Żele pod prysznic

Balea Soft & Cosy Vibes Cremedusche Żel pod prysznic o zapachu owoców leśnych

• 11 kwietnia 2024 o 21:49
    Zapach!
    Żel pod prysznic Balea o zapachu czerwonych owoców jagodowych to pierwszy mój kosmetyk z tej firmy. Kupiłam go za grosze w drogerii DM, skusiło mnie opakowanie i obietnica owocowego zapachu. Po otwarciu od razu czuć słodki, owocowy zapach, jak ja go uwielbiam! Żel dobrze się pieni, ciało pięknie po nim pachnie. Ma perłowy kolor, wystarczy niewielka ilość produktu do umycia całego ciała, opakowanie 300 ml starczy na długo. Nie wysusza skóry, jak to czasem bywa przy takich perfumowanych żelach. Dużym plusem jest to że mnie nie uczulił ani nie podrażnił. Jest to edycja limitowana, koniecznie muszę się po niego wrócić i kupić zapas!
    Zalety:
    Ka_tax
    2 grudnia 2023 o 22:49
    Cudowny owocowy zapach
    Żel kupiłam na promocji w DM za niewielką kwotę, nie sprawdzając nawet zapachu kierując się jedynie szatą graficzną która bardzo mi się spodobała. Jakie pozytywne zaskoczenie spotkało mnie podczas kąpieli: żel pachnie przepięknie! Zapach owoców leśnych utrzymuje się na skórze jeszcze długo po kąpieli. Żel dobrze się pieni i jest wydajny. Opakowanie praktyczne, ładna grafika. Idealnie wpisuje się w jesienny klimat.
    Zalety:
    • zapach utrzymuje się długo
    • dobrze się pieni