Dezodoranty i antyperspiranty

beBIO Start Your Active Day, Blossom, Natural Spray Deodorant Naturalny dezodorant w sprayu

• 20 marca 2025 o 11:58
    Świetny jest
    BeBIO stowrzyło wydajny produkt, który delikatnie pachnie, pasują do niego każde perfumy jakie mam, na długo zabezpiecza przed zapachem potu, nie brudzi ubrań na żaden kolor. Chroni lepiej niż ogólnie dostępne kosmetyki. Można się nim odświeżyć, np. w trasie. Wystarcza na długi czas. To już moje drugie opakowanie i zapewne będą kolejne.
  • 19 marca 2025 o 10:46
    miła odmiana
    Dezodorant daje radę przy zdenerwowaniu czy wysiłku fizycznym. Nie blokuje potu, a neutralizuje zapach. Jest zdrowy dla ciała. Przy codziennym użytkowaniu, czasami dwa razy dziennie starcza na kilka miesięcy użytkowania, jest bardzo wydajny. Ja swój kupiłam jesienią i nadal go mam, a nie żałuje sobie. Sądzę, że godny polecenia dla osób które cenią sobie naturalne produkty, nietestowany na zwierzętach i wegański. Więc jak jesteś "ekoświrem" to dla ciebie. ;)
  • 19 marca 2025 o 9:20
    polecam kupić
    Najlepszy! Delikatny, super neutralizuje pot. Nie zostawia śladów na ubraniach. Nie podrażnia natomiast nawilża. Nie szczypie nawet jeżeli nałożymy go na drobną ranę. Więc od razu po goleniu można sobie popsikać i wszystko elegancko. Oraz najważniejsze jest bardzo wydajny! Więc wszyscy, którzy lubią oszczędzać powinni go sobie kupić.
  • 19 marca 2025 o 9:12
    działa cały dzień
    Faktycznie nie jest to antyperspirant, ale dezodorant. Skutecznie zapobiega przykremu zapachowi przez cały dzień, nawet podczas uprawiania intensywnej aktywności sportowej. Używam prawie codziennie i czasem po kilka razy- mi nie wysuszył skóry. Nie blokuje porów :) Chodakowska wie jaki powinien być naturalny dezodorant dla każdego kto ćwiczy.
  • 18 marca 2025 o 18:48
    BLOSSOM
    Klasyka wśród dezodorantów. Przy innych produktach często łapałam podrażnienie po dłuższym stosowaniu. W przypadku używania spreyu od beBIO nie mam żadnych problemów. Polecam wypróbować, gdyż niewiele kosztuje, a jest naturalny i wegański.