Serum i maski do ciała

Eveline Cosmetics Slim Extreme 4D, Wyszczuplające serum-korektor cellulitu

• 11 marca 2025 o 23:15
    No dla mnie rewelacja
    Kupiłam go na promocji w Rossmann z 20 zl za 10 zl i oczywiście od razu wzielam kilka sztuk. opakowanie a dokładnie tubka kusi swoim wyglądem i obiecaniem redukcji cellulitu. Sam balsam jest koloru białego o bardzo dobrej konsystencji i delikatnym hmm takim mentolowym zapachu. Bardzo dobrze sie smaruje i ładnie wchłania. Później czuć taki chłodny powiew i mrowienie na skórze. Po kilku dniach widac znaczną poprawę jakości skóry bo jest taka delikatna i bardziej napięta. Dla mnie super produkt tym bardziej że moje rozstępy po ciąży znacznie sie zmniejszyły i wybielaly dlatego jest to super balsam!
    Zalety:
    • Super efekt bo rozstępy po ciąży znacznie sie zmniejszyły i wybielaly a do tego skóra jest nawilżona i gładka i napięta
  • 27 września 2024 o 22:49
    Bardzo go lubię w towarzystwie podczerwieni
    Bardzo lubię produkty Eveline do ciała, które są okrzyknięte mianem wyszczuplających, modelujących czy redukujących cellulit. Serum Eveline jest z efektem chłodzenia i faktycznie ten efekt pojawia się po około 2 minutach i utrzymuje paręnaście minut. Wiadomo, stosowanie samego serum nic nam nie pomoże. W czarodziejski sposób nie zniknie cellulit, ani fałdki. W przeciwnym wypadku wszystkie byłybysmy szczuplutkie bez diety i ćwiczeń :) Ja osobiście bardzo lubię ten produkt. Zużyłam dwa opakowania przez wakacje, ze względu na chłodzenie. Wcześniej używałam termoaktywnego. Produkt zamknięty jest w poręcznej tubie, jest gęsty, łatwo można odmierzyć pożądana ilość produktu. Uważam, że jest dość wydajny. Jak dla mnie efekty są zadowalające. Używałam go 4 x w tygodniu, chodząc na trening na orbitreku z podczerwienią, rollmasazer i pod domowy bodywrapping. Produkt jest WSPOMAGACZEM w walce z cellulitem i wspaniale się do tego nadaje. Używam tych serum od kilku lat, ale z przerwami. Stosowany systematycznie wyraźnie poprawia wygląd naszej skóry. Ładnie wygładza, nawilża i pomaga z cellulitem dzięki skóra na prawdę wygląda duuuzo lepiej Cena ? W promocji można go zakupić za 14-15zł i warto z tych promocji korzystać, bo w przeciwnym razie zapłacimy za produkt już ok 20-25zł
    Zalety:
    • Pomaga w walce z cellulitem
    • Efekt chłodzący idealny na ciepłe dni
    • Super konsystencja
    • Nadaje się pod body wrapping
    Wady:
    • Nie zauważyłam
  • 18 lipca 2024 o 11:56
    Rewelacja - szczególnie w upały!
