Odżywki do włosów

Garnier Goodbye Damage, Keratin Filler, Inner-repair Rinse Out Treatment Odbudowujący kompleks keratynowy

notino.pl
Garnier FRUCTIS GOODBYE DAMAGE KERATIN FILLER ODBUDOWUJĄCA KURACJA DO WŁOSÓW 200ML
Fructis Kuracja Goodbye Damage Keratin Filler 200 ml

Nasi użytkownicy zostawili 307 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 16 lutego 2025 o 21:20
    Wygładza, nawilża i odżywia włosy dzięki czemu wyglądają na dużo zdrowsze
    ◾️Zacznę od tego, że jeszcze parę miesięcy temu moje włosy były suche, łamliwe i rozdwojone, jakby ktoś je potraktował gorącym żelazkiem, a to wszystko niestety moja wina, ponieważ przez wiele lat je rozjaśniałam, aż w końcu zrozumiałam, że to był błąd. ◾️Zdaję sobie sprawę, że odbudowa włosów i ich regeneracja graniczy z cudem, dlatego najpierw je skróciłam i postanowiłam wziąść się z ich porządna pielęgnację i właśnie do tej pielęgnacji używam również tej kuracji, z której jestem zadowolona. ◾️Opakowanie: ➖️Kosmetyk zamknięty jest w plastikowej butelce. ➖️Butelka o ergonomicznym kształcie, dzięki czemu dobrze leży w dłoni. ➖️Butelka w pomarańczowym kolorze. ➖️Etykieta na butelce o ciekawej szacie graficznej znajdują się na niej elementy metaliczne, jak i napisy w kolorze ciemnozielonym oraz białym. ➖️Na etykiecie znajduje się również kapsułka z miksturką. ➖️Etykieta zawiera wyraźne informacje o składnikach oraz przewidywanych efektach ➖️Butelka posiada solidna nakrętkę, która trzyma się opakowania, więc nie ma obawy, że moja córa przypadkowo ja otworzy. ◾️Pojemność: ➖️Butelka o pojemności 200 ml ◾️Data ważności: ➖️Kosmetyk należy zużyć w ciągu 12 miesięcy od otwarcia. ◾️Skład: ➖️Kompleks naprawczy keratyny ➖️Olejek Marula ◾️Konsystencja-kolor – zapach ➖️Kuracja ma gęstą i kremową konsystencję, w białym kolorze. ➖️Kuracja ma słodko owocowy zapach. ◾️Użytkowanie: ➖️Kurację stosuje jako st produkt po umyciu włosów szamponem. ➖️Dzięki temu, że kuracja ma gęstą konsystencję to przylega ona do włosów i z nich nie spływa. ➖️Nakładam ją na wilgotne włosy i pozostawiam na 5 minut następnie spłukuje ciepłą wodą. ◾️Efekty: ➖️Przy regularnym stosowaniu kuracji u mnie to 2 -3 razy w tygodniu zauważyłam, że kuracja sprawiła, że moje włosy są widocznie nawilżone. ➖️Moje włosy stały się również mięciutkie i pełne blasku. ➖️Dzięki tej kuracji nie mam już problemów z puszeniem się włosów, dzięki czemu łatwiej się układają i wyglądają pięknie. ➖️Kuracja nie obciąża również włosów . ➖️Dodam również, że owocowy zapach tego cudeńka utrzymuje się na moich włosach nawet kilkanaście godzin.
    Zalety:
    • Ergonomiczne opakowanie
    • Konsystencja
    • Owocowy zapach
    • Nawilża
    • Odżywia
    • Wygładza
    • Sprawia że włosy przestają się puszyć
    • Nie obciąża włosów
    Wady:
    • Brak wad
  • 8 grudnia 2024 o 0:41
    Bardzo dobry produkt, ale trochę uciążliwe opakowanie
    Bardzo dobry produkt, po regularnym stosowaniu zauważyłam różnicę w stanie włosów. Są bardziej grube i miękkie w dotyku. Po zastosowaniu włosy są bardziej podatne na stylizację. Nie obciąża włosów. Jedynym minusem jest dla mnie opakowanie z którego dość ciężko jest wydobyć produkt. Odżywka jest wydajna, niewielka ilość wystarcza na całą długość długich włosów. Zapach ładny, mnie się podoba i długo utrzymuje się na wlosach.
  • 12 września 2024 o 10:14
    Świetny produkt do wygładzenia włosów
