Suche szampony

L'biotica Biovax Glamour Hydrating Therapy, Suchy szampon nawilżająco-pielęgnujący

Lbiotica BIOVAX GLAMOUR HYDRATING THERAPY SUCHY SZAMPON DO WŁOSÓW 200ML

• 24 sierpnia 2024 o 23:28
    Jak on pachnie ..
    Rzadko sięgam po tego typu produkty, jednak kilka już przetestowałam i wydaje mi się,że ten jest póki co moim TOP. Dobrze odświeża włosy, przepięknie pachnie. A Zapach utrzymuje się naprawdę bardzo długo. Jedynym minusem jest to,że pozostawia białawą poświatę na ciemnych włosach. Mimo wszystko posiada to czego oczekuję od tego typu produktu.
  • 21 sierpnia 2024 o 10:36
    Pięknie pachnie i odświeża włosy
    Kupiłam ten szampon na dużej promocji za około 9 zł w Rossmanie był z żółtą cenowką. Muszę przyznać, że bardzo dobrze mi się sprawdza. Dobrze odświeża włosy, jest wydajny. Nie przesusza skóry głowy, rzeczywiście nawilża. Bardzo pięknie pachnie, jeszcze żaden suchy szampon tak pięknie nie pachniał. Zapach bardzo długo utrzymuje się na włosach. Lubię natomiast efekt volume na głowie, więc tego szamponu zazwyczaj używam gdy związuje włosy. Opakowanie klasyczne, mechanizm działa bez zarzutów.
  • 7 grudnia 2023 o 16:47
    Przynajmniej nie wysusza
    Zachęcona ekstraktem z alg morskich sięgnęłam po tą wersję suchego szamponu , którego dnia Biowax ma w swojej ofercie już kilka fajnych opcji . Przyjemny , nie wysuszał co ważne bo większość takich szamponów wysusza mi skórę głowy , nie stępił mi włosów , ładnie obił je od głowy dodając takie volume co mi się podobało ;) bo od czapki są one jak naleśnik .... Zapach ok jak ktoś lubi morskie klimaty.
    Zalety:
    • Volume
    • Nie wysuszał
    Wady:
    • Dostępność

Zobacz także inne Suche szampony