Balsamy do ciała

Laura Mercier Creme Brulee, Souffle Body Creme Krem do ciała

• 28 marca 2012 o 21:24
    skora przeslicznie slodko pachnie
    Balsam dostalam w komplecie z plynem do kapieli. Balsam ma przepiekny slodki zapach, przywoluje na mysl dziecinstwo, pieczone ciasta, zapachy olejkow do ciast :) Skora jest pachnac caly dzien, nawet ubrania po zdjeciu ciagle pachna tym balsamem. Dobrze nawilza cialo,dobrze sie wchlania, nie pozostawia zdanej tlustej, lepkiej czy jakiej kolwiek wyczuwalnej powloki. Stosowanie tego kosmetyku to czysta przyjemnosc! wart zakupu dla tego wlasnie nietypowego zapachu! Opakowanie to szklany sloiczek co mi sie strasznie podoba. Używam tego produktu od: grudzien-styczen-luty Ilość zużytych opakowań: jedno
    Kamlisa
    4 sierpnia 2011 o 19:58
    czysty hedonizm ;)
    Creme brulee jako deser kusił mnie dłuzszy czas, az w koncu go przetestowałam w poznaniu. raz i drugi, by nabrac pewnosci ;) Cóz - nawet mi smakował, natomiast jakąs orgia rozkoszy dla podniebienia - to to nie było :) Wole biała czekolade jednej jedynej firmy... Na kremy mercier tez dłuzszy czas ostrzyłam sobie zeby, ale wiadomo - kiepska dostepnosc ( tru), a cena gorsza od dostepnosci. no bo czy ktos normalny wywali 220 PLN na krem do ciała...?! dla samej checi przetestowania, jak to creme brulee sprawuje sie na skórze...?! Nawet ja tak daleko sie nie posuwam... Na szczescie wylicytowałam słoik 150 ml za cene rozsadniejsza ( choc nadal wysoka). i nie załuje, ;) Miałam juz tarte cytrynowa mercier, ale ten deser jest o wiele bardziej apetyczny. jadalny, słodki, z wyrazna nuta palonego cukru - smarowanie sie nim to czysty hedonizm, zwłaszcza, ze zapach dlugo utrzymuje sie na skórze. pachniemy, jak deser i to dobrej jakosci ;) Opakowanie takie samo, jak w wersji pełnowymiarowej, czyli cięzki, szklany słoik, w ktorym musimy grzebac. Krem jest dosc lekki - moze nie suflet, ale i nie masło. Bardzo dobrze sie rozsmarowuje, szybko wchłania, jednoczesnie zostawia miły film. Wyraxnie i długotrwale nawilza - a to dla mnie tak samo istotne, jak piekny zapach. Podsumowujac - kosmetyk zdecydowanie wart testów...ale ta cena...ale ta dostepnośc...Cóz - mam jeszcze druga wersje w zapasie ;) Używam tego produktu od: jakis czas temu Ilość zużytych opakowań: 150 ml