Rozjaśniacze do włosów

Hegron Blond Spray X - Tra Strong Spray do włosów blond

• 31 stycznia 2012 o 12:25
    Świetny
    Miałam już kilka rozjaśniaczy w sprayu - ale ten jest najlepszy. Naturalnie moje włosy są koloru ciemnego blondu, raczej cienkie i słabe. Co ważne, spray nie zaszkodził moim włosom, co było dla mnie bardzo ważne :). Ładnie rozświetlił (efekt zauważyli wszyscy moi znajomi), włosy nie zrobiły się pomarańczowe. Lubię taki sposób rozjaśniania, bo wygląda jak naturalne pasemka. Dodatkowo nie obciąża specjalnie włosów, więc można psikać bez obawy, że włosy się posklejają i przetłuszczą. Jedyną jego wadą za jaką odejmuje pół gwiazdki jest zapach - dla mnie duszący, chemiczny... nieprzyjemny. Tak czy siak, narazie najlepszy jaki używałam. Używam tego produktu od: pół roku Ilość zużytych opakowań: w trakcie 1-szego
  • 14 maja 2011 o 23:50
    Polecam
    Przeszłam już przez wszystkie spray\'e rozjasniajace, ale ten bije je na glowe. Plusy: + rozjasnia pieknie; uzyskujemy nim sloneczny odcien, a nie \'dziwkarska\' biel na glowie; +po uzyciu mamy na glowie dwa razy wiecej wlosow; objetosc jest wrecz porazajaca; +latwo mozna go wyczesac; +zniszczenia nie zauwazylam zadnego, a jestem w trakcie trzeciej butelki (uzywam baardzo czesto); +rozjasnia tak samo ladnie pod wplywem suszarki jak i slonca. Minusy: +tragicznie sie po nim uklada wlosy; w sumie jest to niewykonalne; wszystko sie lepi; +zapach, ktory utrzymuje sie wieki;kazdy powiew wiatru mi o nim przypomina. Polecam! Używam tego produktu od: 4 miesiecy Ilość zużytych opakowań: Trzy
  • 2 maja 2011 o 18:32
    Bardzo fajny :)
    Jak w opisie produktu: skutecznie rozjaśnia włosy :D w sumie bardziej niż bym się spodziewała i dodatkowo mocno utrwala, czyli w pełni spełnia swoje zadanie. Jedyne zastrzeżenie to nieprzyjemny zapach, który w sumie jak użyje się na suche włosy to potem przez jakiś czas się niestety utrzymuje. Ja przestałam używać i bynajmniej kupować go już nie zamierzam, bo kolor włosów, który teraz mam mi jak najbardziej odpowiada, ale po koleżance wiem, że kolor można po tym uzyskać bardzo jasny :) jeśli komuś na tym właśnie bardzo zależy. Szybkość rozjaśniania zależy oczywiście od tego ile produktu się użyje :p: ja jako, że mam duuużo włosów i nie szczędzę sobie używania takich kosmetyków, to wiadomo zużyłam szybko :p: Używam tego produktu od: używałam przez ok 1-2 miesiące Ilość zużytych opakowań: 3 po 150ml

Zobacz także inne Rozjaśniacze do włosów