Timotei Wyrazisty Kolor, Odżywka do włosów farbowanych

Darux3
    18 maja 2012 o 18:35
    Nie ,nie ,nie ..
    Natknęłam się na nią przypadkiem .Mama kupiła mi ją ,bo pomyliła się z inną odżywką timotei ,ale chciałam ją wypróbować. I chyba jedyna taka najgorsza odżywka timotei. Włosy były całkowicie oklapnięte ,matowe ..w dodatku jakby tłuste .. to ma być odżywka ? Używam tego produktu od: około dwóch miesięcy Ilość zużytych opakowań: początek 1
    Finka2L
    30 stycznia 2012 o 12:18
    zwykla odzywka
    Tu gdzie mieszkam, nie ma kosmetykow do wlosow Timotei, wiec odzywke i szampon z linii Wyrazisty Kolor otrzymalam do wyprobowania. Od razu zaznacze, ze nie mam wlosow farbowanych ( juz, skonczylam z tym rok temu,.bo mi sie moj naturalny kolor bardzo podoba). Odzywka jest gesta, przyjemnie pachnie, ale nie powala na kolana. Wlosy sa miekkie, sypkie i daja sie dosc latwo rozczesac. Nie obciaza wlosow. to wszystko co zauwazylam.
  • 8 grudnia 2011 o 20:30
    Skuteczna :)
    Bardzo lubię zestawy do włosów tej marki-są niedrogie, skuteczne, a przy tym przecudnie pachną :D Zakupiłam niedawno na promocji szampon odbudowujący tej firmy 500ml, więc stwierdziłam, że przydałaby się do niego odżywka. Na półce była tylko do farbowanych i wydobywająca blask. Nie wiedziałam, na którą się zdecydować, w zasadzie było mi obojętne, bo włosy farbuję, blasku im nie brakuje-ale więcej nigdy nie zaszkodzi :brzydal: więc poszłam bardziej w zapach :D Ten przypadł mi do gustu bardziej, w tej od blasku-taki za bardzo dający po nosie, że aż wierciło :D i wzięłam tę, ale do rzeczy ;) -opakowanie-miłe dla oka, można je postawić bez przewracania -cena-na każdą kieszeń -zapach-to, co kocham w kosmetykach tej firmy-boski :D utrzymuje się na włosach ;D -skład-bardzo fajny-sporo naturalnych składników wysoko w składzie w tym kwas mlekowy, nie za parfumem jak w innych, jest silikon, ale ten lżejszy, przeze mnie lubiany -konsystencja-dość gęsta, nie spływa z włosów -wydajność-średnia Działanie:włosy są miękkie, lśniące, gładziutkie, pachnące, nie łamią się, dobrze nawilża. Zakochałam się na nowo w swoich włosach-nie potrzebuję już po niej prostownicy, ładnie je ujarzmia i nie obciąża co ważne. Włosy się nie łamią-dawniej podczas rozczesywania po myciu wyjmowałam z grzebienia sporo połamańców, cały zlew w nich był, a o suszeniu nie wspomnę-dookoła pełno połamanych włosów, teraz nie mam z tym problemu-i proszę-dzięki takiej odżywce do farbowanych ;) Co do ochrony koloru, to nie wypowiem się, bo używam takiej farby, co chyba nigdy jej nie zmyję i będę wiecznie robić tylko odrosty :brzydal: Polecam ;) Edycja: edytowałam, gdyż poczyniłam pewne obserwacje :D Jak wyżej napisałam, używałam jej z szamponem Timotei avocado codziennie przez 2 tygodnie i ciut ciut były obciążone, ale naprawdę nie na tyle, żeby to jakoś przeszkadzało i było zauważalne ;) Wystarczyło 1 na tydz. umyć bardziej oczyszczającym szamponem do 1 mycia, a do 2ego już Timotei i po problemie ;) Potem skończył mi się Timotei i używam jej [już 2 opakowanie] już z innym-bez silikonu i jest super :D Już nie ma obciążenia po dłuższym czasie, gdyż tym szamponem co mycie zmywam ten silikon z odżywki i się nie nawarstwia ;) Podsumowując: u mnie lepiej sprawdza się w duecie z innym szamponem [bez silikonów], z Timotei też może być, ale po kilkunastu razach leciutko obciąży, ale jak napisałam wyżej-można oczyścić ;) To jest tylko i wyłącznie moja obserwacja, ale może komuś się przyda ;) Używam tego produktu od: kilku tygodni Ilość zużytych opakowań: 2
  • 15 maja 2011 o 16:02
    bardzo fajna!
    jak dla mnie duużo plusów: +tania +wydajna +kolor się tak szybko nie zmywa + nadaje gładkość włosom +lepiej się rozczesują minusów w sumie nie widzę. mimo samych plusów, mój hit jest inny ;) Używam tego produktu od: używałam 2 miesiące temu Ilość zużytych opakowań: 2 normalne
  • 15 maja 2011 o 15:57
    Tak, tak, tak
    Odżywka jest genialna. Kupiłam ją przypadkiem lecz okazała się strzałem w 10! Włosy są bardzo miękkie i śliskie, przepiękny zapach umila aplikację. Jedna z lepszych drogeryjnych odżywek jakich używałam. Na pewno do niej wrócę:) Używam tego produktu od: 1 miesiąca Ilość zużytych opakowań: póki co 1 ale będzie więcej