Pharmaceris T, Sebo - Micellar, Płyn micelarny do oczyszczania i demakijażu twarzy

• 26 kwietnia 2017 o 8:21
    Najlepszy płyn micelarny
    Od kilku miesięcy kupuję ten płyn i widać po nim efekty, skóra jest oczyszczona, płyn działa antybakteryjnie, co przez to mniej wyskakują niespodzianki na buzi co jest dużym plusem, ma przyjemny zapach, estetyczne opakowanie, można znaleźć go w promocyjnej cenie. Ogólnie jest dobry dla mojej cery, nie zamienię go na żaden inny ;)
    jully12
    18 lutego 2015 o 13:47
    średni.
    Prawdę mówiąc używałam go jako toniku, ponieważ do zmywania makijażu zdecydowanie wolę żele. Sprawdzał się całkiem dobrze, domywał resztki makijażu, odświeżał cerę, delikatnie oczyszczał i koił skórę. Nie pozostawiał lepkiej warstwy. Wydawało mi się, że jest dla mnie najlepszy, dopóki nie zdradziłam go z drogeryjnym o połowę tańszym tonikiem. Czy wart jest swojej ceny? Teraz wiem, że nie, gdyż jest mało wydajny i nic specjalnego nie robi. Nie wiem jak mogłam używać go tak długo... Używam tego produktu od: ponad 2 lata Ilość zużytych opakowań: naprawdę sporo
  • 31 sierpnia 2014 o 16:02
    Szkoda kasy
    Plusy : - oczyszcza skórę z zanieczyszczeń - "uspokaja" ją Minusy : - zasadniczo brak - wysoka cena do jakości gdyż w tej cenie można kupić 2x tańsze które zadziałają tak samo Używam tego produktu od: 2 miesięcy Ilość zużytych opakowań: 1 opakowanie
    wiki51
    18 sierpnia 2014 o 19:38
    Mój ulubiony płyn micelarny
    Bardzo lubię ie ten płyn. Ładnie zmywa makijaż używam również do demakijażu oczu sprawdza się świetnie. Skóra jest czysta i gładka. Mniej się błyszczy. Używam tego produktu od: Dłużej niż 3 miesiące Ilość zużytych opakowań: 2
  • 2 sierpnia 2014 o 16:45
    lipa
    Na szczęście nie wykosztowałam się bo dostałam ten specyfik w prezencie. Podeszłam do niego optymistycznie ale już przy pierwszej próbie zdanie zmieniłam. - płyn działa bardziej jak tonik choć i to nie do końca bo skóra bywa po użyciu lepiąca - mało wydajny; kilka wacików i buzia nadal nie jest czysta - nie zmywa makijażu dobrze, z tuszami czy kredkami wcale sobie nie radzi - przy skórze mieszanej pozostawiał pozatykane pory i skutkiem tego wypryski Szkoda pieniędzy na ten płyn. Odradzam. Używam tego produktu od: 2 miesiące Ilość zużytych opakowań: 1 duże