Mgiełki do ciała

Chanel Coco Mademoiselle, Fresh Moisture Mist Mgiełka do ciała

Chanel Coco Mademoiselle Fresh Body Mist Mgiełka Do Ciała 100 ml

• 8 lutego 2022 o 13:07
    Szybka, nawilżająca, pachnąca
    Kosmetyk mega wydajny. Spray na dłoń i ramię nawilżone itd. Używam mgiełki głównie na wyjścia - wtedy zapach nakładam warstwowo - prysznic, mgiełka, deo, perfumy + wersja do włosów. Tak uzbrojona żadnej nocy się nie boję :) Dla tej mgiełki zrezygnowałam z kremu, który jest treściwy i zabiera mi sporo czasu przy aplikacji, i tylko sporadycznie zastępuję ją balsamem, a ostatnio olejkiem. Zapachowo jest najbliższa Coco Mademoiselle z całej serii nawilżającej. Skóra delikatnie emanuje zapachem, jest nawilżona. Poręczna smukła metalowa tuba, do kompletu z deo tworzą świetną parę dzienną i nocną.
    Zalety:
    • Smukłe opakowanie, wydajność, błyskawiczna aplikacja.
    ogryzki
    31 sierpnia 2016 o 17:51
    oj brakuje mu dużo
    Nie jestem zbyt zadowolona. Wydałam 185zł. Mleczko ma prosty zapach, różowy kolor. Aromat jest mdły, to trochę pokraczna imitacja mademoiselle bez tych najbogatszych najgłębszych nut. Znam dobrze zapach Mademoiselle. Ten oczywiście ma z nim dużo wspólnego ale uważam że to mleczko nie jest tego warte. aby płacić za nie 185zł. Lepiej już kupić inny zapach, a na prawdziwe mademoiselle odłożyć. Ma w sobie mdłe słodkawe nuty które pachną dość 'tanio', jak perfum za 30zł z rossmanna. To jeszcze bardziej psuje efekt.
  • 7 maja 2014 o 15:08
    Do torebki idealne..
    Uwielbiam zapach Mademoiselle, świetnie się w nim czuję i często do niego wracam. Kiedyś uznałam, że dam szansę wersji Mist. Z kasą było cienko więc skusiłam się na tańszy ale dość pokaźny flakonik wielkości toniku do twarzy i wiecie co? Miałam go jakieś dobre dwa lata i w NICZYM nie odbiegał trwałością i zapachem od wersji we flakoniku. Wręcz wiele osób pytało jakie mam perfumy bo ciągnie się za mną ogon pięknego zapachu.. Poza tym nosiłam go ze sobą w torebce i był ze mną w każdej chwili. Flakonika bałabym się tak nosić w trosce o uszkodzenie. Ale metalowa mgiełka długo i wiernie mi służyła. Jestem bardzo bardzo zadowolona..
  • 13 października 2013 o 20:26
    Fajna na wakacje i nie tylko
    Bardzo fajna mgiełka, nie jest wprawdzie taka mocna jak edp, na którą aktualnie nie mogę sobie pozwolić, lecz ma swój urok. Super, że jest pielęgnacyjna i nawilżająca, całkiem trawała jak na mgiełkę. Na pewno sprawdzi się na wakacjach w gorącym kraju, nie udusi, nie uczuli i jeszcze nawilży spieczoną skórę. Minusem jest oczywiście cena z rabatem 20% w Sephorze kosztowała 140 zł. Używam tego produktu od: 2 tygodni Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszej
    Arizona
    22 października 2012 o 13:44
    Piękny zapach i funkcjonalnośc
    Uwielbiam tą mgiełkę.! Mam duzo zapachów i żeby nie powiekszać juz flakonów skusiłam się na taką wersje. Pomyslałam że z zapachu bedę się cieszyła ale i z nawilżenia ciała. Otóż zapach w tej wersji wyleguje się na skórze bardzo długo , myslę że to zasługa lekkiego lotionu wprowadzonego do pojemnika. Zawsze trzeba wstrzasnąć przes użyciem sprayu. Zapach pachnie pomiedzy EDP a EDT , ma w sobie jeszcze dodatkowo bardzo subtelną woń. Lubię go nosić latem ale również przez kolejne miesiace. Bardzo wydajny. Opakowania jak zawsze u Chanel - estetyczne.

Zobacz także inne Mgiełki do ciała