Pudry do twarzy

Bell All Stars Star, Pressed Illumi Powder Puder rozświetlający

Sayroan
    19 marca 2025 o 22:51
    Poniżej średniej
    Bardzo lubię firmę bell, gdyż znam ją od lat i dużo produktów które kupiłam były trafione. Nieco inaczej jest z tym pudrem. Sam kolor jest niespecjalny, wpada w żółty a powinien raczej w szampański. Daje słaby efekt rozświetlenia. Czasem jak się śpieszę i szybko go nakładam nie rozcierając tworzy taką plamę w żółtym odcieniu i nie stapia się ze skórą. W porównaniu do brązera z tej serii który zakupiłam i jestem zadowolona to ten produkt można nazwać mało udanym. Nie ma tragedii, ponieważ kosztuje stosunkowo niewiele, gdyby kosztował więcej byłabym mocno rozczarowana.
  • 4 lipca 2024 o 14:18
    Masakrycznie po nim swędzi twarz
    Uwielbiam pudry z Bell i ten ma piękne rozświetlające wykończenie na prawdę ładnie wygląda na buzi ale okrutnie po nim mnie swędzi buzia tak przez 20-30 min nie polecam
    Zalety:
    • Ładne wykończenie
    • Ładny kolor
    Wady:
    • Swędzi buzia
  • 11 maja 2024 o 0:37
    Mało Illumi
    Oceniałam już pierwotną wersję tego pudru i to był najlepszy puder rozświetlający jaki miałam (Illumi). Pomimo tego, że producent chciał powrócić do swoich hitowych kosmetyków tylko w innych opakowaniach, tym razem zabieg się nie udał. Zamysłem kolekcji było umieszczenie znanych i lubianych formuł kosmetyków pod hasłem "All Stars". Ten kto zna oryginalny puder mógł się poczuć zawiedziony. Ja początkowo byłam zadowolona i wydawało mi się, albo próbowałam to sobie wmówić przez sentyment, że ten puder jest taki sam. Niestety nie jest, efekt glow już nie tak kosmiczny jak w poprzedniku. Da się uzyskać rozświetlenie, ale trzeba nałożyć pudru bardzo dużo i dobrze go rozcierać, gdzie w poprzedniej wersji wystarczyło tylko lekko dotknąć pudru i omieść skórę. Różnicę da się też zauważyć w samej strukturze i formule pudru, ten jest raczej twardy i suchy, a oryginał był niesamowicie miękki i gładki, prawie jak rozświetlacz. Różnica jest też w kolorze, ten jest bardziej żółty a tamten był bardziej perłowy i srebrzysty. Dodatkowo samo rozświetlenie wynika bardziej z drobinek niż z tafli, którą tworzył pierwowzór, tamtemu było bliżej do mgły pudrowej. Raczej jest to puder wykańczający niż utrwalający. Sprawdza się powiedzenie, że nie wchodzi się dwa razy do tej samej rzeki.
  • 1 marca 2024 o 17:05
    Puder Bell
    + przyjemny zapach + utrwala makijaż + rozświetla skórę + uniwersalny odcień + ładna szata graficzna + wygodne opakowanie + przyjemna konsystencja + dobra jakość + korzystna cena + dostępność w Biedronce + polska marka +wydajność - edycja
  • 2 lutego 2024 o 16:24
    Świetna jakość w korzystnej cenie
    Kosmetyk upiększa skórę. Rozświetla, a przy tym dobrze utwala makijaż. Powoduje, że skóra wygląda na bardziej wypoczetą. Ładny zapach, sprawia że użytkowanie jest zdecydowanie przyjemniejsze. Puder dostępny jest w jednym , uniwersalnym odcieniu. Plusem jest wygodne opakowanie, a także wydajność . Świetna jakość w korzystnej cenie. Produkt dostępny w kolekcji limitowanej dla Biedronki.