Żele do ciała

SheCare Clean Skin Therapy, Oczyszczająca esencja kwasowa do przecierania skóry

HOBB
SheCare Oczyszczająca esencja kwasowa do przecierania skóry ciała – dekolt, plecy, ramiona
SheCare Clean Skin Therapy

• 23 maja 2024 o 9:59
    Skuteczne oczyszczanie, ale delikatne dla skóry
    Używa od:próbka
    Wykorzystał/a:jedna próbka
    Ta oczyszczająca esencja kwasowa jest skuteczna w oczyszczaniu skóry, ale jednocześnie delikatna. Mam skórę mieszana z tendencją do przetłuszczania w strefie T. Esencja dobrze radzi sobie z regulacją sebum i oczyszcza pory. Konsystencja jest lekka i szybko się wchłania, co jest dla mnie plusem. Opakowanie jest estetyczne i wygodne w użyciu. Jednakże, zapach nie jest moim ulubionym - jest trochę chemiczny. Ogólnie rzecz biorąc, jestem zadowolona, ale nieco zaniepokojona skutkami długoterminowymi, więc będę używać z rozwagą.
  • 20 maja 2024 o 20:29
    Dobre! Wyrwało na mnie dobre wrażenie
    Wykorzystał/a:jedna próbka
    Produkt lekko piecze ale załagodził występowanie trądziku i wyprysków na pośladkach oraz plecach stron wewnętrznej ud i pleców. Jedynie zapach ale przez obecność kwasu jest to zrozumiałe
  • 17 maja 2024 o 11:29
    Idealnie działa w połączeniu z pastą cynkową
    Produkt szybkoschnący o ładnym zapachu. W połączeniu z pastą cynkową zadziałało na zmiany skórne . Praktyczne opakowanie . Konsystencja wodna. Moja skóra jest w niewielkim stopniu podatna na trądzik.
  • 16 maja 2024 o 13:09
    Idealny na lato
    Używa od:próbka
    Wykorzystał/a:jedna próbka
    Esencja kwasowa o żelowej formule zawiera efektywną,ale jednocześnie bezpieczną kombinacje 3 kwasów. Skutecznie oczyszcza cerę x nadmiaru sebum, odblokowuje pory, łagodzi i zmniejsza zmiany na skórze. Wyrówuje koloryt skóry
  • 15 maja 2024 o 22:39
    Emulsja do skóry
    Emulsja również mnie bardzo pozytywnie zaskoczyła , gdyż widocznie dała ukojenie mojej skórze której problemem był trądzik na dekolcie plecach czy ramionach . Skóra po niej jest widocznie bardziej nawilżona , pozbawiona przebarwień :