Pędzle do twarzy

Design produktu:
    tiruru
    4 października 2020 o 22:10
    Nie bardzo do podkładu
    Kupiłam z myślą do podkładu jak przekonuje producent. Trochę się zawiodłam. Niestety podkład nie leży tak dobrze jak przy nałożeniu gąbeczki. Pomimo małej/dużej ilości podkładu na twarzy widać prześwity, podkład nie leży równo. Używam więc go do nakładania pudru lub cieni do konturowania twarzy. Jest to mój "weekendowy" pędzel - na wyjazdy. Dobrze się go myje. 3/5
    Zalety:
    • nadaje się bardziej do nakładania pudru czy cieni do konturowania twarzy
    Wady:
    • słaby do nakładania podkładu
    Rudzik7
    8 czerwca 2020 o 20:25
    Stary pędzel, nowe zastosowanie
    Jeden z moich pierwszych pędzli, mam go kilka ładnych lat, od dawna już nie używam go do podkładu... przerzuciłam się na gąbeczki i flat topy. Nadal widuje pędzle tego typu w sprzedaży, więc nie są całkowitym reliktem, mój leżał nieużywany kilka lat, ale ostatnio znalazłam dla niego nowe zastosowanie, idealnie sprawuje się do nakładania różnego rodzaju maseczek :). Trzeba przyznać, że pomimo, swojego stażu, nadal wygląda jak nowy.
    suzeta
    27 grudnia 2016 o 17:23
    Dobry
    To był mój kolejny pędzel z serii Elitte Profesional a pierwszy do podkładu i naprawde jestem bardzo zadowolona. Ładnie rozprowadza podkład, nie robi smug i nie podrażnia skóry. Po umyciu pędzel zachowuje swój kształt i miękkość. Bardzo dobry pędzel... Jak wszystkie z serii Elitte Profesional.
  • 1 maja 2014 o 2:25
    Polecam!
    Jest to mój pierwszy tego typu pędzel. Dziwi mnie taka ilość negatywnych opinii na jego temat. U mnie sprawdza się świetnie. Plusy: -cena -dostępność - kupiłam go w Rossmannie około rok temu -rozmiar -włosie nie wypada -po każdym myciu wygląda jak nowy -po roku ani jeden włos nie wypadł -bardzo dobrze rozprowadza podkład -dobrze leży w ręce -włókno syntetyczne -nie podrażnia buzi Minusy: -jak dla mnie brak ;) Używam tego produktu od: Rok Ilość zużytych opakowań: Ciągle jedno
    Ally387
    1 marca 2014 o 9:53
    Taki sobie :(
    To mój pierwszy pędzel do podkładu, do zakupu skusiła mnie dosyć przyzwoita cena (nie pamiętam w tej chwili ile kosztował, coś ok. 10 zł.). PLUSY: -cena -rozmiar -włosie nie wypada przy czyszczeniu -dostępność MINUSY: -twarde, sztywne włosie -pozostawia smugi, makijaż trzeba poprawiać palcami, czego z regóły chce się uniknąć używając pędzla. Nie poolecam początkującym, bo można zrobić sobie nim krzywdę w postaci smug na twarzy :) Używam tego produktu od: ponad roku Ilość zużytych opakowań: jeden pędzel