Odżywki do brwi

Eveline Cosmetics Argan Oil, SOS Lash Booster Serum do rzęs z olejkiem arganowym 5 w 1

Eveline
Multifunkcyjne serum do rzęs z olejkiem arganowym 5w1
Eveline SOS Lash Booster Multifunkcyjne serum do rzęs 5w1 10 ml
Eveline SOS Lash Booster Odżywka - Serum do Rzęs 5w1
notino.pl
Eveline Odżywka do rzęs z arganem 5w1 Lash Boo

• Wczoraj o 12:49
    Rewelacja
    Używam produktu od kilku lat. Odżywka doskonale sprawdza się jako baza pod tusz. Nie skleja rzęs, a daje efekt wydłużenia i pogrubienia. W dodatku zawsze jest w dobrej cenie, a starcza na bardzo długo.
    Zalety:
    • efekt wydłużenia i pogrubienia
    W perfumerii
  • Wczoraj o 9:52
    myślałam, że bedzie lepiej
    Serum Eveline Argan Oil SOS Lash Booster bardzo pozytywnie mnie zaskoczyło! Przede wszystkim jest niesamowicie wydajne – jedno opakowanie starcza na długie tygodnie codziennego stosowania. Jako serum daje minimalne, ale zauważalne wydłużenie i wzmocnienie rzęs, co szczególnie doceniam przy regularnym makijażu. Największy plus? Świetnie sprawdza się jako baza pod tusz – rzęsy są lepiej rozdzielone, bardziej uniesione, a tusz trzyma się dłużej i nie kruszy się w ciągu dnia. Dodatkowo zawarty olejek arganowy sprawia, że rzęsy wyglądają na zdrowsze. Za tę cenę – naprawdę warto wypróbować!
  • 12 maja 2025 o 9:20
    Raczej baza pod tusz niż serum
    Nie zauważyłam żadnego działania wzmacniającego, moje rzęsy nie są ani grubsze ani dłuższe. Natomiast świetnie się sprawdza jako baza pod tusz - dwie aplikacje serum, potem tusz i wtedy rzęsy faktycznie wyglądają znacznie bardziej objętościowo :) Odżywka jest w zasadzie bezzapachowa, co uważam za duży plus, ma przystępną cenę i generalnie bardziej daje efekt mocniejszych rzęs niż faktycznie mocniejsze rzęsy ;)
    Zalety:
    • Dobra baza pod tusz
    • Brak zapachu
    Wady:
    • Brak działania wzmacniającego
  • 3 maja 2025 o 21:30
    Świetna odżywka
    Bardzo fajna odżywka do rzęs. Co prawda może nie wydłuża znacząco włosków lub ich nie pogrubia, ale są zdecydowanie mocniejsze. Osobiście bardzo lubię używać jej jako bazy pod maskarę. Dzięki temu rozprowadza się ona zdecydowanie lepiej, a rzęsy wydają się dłuższe i są lepiej rozdzielone, nie sklejają się tak jak, gdy jej nie używam. Nie ma zapachu, nie powoduje uczulenia czy podrażnień. Opakowanie starcza na bardzo długo.
    Zalety:
    • Starcza na długo
    • Nie uczula
    • Bez zapachu
    • Rzęsy są mocniejsze
    • Ładnie działa jako baza
    Wady:
    • Nie wydłuża rzęs
    • Nie widzę pogrubienia
  • 18 kwietnia 2025 o 9:50
    Super!
    Ja to serum używam jako baza pod tusz. Mam rzęsy dość cienkie i krótkie, a kiedy nałożę pod tusz to serum to widzę różnicę- rzęsy są rozdzielone ładnie, grubsze i dłuższe. Mam też wrażenie, że tusz nałożony na to serum lepiej się trzyma- dłużej i nie osypuje się, bo nakładałam właśnie tez taki, który normalnie na rzęsach mi się kruszył dość szybko. Mam też wrażenie, że rzęsy są po nim w lepszej kondycji, bo mniej rzęs odnajduję na waciku po demakijażu oczu. Stosuję regularnie już od kilku miesięcy. Jest wydajne, bo jedno opakowanie podczas codziennego stosowania starcza mi spokojnie na 2 miesiące. Za taką cenę jakość jest na prawdę wysoka
    Zalety:
    • idealna baza pod tusz
    • odżywia rzęsy
    • tusz lepiej się na nim trzyma rzęs