Kremy na noc

Health Labs Solve On AcneKrem z kwasem azelainowym 10% 30ml
Health Labs Care Solve On

• 15 lutego 2024 o 20:34
    Redukuje niedoskonałości
    Lubię ten krem. Szybko redukuje niedoskonałości, sprawia również, że jest ich mniej na twarzy. Ma lekką konsystencję, niekoniecznie o ładnym zapachu, ale po nałożeniu na skórę jest niewyczuwalny. Krem stosuję kilka razy w tygodniu na niedoskonałości. Stosuję wraz z serum z tej samej serii i widzę, że moja skóra jest o wiele piękniejsza i wygładzona. Cena jak każde produkty Health Labs Care... jest wysoka. Jest wiele produktów na rynku o takim samym działaniu, więc niekoniecznie sięgnę po ten krem drugi raz. Mimo to działa, warto spróbować na sobie. ;)
  • 15 października 2023 o 20:24
    Bardzo skutecznie wygładza, niweluje niedoskonałości i ładnie ujednolica choć zapach ciężko znieść
    Krem wygrałam w konkursie na IG Wizażu i się ucieszyłam. Jesienią chętnie sięgam po produkty z kwasami, które wygładzają skórę i tak właśnie zapowiadał się i ten krem. Krem zapakowany był w kartonik, a opakowanie kremu to wygodna plastikowa buteleczka z dozownikiem w formie pompki. Lubię takie higieniczne rozwiązania w kremach. Pojemność 30 ml i moim zdaniem jest wydajny, biorąc pod uwagę że nie stosowałam go codziennie, zgodnie z zaleceniem producenta maksymalnie 4 razy w tygodniu. Ja używałam go różnie czasem gdy tych niedoskonałości miałam więcej 4 razy, potem np. 2. Krem ma białą formułę takiego jakby musu, jest zbita ale łatwo się rozprowadza. To co totalnie nie pasuje mi w tym kremie to jego zapach, po raz pierwszy spotkałam się z zapachem kremu do twarzy, który jest tak słony, jakby pieprzny i ma taki wyraźnie gorzki aromat. Szczerze mówiąc przy pierwszych użyciach ciężko to znosiłam, bo jego zapach ulatywał z twarzy dopiero po dobrej chwili, jakoś się przyzwyczaiłam jednak naprawdę zapach nie dla każdego i co tu dużo mówić po prostu nie jest przyjemny. Jeśli chodzi o efekty, mam skórę mieszaną. Nie mam trądziku, w chwili obecnej wyłącznie blizny potrądzikowe ale mam sporo grudek w okolicy strefy T szczególnie nos+czoło. Zazwyczaj jesienią robię sobie takie kwasowe kuracje i byłam ciekawa czy ten krem sobie poradzi. Zacznę od początku jego stosowania bo choć nie mam cery wrażliwej, to pierwsze 2-3 razy mrowiła mnie skóra po jego aplikacji, ale nie była zaczerwieniona ani podrażniona. Po tym czasie moja skóra szybko się przyzwyczaiła. Głównym efektem jaki mam po tym kremie jest bardzo gładka skóra, efekt tego wygładzenia, ujednolicenia skóry jest bardzo widoczny. Podskórne grudki, które miałam są zminimalizowane i mniej widoczne a strefa na nosie gdzie zazwyczaj kumulują się u mnie niedoskonałości jest gładsza. Mam wrażenie, że krem zadziałał również delikatnie rozjaśniająco. Stosując ten krem regularnie niestety odczułam delikatne ściągnięcie skóry, mam świadomość że składniki w nim zawarte są dość mocne, dlatego włączyłam do pielęgnacji produkty odżywcze i regeneracyjne. Po całym miesiącu stosowania widzę, że moja skóra jest taka 'czystsza', tych niedoskonałości jest mniej i widzę, że strefa T mniej się przetłuszcza a podkład na mojej skórze dłużej wygląda świeżo. Podsumowując jestem zaskoczona skutecznością tego kremu, na mojej skórze z drobnymi niedoskonałościami sprawdził się bardzo dobrze - zgodzę się, że krem wygładził skórę, ujednolicił ją i delikatnie rozjaśnił. Totalnie nie pasuje mi zapach tego kremu, nie mogę go tolerować ale polubić w życiu. Jego cena jest wysoka fakt, ale jeśli szukacie czegoś co w bardzo krótkim czasie unormuje stan skóry z niedoskonałościami to polecam.
    Zalety:
    • jestem zaskoczona skutecznością, zniwelował drobne niedoskonałości, wygładził, ujednolicił skórę, cera wygląda świeżo
    • delikatnie rozjaśnił przebarwienia potrądzikowe
    • nie powodował łuszczenia się skóry, oczyszcza skórę stopniowo niwelując zmiany
    Wady:
    • ma wyjątkowo dziwny i po prostu nieprzyjemny zapach - ostry, pieprzny, drażniący nos
    • może delikatnie przesuszać skórę, u mnie po regularnym używaniu zostawiał uczucie spiętej skóry, wymaga używania czegoś mocniej niż zwykle odżywczego i regenerującego skórę
  • 7 września 2023 o 15:45
    W duecie z serum robi robotę
    Oceniam działanie kremu łącznie z serum z tej serii. Używałam te produkty naprzemiennie(serum 3razy w tygodniu, a krem 4). Zawsze na noc i zawsze każdego ranka SPF. Krem ma fajny zapach, trochę jak kurkuma. Moja skóra po jiem jest nawilżona, zmiany są wyciszone. Rozjaśnił przebarwienia, dodał cerze blasku. Jestem z niego bardzo zadowolona, zakupiłam już krem z ceramidami. Mam nadzieję, że także się również tak fajnym produktem.
  • 5 września 2023 o 22:04
    Czemu nie!
    Używa od:próbka
    Fajna konsystencja kremu.. Zapach delikatny. Dobrze się wchłania :) Wyrodne dozowanie! Nawilża,rozjaśnia,super pod podkład ! Cena jest niezła! Łącznie z serum jest super naprawdę!
  • 5 września 2023 o 20:43
    Najlepszy krem
    Krem Solve On może nie powala swoim zapachem, ale wszystko da się wytrzymać jeśli chodzi o skuteczność. A takowa zaistniała już po pierwszym użyciu. Cera wygładzona, krem się dobrze wchłania, nie zapycha porów a wręcz przeciwnie, zaczęły się zmniejszać. Zauważyłam również zmniejszone wydzielanie sebum, a dzięki temu mniej zmian trądzikowych. Jestem bardzo zadowolona.