    Kosmetyki antycellulitisowe uzywam regularnie. Wczesniej uzywalam typowo rozgrzewajacych, jednak ze wzgledu na dosc uciazliwy efekt rozgrzania i palenia, (szczegolnie noca pod kołdrą) ciezko u mnie bylo z regularnoscią. Na okres letni miałam żelowe serum z Tołpy, które delikatnie chłodziło. Bylam z niego w miare zadowolona , skończyło mi się, więc uznałam , ze bede szukac czegos typowo chlodzacego. Rozwazałam dwa kosmetyki od Eveline (kuracja lub serum - koncentrat), jednak ten wygral, głównie za włsciwosci na ktorych mi zalezy. Serum ma żelowo-gesta konsystencje, co mi odpowiada, gdyz lubie lekkie formuly, ktore szybko sie wchlaniaja. I tak tez jest tym przypadku. Geste, maslowe konsystencje nie sa dla mnie. Serum dosc mocno chlodzi - przez najblizsza godzine, jednak teraz w upaly czy po treningu bardzo mi ten efekt odpowiada. Podejrzewam, ze zima , bedzie mi za zimno po jego uzyciu. Jezeli chodzi o efekt, to skora jest wygladzona i bardzo aksamitna. wizualnie widac poprawe juz o jednym uzyciu. Dodatkowo u mnie balsam ten niweluje obrzeki, do ktorych niestety mam spora tendencje,szczegonie latem czy po intesywniejszym treningu. Niewykluczone, ze wygladzenie nog i redukacja cellulitu ma zwiazek z usunieciem obrzeku limfatycznego w tym obszarze. Warto tez miec na uwadze, ze zastoje limfatyczne , przyczyniaja się do powstawania obrzeku/zatrzymywania wody, a tym samym moga byc tez przyczyna cellulitu wodnego, Dlatego wszelki chlodzace dzialania moga przyczynic sie do jego zniwelowania. I ja oczuwam taki efekt, dzieki ohlodzeniu jakie daje to serum. W konsekwencji po jego uzyciu, nie odczuwam juz takiej ciezkosci nog, wrecz przeciwnie , czuj, ze nogi sa lekkie. Ja z calego erca polecam. Na okres letni, jest to rewelacyjny kosmetyk. Raczej w okresie zimowym, nie dam rady go uzywac ze wzgledu na mocne chlodzenie. mysle, ze jak ktos ma celluit wodny i obrzeki, to moze pomoc.
    Zalety:
    • gładka skora, niewolwanie obrzeku, lekkosc ng, wygladzenie, redukcja cellulitu, cena
    Wady:
    • dla mnie to produkt bez wad, jednak ze wzgledu na mocny fekt chlodzenia, nie bede mogl go uzywac w okresie zimwym, ale to w zaden sosob nie wplywa na moja ocene
  • 15 sierpnia 2023 o 19:14
    Chłodzący efekt
    Szukałam czegoś na cellulit i postawiłam na te serum. Wcześniej miałam drogie i bez szału tym razem postanowiłam kupić w promocji w Rossmannie tańszy produkt. Tubka przypadła mi do gustu, lepsza taka niż niejedna pompka. Serum jest o idealnej konsystencji, którą łatwo i przyjemnie się aplikuje. Zaskoczyło mnie uczucie mrowienie i chłodu na udach bo tam aplikowałam. Zdecydowanie bardziej lubię ten efekt niż rozgrzewajacy. Fajne ukojenie po treningu. Skóra stała się gładsza, taka wręcz aksamitna i naprężona. Celluit jest i dalej z nim będę toczyć walkę wypróbowując inne produkty z tej firmy ale do tego balsamu z chęcią powrócę choćby dla tego chłodzącego efektu, który jest świetny zwłaszcza po ćwiczeniach.
    Zalety:
    • chłodzący efekt
    • wygładzenie
    • nawilżenie
  • 14 lutego 2022 o 23:23
    Mmmmega chłodzący i wygładzający
    Tego produktu używam już jakieś 5 opakowanie z rzędu , bezustannie do niego wracam , szczególnie latem gdyż daje efekt mega chłodzenia całego ciała. Serum ma za zadanie zwalczyć cellulit , wysmuklić sylwetkę , zmniejszyć przy tym widoczność rozstępów i innych niedoskonałości. Ja używam tego serum na noc , zawsze po szczotkowaniu na sucho. Uwielbiam kiedy wstanę rano i nogi są pięknie wygładzone . Faktycznie można zauważyć efekt zmniejszenia cellulitu , co do rozstępów jeszcze nic nie zauważyłam . Przy zbilansowanej diecie , aktywności fizycznej , ten produkt daje radę . Świetnie napina skórę i uelastycznia. Bardzo dużym plusem jest jego dostępność i cena . Ja będę do niego wracać.
    Zalety:
    • Wygładzenie
    • Zmniejszenie cellulitu
    • Efekt chłodzący
    • Dostępność i cena