Róże do policzków

Nars The Multiple (Kremowy róż - rozświetlacz w sztyfcie)

• 24 kwietnia 2018 o 19:51
    Kultowy produkt
    Odcień PALM BEACH - kemowa formuła, łatwo się aplikuje i blenduje, z lekkimi złotymi drobinkami. Stosuję go jako bronzer, cień i pomadkę. Odcień pasuje bardziej do ciemniejszych karnacji. Fajnie się rozprowadza/ nakłada się palcami. Super wydajny produkt. Jedyny minus za opakowanie, które jak większość matowych opakowań NARS okropnie się brudzi.
    Zalety:
    • Konsystencja
    • Aplikacja
    • Odcień
    • 3 w 1
    Wady:
  • 22 września 2013 o 16:35
    e tam
    Miałam drugi od lewej ze zdjęcia. Nie zakochałam się. Ani nawet specjalnie nie polubiłam. Raczej nie dla mnie forma sztyftu. Nałożony pod podkład bez sensu, bo podkład go rozmywał. Nałożony na podkład też bez sensu, bo go ścierał. U mnie jedyny sensowny wariant użytkowania, to latem na gołą skórę. No i ok, od razu po aplikacji ładnie rozświetla, brokatu nie widać - efekt świetlistej zdrowej cery. Kolor bardzo naturalny, nienachalny, ożywczy. Można także przypudrować delikatnie, szczególnie aby zwiększyć jego trwałość. Bo - jak to w przypadku każdego tłustego specyfiku na mojej cerze - żywotność mocno skrócona. Na powiekach nie był trwały, ściera się i roluje, na ustach także się nie sprawdził - chwila i tyle go było. Bez sensu wydałam kasę i tyle. Lepiej kupić mniej problemowy, a równie efektowny rozświetlacz od Catrice, czy Essence z jakiejś limitowanki i jeszcze całkiem niemała suma w kieszeni zostanie. Plus za kolor i rozświetlenie. Reszta na minus. Używam tego produktu od: kilka miesięcy w małej ilości Ilość zużytych opakowań: szacunkowo, to może z 5% zużyłam i to bez entuzjamu - powędrował dalej, jak mniemam, denerwować inną personę
    carol81
    4 września 2012 o 15:23
    kolor ładny i nic poza tym
    Kupno tego kosmetyku w kultowym kolorze Orgasm długo chodziło mi po głowie. Czar prysł już po pierwszym użyciu, potem kombinowałam co by tu zrobic żeby było fajnie, aż w końcu mi przeszło i oddałam w inne ręce. Kolor jest faktycznie super - rozświetlający, nie jest to nachalny róż, ładnie się prezentuje i na policzkach i na powiekach. Niestety konsystencja sztyftu w ogóle mi nie przypasowała. Już podczas nakładania widziałam jak wychodzą wszystkie suche skórki, skóra się łuszczy, a brokat jeszcze potęguje nieestetyczny efekt. Kosmetyk podkreśla zmarszczki, pory a na powiekach się wałkuje - jest tragiczny. Próbowałam nakładac go palcami, pędzelkiem, gąbeczką i zawsze ten sam okropny efekt, a szkoda, bo kolor jest naprawdę fajny. Na ustach jest jeszcze gorzej - waży się nawet nałożony na błyszczyk lub pomadkę ochronną. Opakowanie proste, czarne, zwykłe - jak dla mnie może byc. Po wielu nieudanych próbach stwierdzam też że sztyft jest wydajny. Używam tego produktu od: 4 miesiące Ilość zużytych opakowań: zaczęte pierwsze
    rubus
    3 lipca 2011 o 22:24
    duzy brokat ;-/
    Dlugo zastanawialam sie nad zakupem tego produktu, w koncu zamowilam przez internet - kolor Orgasm. Zastanawialam sie, czy kupic wersje sprasowana, czy kremowa, w koncu wyborl padl na Nars Multiple. Niestety, kolor jest ledwo widoczny, na skorze pozostaja tylko duze drobiny brokatu - nie subtelny satynowy polysk ;-/ Niestety jestem rozczarowana tym produktem, brokat jest dla mnie zbyt nachalny jak na produkt wysokopolkowy. Używam tego produktu od: 1 mies. Ilość zużytych opakowań: 1 rozmiar standardowy
  • 8 czerwca 2011 o 3:31
    kultowy
    Absolutnie genialny! Mam w posiadaniu kultowy Orgasm ;) Miss Hepburn dodała bardzo rzetelną recenzję, zgadzam się z nią we wszystkim, zatem nie będę się rozpisywać. Cudowny na letnie dni, rozświetla, pięknie zdobi..