Dezodoranty i antyperspiranty

Dove Advanced Care, Invisible Dry Anti-perspirant 72h Damski antyperspirant w sztyfcie

• 7 kwietnia 2025 o 10:32
    Dove Advanced Care Invisible Dry Anti-perspirant 72h zapewnia świetną ochronę przed potem, nie pozostawiając śladów na ubraniach. Jest delikatny dla skóry, a zapach jest subtelny i przyjemny. Idealny na co dzień.
    Używa od:próbka
    Posiadam skórę wrażliwą, dlatego zależy mi na antyperspirantach, które skutecznie chronią, ale nie podrażniają. Dove Advanced Care Invisible Dry Anti-perspirant 72h spełnia te wymagania. Ma lekką formułę, która szybko się wchłania i nie zostawia tłustych śladów na ubraniach, co jest dużym plusem. Zapach jest delikatny, przyjemny, ale nie przytłaczający, a ochrona przed potem utrzymuje się przez cały dzień, jak obiecuje producent. Produkt nie wywołuje podrażnień ani uczucia ściągnięcia skóry, a dzięki formule z nawilżającymi składnikami, pachy pozostają gładkie. Opakowanie jest wygodne, z precyzyjnym dozownikiem, co ułatwia aplikację. Zdecydowanie polecam ten antyperspirant osobom z wrażliwą skórą, które szukają niezawodnej ochrony bez ryzyka plam na ubraniach.
  • 29 marca 2025 o 8:41
    Najlepszy
    Dove Advanced Care damski antyperspirant w kulce Original 72h klasyczny, świeży i czysty zapach, który długo się utrzymuje na skórze nawet w bardzo aktywnym dniu zapach jest przyjemny i orzeźwiający . Ekspresowo się wchłania i łatwo rozprowadza na skórze. Napewno kupie kolejne opakowanie. Polecam
  • 28 marca 2025 o 13:56
    Cchcesz poczuć komfort? SIęgnij po DOve :)
    Uwielbiam antyperspiranty DOve i te w kulce i te w sztyfcie. Przede wszystkim kocham ten niezmienny od wielu wielu lat zapach...kojarzy mi się z dzieciństwem i naprawdę dobrym czasem. Po drugie - Dove w sztyfcie jest bardzo wydajny, wystarcza na długo a to dlatego, że jest przy tym niesamowicie skuteczny i nie trzeba w ciągu dnia poprawiać. Wystarczy, że rano się nim posmaruje odczekuje minutkę i nakładam koszulke, nie pozostawia śladów a to turbo istotne dla mnie. Pięknie pachnie naprawdę przez długi czas i zmniejsza zdecydowanie potliwość. Dove Invisible Dry zasługuje na medal :)
    Mvjaaaa
    28 marca 2025 o 13:32
    Mój faworyt
    Ten produkt zdecydowanie przekonał mnie do sztyftów. Bardzo łatwo się go używa. Jest bardzo wydajny, utrzymuje się na skórze przez cały dzień. Nie zostawia żadnych śladów, pachnie bardzo delikatnie, co bardzo w nim polubiłam. Nie wysuszył mi skóry, co niestety zdarzało się przy tego typu produktach.
  • 28 marca 2025 o 13:19
    Jestem w nim zakochana
    Uwielbiam formę sticku w antyperspirantach. Tutaj jestem pozytywnie zaskoczona. Nie zostawia białych śladów. Świetnie utrzymuje się cały dzień, nie wysuszając przy tym skóry.