    Jego gęsta konsystencja zostaje na włosach co jest dużym plusem. Wystarczy kilka minut aby włosy były miękkie i błyszczące po wysuszeniu. Pięknie owocowo pachnie i zapach utrzymuje się jeszcze cały dzień na włosach co jest mega bo ja bardzo lubię jak moje włosy pięknie pachną. Po tym produkcie są sypkie i nie puszą się z czym często mam problem przy moich niskoporowatych włosach tym bardziej że są rozjaśniane już wiele lat.
    Zalety:
    • daje efekt tafli
    • wydajny
    • zapach na włosach po jego użyciu zostaje cały dzień
    Inne
    ALM007
    8 września 2024 o 9:47
    regeneracja na zawołanie
    Kuracja Fructis Goodbye Damage Keratin Filler to kolejny produkt z serii Goodbye Damage, którą miałam przyjemność testować. Zaskoczyła mnie pozytywnie. Producent obiecuje odbudowę włosów zniszczonych, a to, co go wyróżnia, to aż 19% kompleks keratynowy, który ma działać od wewnątrz włosa. Zauważyłam, że faktycznie poprawia kondycję moich cienkich i delikatnych włosów, a co najważniejsze – nie obciąża ich, co jest dużym plusem przy tego typu kosmetykach. Co ciekawe, produkt można stosować na dwa sposoby – klasycznie, jako maskę po umyciu włosów (w tej formie sprawdza się u mnie najlepiej) albo na wilgotne włosy przed umyciem. Próbowałam obu metod i wolę klasyczne podejście, bo po umyciu włosów efekt jest widocznie lepszy. Włosy są miękkie, gładkie i wydają się silniejsze. Fajnie, że nie jest to kosmetyk, który nadmiernie obciąża – a to często problem w przypadku kuracji keratynowych. Świetnie też pachnie, co jest dodatkowym plusem. Niestety, jest kilka minusów. Pierwszy to konsystencja – produkt jest naprawdę gęsty, przez co trudno go wydobyć z opakowania, szczególnie pod prysznicem, kiedy masz mokre ręce. To niestety nie wpływa na komfort stosowania. Druga sprawa to wydajność – niestety, nie jest to najbardziej wydajna kuracja, bo butelka ma tylko 200 ml, a przy regularnym stosowaniu szybko się kończy. Cena? Jest jak najbardziej w porządku, zwłaszcza że to produkt z linii drogeryjnej. Dostępność również nie sprawia problemu – produkt znajdziesz w każdej większej drogerii, więc łatwo po niego sięgnąć. Jak dla mnie to dobra opcja na codzienną regenerację włosów, zwłaszcza dla tych, które potrzebują naprawy bez obciążenia. Idealna dla osób z cienkimi włosami, jak moje.
    Zalety:
    • Nie obciąża włosów, nawet cienkich.
    • Przyjemny zapach.
    • Proste i szybkie zastosowanie jako maska.
    • Cena dostosowana do jakości.
    • Łatwo dostępny w drogeriach.
    Wady:
    • Konsystencja utrudnia wydobycie produktu.
    • Niewielkie opakowanie – średnia wydajność.
    • Zapach może wydać się sztuczny dla niektórych.
    Otrzymałam do testów od marki/producenta
    Raava
    3 czerwca 2024 o 22:02
    Sprężystość
    Mam długie proste włosy z tendencją do łamania. Podczas użytkowania kompleksu jak i całej lini od Garniera zauważyłam poprawę sprężystości włosów, a co za tym odzie mniej połamanych jednostek. Użycie jest proste i dobrze współgra z resztą pielęgnacji. Opakowanie wydajne - jedynie moje prywatne odczucie to nie przepadam za tym rodzajem zatyczki czyli dziabka z klapką - po pewnym czasie zamykanie trzeba sprawdzać czy faktycznie się domyka (szczegół). Poza tym zapach przyjemny owocowy słodki. Używając całej lini zauważyłam poprawę kondycji włosów - mniej przesuszonych końcówek, większa sprężystość, brak obciążenia czy przetłuszczania się skory czy samych włosów. Z pewnością wrócę do tych kosmetyków, tym bardziej, że są bardzo wydaje.
    Otrzymałam w ramach testowania na Wizaz.pl