Balsamy do ust

Bielenda Lano Balm, Lanolinowy nawilżający balsam do ust bardzo suchych i spierzchniętych

HOBB
Bielenda Lanolinowy balsam nawilżający do ust bardzo suchych i spierzchniętych

• 12 kwietnia 2025 o 18:51
    Specyficzny zapach
    Produkt prawie idealny. Posiada świetny skład. Natłuszcza, regeneruje , odżywia I oczywiście doskonale nawilża usta. Stają się miękkie oraz gładkie. Produkt posiada przyjemną konsystencję. Niestety zapach trochę mi przeszkadza. Tak, czy inaczej to naprawdę fantastyczny kosmetyk. Bardzo pozytywnie mnie zaskoczył. Posiada wygodne opakowanie w formie tubki. Atutem jest dostępność, wydajność, a także korzystna cena.
  • 11 marca 2025 o 23:09
    Jest świetny
    W mojej kosmetyczce wiecznie magicznie giną balsamy do ust i przez kolejne magiczne zniknięcie natrafiłam na ten balsam. Skusiłam się na niego bo poza lanoliną posiada olej kokosowy. Bardzo przypadł mi do gustu już od pierwszego użycia ponieważ w porównaniu do samej lanoliny (przynajmniej tej co ja mam w domu) nie jest taki gęsty i ciężki. Bardzo przyjemnie się go rozprowadza. Efekt: WOW! Już po pierwszym użyciu usta znacznie nawilżone, a ja mam wieczny problem z spierzchniętymi ustami. Po trzech użyciach usta już były w pełni gładkie i pięknie wyglądające. Zapach/smak kojarzy mi się z takimi mlecznymi produktami. Co jeszcze istotne nie lepi się. Z chęcią będę do niego wracać.
    Kar_sz
    1 marca 2025 o 11:47
    Bardzo polubiłam
    Bardzo polubiłam, odjęłam gwiazdkę jedynie za smak i zapach który jest apteczny, faktycznie wyczuwalna jest lanolina. Opakowanie w formie tubki z aplikatorem który działa bez zarzutu, wycika odpowiednią ilość produktu. Niestety dziubek ten jest plastikowy co jest akurat średnio przyjemne w kontakcie z ustami. Kolor delikatnie żółtawy, po rozsmarowaniu staje się bezbarwny. Jak na lanolinę i olej kokosowy balsam ten nie jest aż tak tłusty. Co jest ogromnym plusem. Delikatnie tłustą i lepką warstwę pozostawia na ustach, powiedziałabym taką warstwę ochronną. Świetny na tą pore roku, na zimę. Nawilża, natłuszcza. Może nie utrzymuje się na ustach tyle ile bym chciała, ale ja i tak jestem z tych osób co aplikują pomadki/balsamy/olejki co chwilę. Balsam jest bardzo wydajny, aż jestem zdziwiona, bo tubka ma 10g i z reguły tego typu produkty kończyły mi się już po nawet 2 tygodniach, a ten mam i mam i mam. Zadowolona jestem z niego. Na pewno będę do niego wracać.

Zobacz także inne Balsamy do ust