WAŻNE INFO O REGULAMINIE! SPRAWDŹ SKRZYNKĘ@ I SPAM
Pomadki i szminki

Ados Pomadka ochronna z witaminami A + E

• 11 sierpnia 2020 o 17:22
    Nie była zła.
    Miałam jej wersje czerwoną i niebieską. Nawilżała, ale krótkotrwale i tylko powierzchniowo. Była ok, ale bez zachwytów. Nie była jakaś droga. Opakowanie takie klasyczne, nie rzucające się w oczy. Mało był trwały na ustach. Ogólnie nie jest to pomadka, która wpływałaby na poprawę kondycji ust.
  • 3 października 2015 o 13:13
    Tania i całkiem dobra
    Produkt spotkalam przpadkowo w jednym z supermarketow i postanowilam sprobowac +ł adny zapach + pozostawia warstewke na ustach + nadaje blasku + daje natualny efekt + nie bieli + ciekawe opakowanie + wydajnosc + cena - zbyt male nawilzenie - pomadke latwo zlamac - dostepnosc Używam tego produktu od: kilku tygodni Ilość zużytych opakowań: 1 całe
    Opsyche
    9 sierpnia 2012 o 19:15
    Słabiutka :/
    Kupiłam sobie tą pomadkę w wersji zapachowej: jabłko.\\\\nWłaściwie to ona nic nie robi dobrego dla ust - nie ma żadnego nawilżenia. Mam wrażenie, że lekko wysusza usta, gdyż po dniu intensywnego używania <posmarowane usta ze 3 razy> pojawiły mi się suche skórki. \\\\nZapach był dobry, dopóki pomadka nie znalazła się w jednej kosmetyczce z inną zapachową pomadką - Ados przejął zapach. \\\\nPoza tym, mała wydajność - przy moim stosowaniu czyli +/- raz na dzień starczyła na trochę ponad miesiąc.\\\\nŁatwo rozlewała się poza usta przy kącikach podczas malowania.\\\\nPlusem, jest niska cena, ale wolę więcej zapłacić i mieć coś lepszego, niż bubel, który tylko lekko nabłyszcza usta.
  • 2 sierpnia 2012 o 22:48
    boska!
    pomadkę zakupiłam dziś za 3,30, gdyż zapomniałam wziąć ze sobą czegoś do ust na wyjazd. 3,3O! źle nie jest, powiedziałabym nawet więcej - jest bardzo dobrze. dane mi było wybierać spośród kilku zapachów, z czego zapamiętałam szczególnie malinę, winogrona, pomarańczę i w końcu poziomkę, którą wybrałam dla siebie. pomadka zawiera witaminy A i E oraz filtry UV - bardzo ważne, szczególnie w lecie. czadowo pachnie poziomkami (a wiedzcie, że jestem fanką wszelkich cudownie pachnących kosmetyków). ma bladoróżowy kolor, którego nie zostawia jednak na ustach. genialnie nawilża i nadaje lekki pomysł. opakowanie standardowe, minimalistyczne, kolor zależy od wariantu pomadki - moje jest soczyście czerwone. ogółem, zasłużone pięć gwiazdek. brawa dla polskich kosmetyków, once again! Używam tego produktu od: jednego dnia? :D Ilość zużytych opakowań: 0 (4,5 g)

Zobacz także inne Pomadki i szminki