Odżywki do brwi

Jane Iredale Kremowa odżywka do rzęs PureLash Extender and Conditioner 1 szt

Kas95
    18 stycznia 2024 o 15:55
    Pomaga dbać o rzęsy
    Lubię używać tej odżywki pod tusze do rzęs. Ładnie rozdziela rzęsy i tusz ich nie skleja. Wyglądają bardzo ładnie. Dodatkowo ma świetny skład więc dba o ich kondycję. Polecam wypróbować.
    fitst
    27 października 2023 o 13:02
    Naprawdę fajne jest to serum
    Stosowanie serum nie jest kłopotliwe, nakłada się je łatwo i szybko. Trzeba jednak bardzo uważać, by nie dostało się do oczu - wówczas szczypie i powoduje łzawienie. Wiadomo, jak większość kosmetyków. Od specyfików stosowanych na okolice oczu oczekuję, że przy prawidłowym stosowaniu nie będą podrażniać. Serum nieco uwrażliwia powieki. Nie jest to jednak typowe podrażnienie i jeśli to uczucie Wam nie przeszkadza - można śmiało kontynuować kurację. Bogaty skład produktu zachęcił mnie do nieprzerywania stosowania serum. Po dwóch tygodniach uczucie tkliwości powiek praktycznie zniknęło. Podoba mi się szczoteczka-grzebyk dodana do zestawu. Niezwykle praktyczna, a przy okazji efektowna. Bardzo pomocna przy rozdzielaniu rzęs - to niby drobiazg, a naprawdę zmienia to, jak się prezentują. Najważniejsze: efekty. Serum zdecydowanie zagęściło moje rzęsy. Z pewnością są też ciemniejsze i bardziej lśniące. Mam zamiar używać go jeszcze przez kolejne 2 tygodnie (producent zaleca stosowanie przez 4 - 6 tygodni), bo efekty są bardzo obiecujące.
    kasinaa
    28 października 2020 o 16:26
    Jest w porzadku
    Super efektów brak ale na pewno odrobine zagęścił i poprawił kondycję moich rzęs i brwi Najlepiej zadziałał właśnie na brwi Nie kupie ponownie ale tez nie żałuje ze go używałam Myśle jednak ze na rynku można dostać tańsze i równie dobre zamienniki
    Zalety:
    • Fajne opakowanie
    • Nie skleja włosków
    • Nie podrażnia oczu!!!
    Wady:
    • I trochę za słaby efekt w tej cenie
  • 23 września 2019 o 20:14
    Szkoda..
    Produkt ma dobry skład więc mimo ceny zakupiłam go licząc na porost rzęs i ich wydłużenie. Niestety nie spowodował jakichś super efektów, odrobinkę przestały wypadac . Owszem, jako baza super, coś jak dior pod tusz. Jednak ja liczylam bardziej na odżywienie, wzmocnienie rzęs, po prostu za takie pieniądze liczylam na coś więcej. szkoda. Formuła przyjemna. Brawo dla producenta, doceniam, że w składzie nie ma słynnego specyfiku na jaskrę.
    Zalety:
    • Skład, efet po nałożeniu tuszu
    Wady:
    • Słabe działanie na rzęsy
  • 30 sierpnia 2019 o 2:10
    Jestem bardzo zadowolona !
    Moje rzęsy z natury są długie , ale rzadkie , jednakże po parokrotnym ich przedłużaniu - zniszczyły się ; myślałam , że będę musiała naprawdę długo czekać aż mi odrosną , aż do momentu kiedy kupiłam właśnie tą odżywkę ... Od ostatniego przedłużania (to znaczy od momentu usunięcia ostatniej sztucznej rzęsy) minęło około 2-3 tygodnie , a moje rzęsy są w naprawdę świetnym stanie!
    Zalety:
    • wydajny
    • odżywia bardzo zniszczone rzęsy

Zobacz także inne Odżywki do brwi