Kosmetyk-kameleon i absolutny must-have! Jeden produkt, który zastępuje całą półkę odżywek
Kupi ponownieTak
Liczba zużytych opakowańw trakcie pierwszego opakowania
Od kiedy używasz produktumiesiąc
Gdzie został kupiony produktOtrzymałam w ramach testowania na Wizaz.pl
Moje włosy są z natury cienkie, delikatne, z tendencją do plątania się po myciu oraz puszenia pod wpływem wilgoci, dlatego bardzo ostrożnie dobieram produkty bez spłukiwania, które mogłyby je obciążyć. One United, All in One Multi-Benefit Treatment okazał się jednak absolutnym hitem i stał się nieodłącznym elementem mojej codziennej pielęgnacji. Produkt działa natychmiastowo i wielozadaniowo: po pierwsze, drastycznie ułatwia rozczesywanie, sprawiając, że szczotka gładko sunie po pasmach bez szarpania i wyrywania włosów. Po drugie, fenomenalnie wygładza, domyka łuski włosa i eliminuje niesforne, odstające kosmyki, nadając fryzurze zdrowy, lśniący wygląd oraz jedwabistą miękkość. Bardzo doceniam też fakt, że spray zawiera skuteczną termoochronę, dzięki czemu nie muszę nakładać kolejnych warstw kosmetyków przed użyciem suszarki czy prostownicy. Konsystencja tego produktu to ultralekka, wodno-mleczna mgiełka, która doskonale osiada na pasmach, błyskawicznie się wchłania i – co dla mnie kluczowe – nie obciąża, nie skleja ani nie powoduje szybszego strączkowania się czy przetłuszczania cienkich włosów. Zapach jest po prostu obłędny – bardzo elegancki, luksusowy, typowo salonowy i świeży, a co najważniejsze, subtelnie utrzymuje się na włosach przez wiele godzin po aplikacji. Opakowanie to poręczna, solidna butelka z doskonałym atomizerem, który rozpyla produkt idealną, szeroką, równomierną chmurką, zamiast strzelać pojedynczym, mocnym strumieniem, co ogromnie zwiększa komfort użytkowania i sprawia, że kosmetyk jest niezwykle wydajny. Z czystym sumieniem polecam ten spray każdej Wizażance, która szuka jednego, niezawodnego produktu łączącego w sobie odżywienie, ochronę i perfekcyjne wykończenie fryzury.