Skóra, włosy, paznokcie

Merz Spezial, Skin Energy, Kapsułki dla urody, Suplement diety

Skuteczność:
  • 30 września 2024 o 23:09
    Dobry suplement diety
    Suplement umieszczony w ładnym opakowaniu, kolor tabletek żółty. To co dla mnie ważne, łatwo się je połyka bez problemu. Używam je miesiąc i po tym czasie trudno mi powiedzieć, o efektach. Zauważalne efekty raczej są widoczne po minimum 2-3 miesiącach. Aczkolwiek moja córka ma więcej blasku i jest dużo lepiej nawilżona, czuję także że Mam więcej energii więc produkt ten zaczyna fajnie działać.
    Zalety:
    • Skład
    • Łatwość połykania
  • 30 września 2024 o 17:13
    Suplement dobry na jesienną porę
    SKIN ENERGY kapsułki dla urody to kuracja na jeden pełen miesiąc. W kapsułkach nie znajdziemy laktozy, glutenu. Produkt jest wegański. W składzie znajdują się takie komponenty jak: witamina C, E i B2, selen i miedź chronią komórki przed stresem oksydacyjnym, biotyna, miedź, żurawina, Cellullar Skin Active Formula wspiera dostarczanie składników odżywczych do komórek skóry, witamina B12, cynk, żelazo i kwas foliowy przyczyniają się do zmniejszenia uczucia zmęczenia i znużenia. Codziennie przyjmowałam jeden kapsel. Nie było problemów z jego łykaniem. Kapsułkę wystarczy połknąć i popić dużą ilością wody. Po miesiącu uznałam, że efektów wystarczających nie zauważyłam, dlatego skusiłam się na kolejne opakowanie. Myślę, że przedłużenie kuracji przyniesie widoczne efekty może już po kolejnym miesiącu stosowania tego suplementu.
    Zalety:
    • dobre składniki, łatwy w łykaniu
    Wady:
    • miesięczna kuracja nie przynosi specjalnych efektów
  • 29 września 2024 o 13:30
    Widać efekty stosowania
    Dla wzmocnienia efektu działania Serum stosowałam Kapsułki - Regeneracja komórek i kompleks antyoksydacyjny,skierowane do kobiet po 40stym roku życia. W składzie znajdziemy -Witaminę B12 ,żelazo,cynk i foliany,które przyczyniają się do zmniejszenia uczucia znużenia i zmęczenia -Biotynę pomaga zachować zdrową skórę -Witaminę E i B2 ,miedź oraz selen które pomagają w ochronie komórek przed stresem oksydacyjnym. -Witaminę C pomaga w prawidłowej produkcji kolagenu w celu zapewnienia prawidłowego funkcjonowania skóry. Myślę że to świetna sprawa kiedy możemy połączyć pielęgnację z wzmocnienie od wewnątrz. Kapsułki napewno wzmocniły i poprawiły kondycję paznokci i włosów. Zauważyłam że włosy mniej wypadają ,są bardziej lśniące. Skóra jest promienna i wygląda na zdrowszą. Myślę że nie tylko moje ciało skorzystało, ale również pozytywny wpływ na mój nastrój mają Kapsułki. Są łatwe do połknięcia i bezpieczne dla żołądka. Jestem w trakcie drugiego opakowania i z przyjemnością sięgnę po kolejne ,ponieważ widzę same korzyści płynące ze stosowania tego suplementu .
    Zalety:
    • Nie podrażniają żołądka, łatwe do połknięcia, widać działanie i efekty
  • 28 września 2024 o 16:57
    Piękna skóra pełna blasku.
    Kapsułki dla urody zaskoczyły mnie, że w swoim składzie posiadają Koenzym Q10 oraz witaminę B12. O ile Koenzym Q10 przyjmuje w innym suplemencie od 5 miesięcy w dawce 400mg, tutaj w 1 jednej kapsułce mamy go zaledwie tylko 30mg, więc uważam, że trochę go mało, nie mniej jednak suplement ten to zestaw różnych witamin i mikroelementów i dawki się ze sobą uzupełniają, więc ogólnie jest on dobrze skomponowany dla potrzeb urodowych. Kapsułki SKIN ENERGY zawierają m.in: ✔️ witaminę B12, cynk, żelazo i foliany, ✔️ witaminy E i B2, selen, oraz miedź, ✔️ biotynę, ✔️ witaminę C. W opakowaniu jest 30 kapsułek, są one łatwe do połknięcia i przyjmuje się je 1x dziennie. Myślę, że dla widocznych efektów taka kuracja powinna trwać mi.n. 3 miesiące. Co mogę ocenić po 30 kapsułkach? Skóra jest lepiej nawilżona, poprawiony stał się jej koloryt. Suplement przeznaczony jest dla Pań po 40 roku życia.
    Zalety:
    • 1 opakowanie to kuracja na 1 miesiąc,
    • kompleksowy skład różnych witamin i minerałów,
    • kapsułki łatwe do połknięcia.
    Wady:
    • posiadanie w składzie np. substancji przeciwzbrylających jak sole magnezowe kwasów tłuszczowych - unikam takich składników ogólnie w suplementach diety.
  • 22 września 2024 o 21:07
    Kapsułki , które są gwarancją regeneracji skóry! Extra efekty!
    Pierwszy raz miałam okazję suplementować się tego typu produktem. Kapsułek w opakowaniu jest 30 więc wystarczą na miesiąc (codziennie łykamy po 1 szt). Mają kolor żółty. Kapsułki są standardowej wielkości, nie ma więc problemu z ich przyjmowaniem. Po systematycznym i regularnym przyjmowaniu kapsułek Skin Energy zauważyłam, że moja skóra jest bardziej jędrna i promienna. Miałam przez długi czas stresujący tryb życia więc odbiło się to na kondycji mojej skóry ale te kapsułki mi zdecydowanie pomogły w osiągnięciu równowagi. Dzięki kapsułkom czuję się lepiej, nie towarzyszy mi uczucie znużenia. Przede wszystkim cieszą mnie efekty poprawy widoczne na mojej skórze. Zmarszczki zostały spłycone. Skóra jest zdecydowanie bardziej zregenerowana i wygląda na wypoczętą.
    Zalety:
    • szybkie działanie
    • poprawa kondycji skóry
    • regeneracja
    Otrzymałam w ramach testowania na Wizaz.pl

Zobacz także inne Skóra, włosy, paznokcie