowane. Cera dodatkowo jest rozjaśniona i bardziej promienna a dodatkowo mam uczucie jej nawilżenia. Myślę, że po dłuższym stosowaniu efekt będzie jeszcze lepszy.
    Zalety:
    • Bardzo przyjemna konsystencja
    • widoczne rozjaśnienie przebarwień
    • przyjemny zapach
    • uczucie nawilżenia skóry po zastosowaniu
    U konsultantki
    girl24y
    5 grudnia 2023 o 14:40
    Super produkt
    Używa od:próbka
    Serum szybko się wchłania ładnie pachnie mam skórę mieszana spełniło moje oczekiwania gorąco polecam.skora stała się nawilżona odżywiona będę używać go nadal na pewno
  • 5 grudnia 2023 o 10:55
    Bardzo dobre serum.
    Nie mam żadnych zastrzeżeń co do produktu. Serum stosowałam jednoczenie z Sesderma, C - Vit 5 Liposomal Serum (jedno rano, drugie wieczorem). Produkt spełnił moje oczekiwania: skóra jest wygładzona, jakby jędrniejsza no i świetnie poradził sobie z przebarwieniami, z którymi zmagałam się od dłuższego czasu (pozostałości po wysypce alergicznej). Ciekawa jestem tego czy rzeczywiście, jak obiecuje producent, serum "zapobiega pojawianiu się zaburzeń pigmentacji w przyszłości". Przekonamy się niebawem :) Pomimo sporej ceny - polecam!
    Otrzymałam w ramach testowania na Wizaz.pl

Zobacz także inne Serum do twarzy