Serum do twarzy

Nacomi Next Level Peeling Kwasowy Aha I Pha 30%
Nacomi Next Level

• 23 marca 2025 o 15:00
    Nacomi Next Level Serum z kwasami AHA
    Peelingujące serum na bazie kwasów AHA, które złuszcza martwy naskórek, wygładza skórę i rozjaśnia przebarwienia. ✅ Zalety: • Skutecznie złuszcza i wygładza skórę. • Rozjaśnia przebarwienia. • Nawilżenie dzięki kwasowi hialuronowemu. ❌ Wady: • Może szczypać przy wrażliwej skórze. • Nie nadaje się do codziennego stosowania. • Wymaga stosowania SPF. ⭐ Ocena: 4/5
    laluska
    20 stycznia 2025 o 12:36
    Mocny peeling
    Kupiłam ten peeling szukając czegoś mocniejszego do złuszczenia mojej skóry pełnej zaskórników. I faktycznie, ten peeling jest mocny, skóra po nim jest gładka, lecz nie poradził sobie z dokładniejszym oczyszczeniem twarzy. Nakładałam go raz w tygodniu, od 5 do 10 minut, po czym dokładnie zmywałam i stosowałam nawilżający krem. Skóra po nim faktycznie jest o wiele gładsza, znikają zaczerwienia i pod tym względem jestem z niego naprawdę zadowolona. Niestety zaskórniki, jak były, tak są. Kosmetyk ma ostry zapach i po nałożeniu na skórę czasami ona piecze. Opakowanie jest wygodne, dzięki pompce można nałożyć odpowiednią ilość produktu. Ze względu na zaskórniki, wypróbuję następnym razem inny peeling kwasowy.
  • 3 października 2024 o 11:29
    Wspaniale złuszcza
    Next Lvl AHA & PHA 30% The Exfoliator to prawdziwy game-changer w mojej rutynie pielęgnacyjnej! Już po kilku użyciach zauważyłam widoczną poprawę kondycji skóry. Formuła z kwasami AHA i PHA działa skutecznie, ale jednocześnie jest delikatna – nie podrażnia mojej wrażliwej cery, a wręcz przeciwnie, pozostawia ją gładką, promienną i wyraźnie odświeżoną. Cera wygląda zdrowo i rozświetlona, a drobne niedoskonałości są mniej widoczne. Uwielbiam efekt delikatnego złuszczania bez uczucia ściągnięcia. Zdecydowanie polecam każdemu, kto szuka produktu o mocnym działaniu, ale wciąż przyjaznym dla skóry.
    Zalety:
    • skutecznie wygładza
    • zwęża pory
    • wygładza cerę
    • redukuje przebarwienia
    • wyrównuje koloryt skóry
    • działa antybakteryjnie
    • redukuje wypryski
    • niweluje drobne zmarszczki
    • wyrównuje strukturę
    • działa antybakteryjnie.
    saajko
    22 września 2024 o 11:07
    peeling jak peeling
    Uważam, że ten konkretny peeling działa dokładnie tak samo, jak inne produkty zawierające te same składniki aktywne, ale ma jedną zasadniczą wadę. Peeling nacomi jest praktycznie bezbarwny, co jest bardzo problematyczne przy zmywaniu kosmetyku ze skóry, bo nie widać czy gdzieś jeszcze czasem nie został, a przy tego typu produkcie nie byłoby to raczej wskazane. Poza tym po aplikacji peelingu skóra bardzo piecze, co jest nieprzyjemne i niekomfortowe, w związku z tym podjęłam decyzję o rezygnacji z kosmetyków posiadających takie składniki w mojej pielęgnacji.
  • 8 grudnia 2023 o 14:27
    Świetny do Skin Cyclingu
    Produkt kupiłam do skin cyclingu wraz z innym produktem tej firmy zawierającym Retinol. Obydwa sprawdziły się idealnie. Produkt ma żelową konsystencję i jest w czerwonym kolorze. Trzeba uważać aby na początku stosowania nie przekroczyć 3min od nałożenia do spłukania, ponieważ może to bardzo podrażnić twarz. Ogólnie polecam, bardzo dobry peeling.

Zobacz także inne Serum do twarzy