Pudry do twarzy

Revlon PhotoReady, Powder SPF 14 Puder do twarzy

• 28 listopada 2016 o 15:39
    Tragedia za wysoka cene
    Czy tylko mnie ten puder zawiódł ? Wyglada dobrze zaraz po nałożeniu, po minucie zważa mi podkład. Chciałam dać mu szanse i stosowałam z różnymi podkładami i różnymi kombinacjami podkład-baza! I nic, za każdym razem wyglądam jakbym nie potrafiła się pomalować. Nie ma sensu nakładać go więcej bo efekt zważenia tylko się wzmaga. Mam bardzo dużo kosmetyków revlona ale ten klasyfikuje jako zdecydowanie najgorszy! Wielkie rozczarowanie!
    bibi32
    10 lipca 2016 o 13:35
    u mnie się sprawdził
    dobrze się rozprowadza nie zatyka porów, skóra jest lekka i może oddychać, moja wrażliwa skóra go akceptuje, a przetestowałam już parę pudrów i nie każdy mi odpowiada, ten jest świetny POLECAM
  • 16 października 2014 o 23:29
    Czy mówimy o tym samym?
    Kurcze, dopiero teraz przeczytałam, że producent obiecuje tym pudrem zmatowienie. Ooo nie, tego to ja raczej nim nie osiągnę, choć, na szczęcie nie zamierzałam. Puder ma widoczne gołym okiem drobinki, baaardzo delikatne, ale od razu zamierzałam go używać jako puder rozświetlający. Efekt dość nietrwały, ale nie narzekam, pędzelek sprawuje się poprawnie. Najlepszy (choć bez szału) z trzech produktów revlona, na jakie się ostatnio skusiłam. Dziwi mnie, że takie wielkie pudło, a tylko 7,1 g produktu (o czym dowiedziałam się właśnie przed chwilą z wizażu). Za to skład, jak stąd do Kaliforni :-O Moje opakowanie jest troszkę inne, bez napisów, takie jak na zdjęciu niżej. Używam tego produktu od: miesiąca Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego
  • 3 lutego 2013 o 17:29
    Przyjemny.
    Nie mam problemów z przetłuszczaniem się i świeceniem skóry. Puder jest dobry, nie zapycha porów, ładnie wykańcza makijaż. Jest wydajny. Nie lubie opakowania, które jest zdecydowanie za duże. Rozumiem jeśli byłoby to zrekompensowane dużym lusterkiem, jednak jest ono miniaturowe. Aplikator nie nadaje sie do niczego, twardy i szorstki. Kupiłabym ponownie, jednak czeka na mnie dużo innych pudrów do przetestowania. Może kiedyś do niego wróce. Używam tego produktu od: pół roku. Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego.
  • 1 lutego 2012 o 12:21
    nieco rozczarowana
    Lubię tę markę. Mam podkład photoready i jestem zadwolona ale puder.... no cóż Zacznę od tego że budełko jest za duże i nieporęczne a pędzelek za mały. Puder jest delikatny i nie zapycha gorzej z trwałością. Co do matu też mam zastrzeżenia. Nos świeci się po minucie reszta ok. Cena napewno nie adekwatna do jakości. Zapach przypomina mi trochę (proszę o wybaczenie ale...) środki dezynfekujące w miejskich szaletach. Będę szukać dalej. Używam tego produktu od: 2 miesięcy Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego