Maszynki do golenia dla kobiet

BIC Soleil Escape 5-Blade Maszynka do golenia dla kobiet

BIC Soleil Escape 5

Trwałość / wykonanie:
Design produktu:
  • 27 lutego 2025 o 19:24
    Porażka
    Kupiłam dla wypróbowania żeby zobaczyć czy jej skuteczność jest warta ceny na moją skórę zadziałała źle bo nie ładnie wydepilowała wydaje mi się że akurat dla mnie te " poduszeczki" są za duże . Niestety jak dla mnie to totalna porażka jak za prawie 29 zł . Nie polecam .
    Zalety:
    • Żadne
    Wady:
    • Akurat dla mnie słabo depilowała
    • Wydaje mi się że te " poduszeczki" są za duże
    • Trwałość / wykonanie
    • Design produktu
    Lothris
    19 listopada 2024 o 13:56
    Strefa bikini lubi je!
    Lubię maszynki BIC, za desing, jakość i trwałość. Wersja Soleil escape spisuje się u mnie na 5. Podrażnienia zostały zminimalizowane, maszynka bardzo wygodnie i pewnie leży w dłoni. Pomimo szerokiej główki dociera tam, gdzie chcę. Na największą pochwałę zasługują ostrza, jest ich aż 5! - tępią się wolniej od innych maszynek i bezproblemowo usuwają włoski (testowałam pod pachami, bikini i na nogach). Do tej pory używałam wersji z 3 ostrzami bez dodatkowej a'la poduszki wokół ostrzy. Sprawdzały się, ale ta jednak o wiele mniej podrażnia. Maszynka delikatnie (i przyjemnie) pachnie co uważam za zbędne i trochę trąci. Jakby producent myślał, że kobietki są tak wyjątkowo próżne, że muszą mieć jeszcze pachnące maszynki :D Sama szata graficzna opakowania jest wystarczająco przyciągająca uwagę. Marketingowo uznaję to za plus, zwłaszcza, że za ceną i przyciągająco oko grafiką idzie również jakość - na szczęście. Przód maszynki prezentuje sie dokładnie tak, jak na grafice poglądowej. Polecam kupić po cenie promocyjnej - stosunek jakości do ceny jest wtedy w równowadze.
    Zalety:
    • Dobra jakość wykonania
    • Zminimalizowanie podrażnień podczas golenia
    • Wygodna rączka
    • Aż 5 dobrej jakości ostrzy, które nie tępią się za szybko
    • Trwałość / wykonanie
    • Design produktu