Płatki pod oczy

Pilaten Hydrogel Eye Mask with Collagen and Gold Hydrożelowe płatki pod oczy z kolagenem i złotem

• 2 marca 2025 o 14:59
    Fajnie chłodzą
    Płatki pod oczy w plastikowym opakowaniu. Żelowe w kolorze złota z brokatem. Zatopione w serum. Dobrze trzymają się skóry. Fajnie chłodzą i nawilżają. Zmniejszają opuchliznę. Nie uczulają. Mają lekki zapach. Kupiłam je tanio w supermarkecie. Mają krótki termin ważności 3 miesiące.
  • 5 lutego 2025 o 19:57
    Warto kupić te płatki
    Hydrożelowe płatki pod czy z kolagenem i złotem od firmy Pilaten to moje ostatnie odkrycie. Są świetne. Jakością nie odbiegają od tego typu wysokopółkowych produktów. Kupiłam je w Superpharm w zestawie z kamieniem do masażu twarzy za 25 zł !!!! Uważam, że to był zakup roku. W opakowaniu jest 60 szt. płatków. Płatki naprawdę nawilżają i wygładzają skórę pod oczami. Ja najczęściej używam je wieczorem (bo wtedy mam czas), ale świetnie sprawdzają się przed wyjściem na imprezę czy wtedy gdy chcemy dobrze wyglądać. Mają piękny złoty kolor. Płatki nie podrażniają, nie powodują ściągnięcia skóry, nie uczulają. POLECAM !!!
    Zalety:
    • Dobrze nawilżają i wygładzają
    • Atrakcyjna cena
    Wady:
  • 28 grudnia 2024 o 8:44
    Pilaten Eye Mask
    Płatki pod oczy Pilaten ujędrniająco - rozświetlające z kolagenem i złotem udało mi się dorwać w sklepie Lidl. Ale powiem szczerze, że za każdym razem podczas zakupów szukam tych płatków i już nie udało mi się ich dostać. Płatki znajdują się w słoiczku w którym znajduje się 60 sztuk. Maja piękny złoty kolor. Ich cena była bardzo atrakcyjna więc uważam, że zdecydowanie opłacało się je kupić. Ja stosowałam je raz w tygodniu i zauważyłam, że skóra pod oczami zdecydowanie została nawilżona. Nie podrażniają nawet wrażliwej skóry i nie powodują zaczerwienienia. A Wam udało się je upolować?
    • nawilżenie
    Wady:
    • dostępność stacjonarnie słaba
  • 21 października 2024 o 13:07
    Dobre działanie, ale kształt mi nie odpowiada
    Nie jestem fanką płatków pod oczy, ale gdy zobaczyłam tak dużą promocję w Lidlu (przecenione na 11 zł) to poczułam potrzebę ich wypróbowania :) Płatki zamknięte są w plastikowym słoiczku i zatopione w dużej ilości esencji. Dla ułatwienia rozdzielania płatków, producent dołączył szpatułkę. Działanie oceniam jako bardzo dobre: nawilżają, rozświetlają, wygładzają a trzymane w lodówce redukują opuchnięcia. Skład też mają przyzwoity, ponieważ zawierają dużo ekstraktów oraz kolagen i peptydy. Niestety trochę przeszkadza mi ich duży kształt oraz ostre zakończenie z jednej strony. Dodatkowo na początku zasuwają się z twarzy i dopiero jak trochę podeschną to pozostają na swoim miejscu. Ogólnie są fajne, szczególnie za tą niską cenę i warte wypróbowania.
  • 9 września 2024 o 19:39
    Bardzo dobre płatki które faktycznie działają
    Fajne, na prawdę fajne. Kupiłam je jakiś czas temu w Lidlu za ok.30zł. Jak na 60 sztuk czyli 30 użyć cena cudowna:) Nawet skład jest ciekawy i zadowalający. Mamy tu . m. in. kwas hialuronowy trehaloze, peptydy ( 3 rodzaje), hydrolizowany kolagen i złoto. Do tego ekstrakty z :opuncji, piwonii, lilii karłowatej, tarczycy bajkalskiej. Właśnie mnogość tych naturalnych składników zaważyła nad moim zakupem. * płatki są hydrożelowe w kolorze złota. Są raczej cienkie ale nie rwą się, są mocne. Są dosyć duże i mają ostro zakończony jeden z końców dzięki czemu mogę nałożyć je wyżej w okolicy nosa tam gdzie mam największe zasinienia. Na początku gdy esencji jest dużo troszkę się ześlizgują ale po chwili idealnie przylegają i można cieszyć się zabiegiem. W mojej opinii płatki robią robotę. Faktycznie po 20-30 minutach noszenia skóra staje się przyjemnie nawilżona i odświeżona. Delikatnie się napina co daje wrażenie wypłaszczenia zmarszczek. Skóra wygląda po prostu lepiej. Efekt wypoczętej skóry gwarantowany. Niestety podczas kolejnych zakupów już ich nie widziałam a z chęcią kupiłabym na zapas. Sprawdziłam że są dostępne na Allegro więc nic straconego. * na jednym ze zdjęć porównuje ich kształt do innego ulubieńca -płatków z Efektimy
    Zalety:
    • Kształt który obejmuje większy obszar skóry niż inne płatki
    • Skład
    • Ilość w opakowaniu
    • Opakowanie ze szpatułką