Kremy na noc

Jadwiga AHA, Hydro krem 8% kwasu glikolowego

• 15 stycznia 2013 o 12:02
    Jak dla mnie super :)
    Ja używam tego kremu od jakiegoś czasu, poleciła mi go kosmetyczka po zabiegu złuszczania kwasami. Stosuję ten krem na noc, skóra twarzy jest nawilżona i gładka. W połączeniu z kwasami daje super efekt, zmarszczki są spłycone, a blizny zredukowane. Moja mama też go używa jako kremu przeciwzmarszczkowego na noc i nie ma do niego żadnych zastrzeżeń, Używam tego produktu od: paru miesięcy Ilość zużytych opakowań: w trakcie używania pierwszego
  • 16 lipca 2012 o 18:05
    może być
    Kremu używałam na noc na moją tłustą skórę, zahartowaną już dawno kwasami (zabiegi wysokoprocentowym kwasem migdałowym) i retinoidami (zakończone kuracje) Na początku używania powoduje niemiłosierne pieczenie, które po kilku dniach stosowania już nie występuje. Ma rzadką, lejącą konsystencję + złuszcza i rozjaśnia skórę, redukuje przebarwienia + bardzo dobrze nawilża + bardzo wydajny - bardzo podrażnia skórę - i to na głębokim poziomie. rano twarz jest opuchnięta i w złej kondycji - pomimo złuszczających właściwości zapycha pory Mam mieszane uczucia co do tego kremu, z jednej strony świetnie nawilża, skóra jest po nim bardzo gładka i miękka a z drugiej strony opuchnięta i jakby rozpulchniona. Cierpią nawet oczy, które zawsze skrzętnie omijam. Budzenie się rano z nieciekawą cerą chyba mija się z celem, dlatego nie polecam tego produktu. Używam tego produktu od: 6 miesięcy Ilość zużytych opakowań: nie mogę skończyć pierwszego
  • 25 kwietnia 2012 o 10:11
    Rewelacja
    Stosuję ten krem od dłuższego czasu i jestem zachwycona :) Należy stosować go tylko na noc, jednocześniej uważając na oczy. Ogólnie przez to, że zawiera on kwas glikolowy złoszcza naskórek, a co z tym idzie niweluje zmarszczki, likwiduje przebarwienia i skóra nabiera zdrowego wyglądu. Polecam go wszystkim, którzy borykają się z blizmami po trądziku, plamami na skórze czy zmarszczkami. Używam tego produktu od: roku Ilość zużytych opakowań: jedno, 50 ml
    Ogryzia
    6 kwietnia 2011 o 14:11
    Fantastyczny!
    Krem został stworzony do cery miesznaej, tłustej i problemowej, zwłaszcza dla osób, które nie mają zbyt dużej tendencji do podrażnień. Nie ma zapachu, ma przyjemną lekką konsystencję. Krem ma dość mocne działanie. Nałożony na skórę nieco szypie, zwłaszcza na początku stosowania i dość mocno piecze w miejscach ewentualnych zadrapań lub innych uszkodzeń skóry. Zaczęłam stosowanie kremu przed zabiegami z kwasami AHA, również Jadwigi (mają BARDZO mocne działanie), a następnie stosowałam po kuracji, by utrzymać efekt. Krem po nałożeniu pozostawia cienki film na skórze, nie tłusty a bardzirej mokry. Bardzo łatwo się wklepuje, jednak trzeba uważać, bo może przesuszyć i podrażnić okolice ust oraz skrzydełek nosa, gdzie skóra jest cienka i delikatna. Ja nie uważałam i po jakimś czasie zauważyłam cienką skorupkę, która wytworzyła mi się wokół nosa. Muszę stwierdzić, że działanie kremu naprawdę utrzymuje efekt działania kwasów AHA na bardzo długo. Pomógł ograniczyć wydzialanie sebum w dużym stopniu i widocznie zwęził pory. Pomógł też zapobiegać wypryskom. Muszę to podkreślić, krem ma bardzo silne działanie, dlatego trzeba obchodzić się z nim uważnie. Krem sprzedawany jest w poręcznym słoiczku ze szpatułką do nakładania kosmetyku na twarz. Używam tego produktu od: kilku lat Ilość zużytych opakowań: sporo

Zobacz także inne Kremy na noc