Szampony koloryzujące

Revlon Nutri Color Creme Krem koloryzujący do włosów

Revlon Nutri Color Creme 250ml

• 18 grudnia 2023 o 22:50
    Rewelacyjnie odświeża kolor i wygładza włosy.
    Krem koloryzujący bardzo dobrze utrzymuje się na włosach, ma przyjemny zapach i jest wydajny. Konsystencja kosmetyku jest kremowa i łatwo rozprowadza się na włosach. Kosmetyk jest w opakowaniu z pompką i rewelacyjnie odświeża kolor i wygładza włosy.
  • 16 maja 2023 o 20:57
    Mega
    Recenzuję kolor 500 purple red. Moje włosy farbuję na kolor czerwony już od 14 lat. Każda posiadaczka tego koloru na włosach doskonale wie, że jest go ciężko utrzymać, ponieważ bardzo szybko się wypłukuje. Ten krem koloryzujący poleciła mi inna czerwonowłosa. Jestem nim zachwycona.
    Zalety:
    • zapach, przyjemny, utrzymujący się na włosach,
    • wydajność, stosowałam go raz w tygodniu na moich włosach sięgających pasa i wystarczył na dłuższy czas,
    • konsystencja, kremowa w kolorze czerwonym, łatwo rozprowadza się na włosach i bez problemu spłukuje się z nich,
    • dostępność, do kupienia online,
    • opakowanie, wygodna pompka, która się nie zacina, prosta etykieta, bez zbędnych udziwień,
    • działanie, krem koloryzujący na maksa odświeża kolor i nadaje mu pięknej czerwonej głębi. Utrzymuje się na włosach do kilku myć. Dodatkowo niesamowicie wygładza włosy, tworząc na nich taflę.
    Wady:
    • cena, dosyć wysoka jak na tak małą pojemność.
  • 2 marca 2023 o 13:33
    Świetny do odświeżenia koloru
    Używałam tej maski jeszcze w starym opakowaniu, jak miałam blond włosy i używałam w nowym wydaniu przy ciemnych włosach. Nic się nie zmieniło, działa tak samo cudownie. Przy nakładaniu warto mieć założone rękawiczki jednorazowe, jak to do farbowania - jest to mimo wszystko krem koloryzujący:) Krem nakładałam jak farbę, dokładnie na każde pasmo włosów wmasowując produkt we włosy i trzymałam tak długo jak zaleca producent. Niestety przy dłuższych włosach kremu wystarcza na raptem kilka użyć. Już po pierwszym użyciu włosy są pełne blasku i wyraźnie odżywione. Z matowych zniszczonych końcówek zrobil pięknie lśniące i gładkie włosy. Na efekt porządnego odświeżenia koloru trzeba dać mu kilka użyć. Zdecydowanie pomaga wydłużyć czas pomiędzy wizytami u fryzjera:)
    Zalety:
    • Odżywia
    • Dodaje blasku włosom
    • Może odświeżyć kolor włosów
    Wady:
    • Mogłoby być w większych opakowaniach
  • 11 października 2020 o 16:43
    Super produkt
    Jestem bardzo pozytywnie zaskoczona tą maską! Bardzo łatwa w użyciu i nie można zrobić nią sobie krzywdy. Po kilku minutach koloryzuje włosy i odświeża kolor. Mój naturalny kolor włosów to ciemny blond, miałam zrobione sombre. Blond refleksy po pewnym czasie wypłowiały i źle się czułam w tym kolorze. Ta maska to idealny sposób na samodzielną zmianę koloru bez konieczności wizyty u fryzjera. Mam odcień 713 Mroźny Beż. Kolor jest cudny i tworzy na włosach bardzo modny teraz odcień Ash brown. Po użyciu włosy pięknie pachną i są miękkie i lśniące. Kolor spłukuje się po 4 myciach. Używam maski od pół roku i używam jej raz w tygodniu. Jest bardzo wydajna, jedyny minus jest taki, że po dłuższym czasie używania wysusza włosy. Na rynku jest wiele podobnych produktów, ale Revlon ma najbardziej bogatą ofertę kolorystyczną. Gorąco polecam!
  • 10 września 2019 o 14:04
    Wspaniała kula!
    Produkt poleciła mi fryzjerka i okazał się rewelacyjny. Maske można kupić w 3 objętościch ja zaczęłam od 100ml by móc sprawdzić czy mi podpasuje. Mam włosy w kolorze chłodny blond i maskę fioletowa. Maska ma fajną konsystencję dobrze się nakłada pięknie pachnie. Po nałożeniu rozczesuje włosy i trzymam ja 15min następnie splukuje i co? Włosy są rozswietlone pięknie się czesza wyglądają na zdrowsze kolor jest odzywiony a odrosty jeżeli już się pojawia wydają się nieco jaśniejsze. Na moje grube gęste włosy maska działa rewelacyjnie i z czystym sumieniem mogę ją polecić.
    • wygładzenie włosów
    • ożywienie koloru
    Wady:
    • cena cena cena