WAŻNE INFO O REGULAMINIE! SPRAWDŹ SKRZYNKĘ@ I SPAM
Pomadki i szminki

Sephora Collection, Cream Lip Stain Matowa pomadka w płynie o przedłużonej trwałości

5 na 51 opinię

Sephora
Sephora Collection - Cream Lip Stain - Matowa Pomadka W Płynie - Cream Lip Stain-24 84 Rose Redux - Dla Kobiet

Alek666
    31 marca 2025 o 11:28
    Wezmę ich 20 i nawet więcej
    Czarną pomadkę zakupiłem na promocji i nie moge powiedzieć żadnej złej rzeczy na jej temat. Od bardzo długiego czasu szukałem typowo czarnej szminki która nie kosztuje fortuny, nie jest tandetna albo jest słabo dostępna. Sephora spadła mi z nieba z tą kolekcją... Kolor: Pomadka jest cudownie i glęboko czarna. Pod światłem widać, że ma lekko brązowawą bazę, więc wygląda bardzo ciepło i naturalnie. Konsystencja: Pomadka jest gładka i rozprowadza się równomiernie po ustach. Nie leje się ani się nie lepi. Nie jestem w stanie nosić oleistych i ciężkich produktów na ustach i ta pomadka przyszła na ratunek. Jej skład jest leciutki i nie czuć jej po nałożeniu. Polecam 100% dla osób które mają z tym samym problem. Pomadka jest mocno upigmentowana i wystarczy jedna warstwa bez poprawek aby świetnie pomalować usta. A nawet gdyby poprawka była potrzebna, wysycha bardzo szybko i ma matowe wykończenie. Przy uśmiechaniu się szeroko nie pęka. Przy matowym wykończeniu na pomadkę można jak najbardziej nałożyć błyszczyk. Trwałość: Niezwykle trwała. Naprawdę! Czego to ja nie robiłem w tej szmince, a dalej wyglądałem jak sexy goth! Pomadka nie przenosi się od wody, można normalnie pić, jeść, dawać buziaki. Zdarza się, że pomadkę się trochę zje, ale to normalne. Może się zdarzyć, że po dniu jedzenia, picia i mówienia zacznie się dalej zjadać pomadkę, co może powodować suche grudki na krawędzi. Zapach i smak: Pachnie jak czekolada, bardzo przyjemna i słodka. Zapach nie zostaje na ustach. Smaku nie ma. Opakowanie: Opakowanie jest małe i smukłe, ale fakt, że jest dobrze kryjąca -- pomadka powinna starczyć na porządny czas. Aplikator sięga głęboko. Sam aplikator jest mały i da się nim precyzyjnie wymalować porządany kształt. Ogólnie: Cudo, bomba, Sephora wypuściła kolejny hit. Dla mnie na tą chwilę nie ma lepszej czarnej pomadki która nie sprawia mi dyskomfortu i jest mega trwała. Polecę ją za każdym razem podczas rozmowy o czarnych szminkach i jak najbardziej kupię ponownie, nawet po pełnej cenie.
    Zalety:
    • Dobrze kryje
    • Głęboko czarny kolor
    • Lekka
    • Niesamowicie trwała
    • Przyjemny zapach
    • Matowe wykończenie
    Wady:
    • Jest ciut droga
    • Mała buteleczka