Schwarzkopf Gliss Satin Relax, Szampon regeneracyjno - wygładzający

pamlee
    15 sierpnia 2013 o 23:35
    Dobry szampon, ale nie dla myjących głowę codziennie!
    Mam włosy strasznie suche, najlepiej wyglądają dzień, dwa po umyciu, a z tym szamponem ujdą nawet tego samego dnia. PLUSY -uważam że pachnie pięknie, jak różowy Jimmy Choo :) -wygładza włosy i nie mam szopy jak po większości szamponów -nawilża, mam po nim w miarę błyszczące fale MINUSY -dla mnie jednak za mało tłuściutki jak na szampon skierowany do włosów bardzo suchych Zdecydowanie nie jest to szampon do włosów normalnych ani tym bardziej tłustych (!). Jak każdy szampon gliss kur dla mnie bardzo wydajny (pewnie to także zasługa tego że myję włosy 2 razy w tyg.) Używam tego produktu od: 2 miesięcy Ilość zużytych opakowań: jedno niecałe
  • 22 lipca 2013 o 18:29
    dobry
    Bardzo ładne ,rozowe opakowanie.łatwe w uzyciu ,nie trzeba odkrecac zakretki.Na moich krotkich i mytych codziennie włosach sprawdził sie idealnie.włosy po umyciu były mieciutkie,gładziutkie i bardzo ładnie wygladały,powiedzmy ze obiecywany na opakowaniu polysk byl.zapach mi nie przeszkadza,jest nawet przyjemny.szampon dobrze sie pieni,wystarczy troszke go nalozyc,i dobrze myje.wedlug mnie w codziennym uzywaniu sprawdzil sie na 5.nikt z domownikow nie narzekal na niego. Używam tego produktu od: od 2 tygodni Ilość zużytych opakowań: jedno
  • 25 maja 2013 o 20:08
    Niezly szampon w niskiej cenie
    Szampon ma gesta konsystencje, pozostawia moje wlosy w dobrej kondycji nawet bez uzycia odzywki, co rzadko mi sie zdarza. Jest ogolniedostepny i niedrogi. Ladne opakowanie. Jedyny minus to duszacy, okropny zapach. Używam tego produktu od: uzywalam go okolo 2 miesiecy Ilość zużytych opakowań: jedno cale opakowanie
  • 9 lutego 2013 o 2:45
    Faworyt wśród Gliss Kurów
    Dziwi mnie ocena tego szamponu, ale wiadomo, ze wszystkim sie nie dogodzi:) Zaczne od tego ze moje włosy bez silikonów to jest porażka totalna - są kręcone, puszące się i pozmawione blasku (to akurat moja wina). To pierwszy od bardzo dawna szampon, który mnie zadzwiwił. Prawda, musze przyznac jest naszpikowany chemią i pachnie bardzo intensywnie - tak jak kktoś wcześniej trafnie opisał " niczym zmieszanie całych zasobów pobliskiej perfumerii" jednak mi bardzo przypadł do gustu. Nie mam już blizej nieokreślonej szopy - tylko ładne miękkie fale + nie przetłuszcza (chociaz i tak wlosy myje codziennie) + cena jest przystepna a produkt łatwo dostępny. Używam tego produktu od: miesiąca Ilość zużytych opakowań: jedno duże
    Kaoru22
    28 grudnia 2012 o 14:18
    Wyjatkowe paskudztwo
    Szampon dostałam jako gratis do zakupów i całe szczęście bo przynajmniej wyrzucę go lub oddam nie mając na sumieniu wyrzuconych w błoto pieniędzy. Jako że jestem posiadaczką włosów wymagających codziennego mycia sama pewnie nigdy bym nie kupiła tego szamponu ale postanowiłam go wypróbować. Po pierwsze zapach - dosłownie niczym zmieszanie całych zasobów pobliskiej perfumerii, jest tak intensywny i nieprzyjemny że nie wiem czy komukolwiek przypadnie do gustu, podczas mycia pieni się ładnie ale niestety już po wysuszeniu włosów widać że są niedomyte, oklapnięte i oblepione silikonami... Żeby nie przesądzać sprawy od razu poprosiłam o próbę tego dziadostwa mojego chłopaka który ma bardzo suchą skórę głowy a przy tym suche włosy. Efekt był dokładnie ten sam tylko że zauważalny po kilku godzinach. Samo ładne opakowanie to zdecydowanie za mało. Polecam ten produkt... omijać szerokim łukiem. Używam tego produktu od: dwukrotnie użyty Ilość zużytych opakowań: napoczęte pierwsze (i ostatnie)