Maszynki do golenia dla kobiet

Wilkinson Xtreme 3, My Intuition, Comfort Cherry Blossom Jednorazowe maszynki do golenia dla kobiet

Trwałość / wykonanie:
Design produktu:
  • 22 lutego 2025 o 15:05
    Fajne golarki.
    AnaSky
    27 stycznia 2025 o 21:14
    Cherry blossom to tu nie ma, ale jest dobra jedno... ups - wielorazówka
    Na maszynki skusiłam się na żółto cenówkowej wyprzedaży w Rossmannie. Opakowanie zawiera 4 sztuki. Maszynki są lekkie, dobrze wyprofilowane. Rączka jest gumowana, nie wyślizguje się z dłoni. Posiada u dołu otwór, który umożliwia zawieszenie maszynki. Każda z nich ma zabezpieczone ostrza przy pomocy plastikowej nakładki. Główka jest ruchoma, ale w stabilny, elastyczny sposób - dopasowuje się dobrze do golonej akurat powierzchni. 3 ostrza są odpowiednio ostre, a jednocześnie nie zacinają skóry, co zdarzało mi się przy innych jednorazówkach. Nie powodują podrażnień. Nie zapychają się. Nie rdzewieją (jak wiadomo - te maszynki jednorazowe są tylko z nazwy ;) Oprócz standardowego paska nawilżającego, który sprawdza się tu dobrze, mamy też pasek napinający skórę - skoro golenie jest dokładne i bez niemiłych niespodzianek mniemam, że dobrze spełnia swoją funkcję. Zastanawiał mnie dość mocno kwiat wiśni. Okazuje się, że to rączka ma nim pachnieć. Ale tego zapachu wcale nie czuć...
    Her666
    11 listopada 2024 o 18:55
    Dość tanie i dość dobre
    Kupuję je od jakiegoś czasu i jestem zadowolona, jak na razie w tym przedziale cenowym nie znalazłam nic lepszego. Kupuję je na sztuki po około 5 zł . Nie zacinają skóry, nie podrażniają, dobrze suną po skórze, oraz nawilżają podczas depilacji, 1 maszynka wystarcza na jakieś 2 depilację. Jedyny minus jak dla mnie to zbyt szybko rdzewiejące ostrza.
    Wady:
    • Zbyt szybko rdzewieją..
  • 30 października 2024 o 23:34
    Nawet dobre jak na jednorazówki.
    Nie do końca rozumiem średnie opinie, bo u mnie wcale nie wypadły tak źle, no ale od początku. Szata graficzna bardzo fajna. Maszynki są bardzo lekkie ale nie rozsypują się i mają 3 ostrza. Nie są tępe i nie zapychają się. Zdarzyło mi się zapomnieć zabrać pod prysznic nową maszynkę i ta już raz użyta nadawała się do ponownej depilacji. Testowałam wiele innych tanich jednorazówek i większość z nich co chwilę mnie zacinała, a w tym przypadku nie mam takiego problemu. Wiadomo, jestem ostrożniejsza w trudnych miejscach ale z reguły wychodzę spod prysznica bez ran bojowych, kiedy używam tych konkretnych maszynek. Cena na proporcji jest świetna, no i są łatwo dostępne.
    Kar_sz
    29 października 2024 o 21:15
    Średnie
    Trudno trafić na dobre damskie maszynki. Z tych jestem średnio zadowolona. Po pierwsze łatwo się nimi zaciąć. Szybko rdzewieją. Rączka jest za lekka (ja lubię ciężkie, solidne które czuję w ręce). Dodatkowo sama maszynka lubi odpaść od rączki w kosmetyczce albo jej zabezpiecznie. Golą nawet dobrze i to w sumie tyle. Na plus to na pewno dostępność i cena. Ładny design.