Kremy pod oczy

Ziaja Pro, Program Przeciwzmarszczkowy, Krem pod oczy liftingujący

Ziaja PRO Czerwona Krem pod oczy liftingujący 50 ml

• 2 maja 2018 o 21:48
    porządny krem pod oczy
    Lubię ten krem, bo nie uczula mnie, nie podrażnia oczu, gdy używam go na noc, rano budzę się z lepszą kondycją skóry pod oczami - jest jakby trochę bardziej wygładzona i napięta (w przyjemny sposób). W moim przypadku krem lepiej sprawdza się na noc niż na dzień, bo długo i niecałkowicie się wchłania więc nie sądzę by dobrze utrzymał się na nim korektor i podkład. Spektakularnych efektów nie czyni (dlatego nie ma u mnie 5 gwiazdek), ale ogólnie nie mam mu nic do zarzucenia. Dodatkowo ma dużą jak na krem pod oczy pojemność, przy umiarkowanej cenie. Jest tez wydajny - używam go regularnie od kilku miesięcy, a jeszcze sporo zostało w tubce. Podana tu cena zupełnie mi się nie zgadza - produkt (50 ml) kupowałam w sklepie firmowym Ziai, a na pewno zapłaciłam sporo powyżej 20 zł (chyba ok. 27 zł).
  • 20 stycznia 2018 o 18:11
    Jednak nie
    Mam krem w wersji tubkowej. Liczyłam na lepsze rezultaty, nastawiałam się przede wsztstkim na redukcje ciemi pod oczami. Niestety z tym krem sobie nie poradził. Na temat działania przeciwzmarszczkowego nie wypowiadam się, bo nie mam zmarszczek. Krem dobrze nawilża i lekko napina skórę.
    Wady:
    • Nie radzi sobie z cieniami pod oczami.
    dianaro
    29 grudnia 2017 o 20:39
    Rewelacja
    Kupiłam ten krem po wielu zachętach jednej z youtuberek będącej bo 40. Posiadam nowszą wersję tego kremu w tubce. Jestem nim oczarowana. Delikatna lecz bogata konsystencja idealnie stapia się ze skórą, pozostawia ją odpowiednio nawilżoną i miękką. Krem nie roluje się, nie ściera, jest idealny pod makijaż. I co najważniejsze, nie podrażnia moich delikatnych oczu, jest bezzapachowy. Do tego 50ml za niewielkie pieniądze. Widzę znaczną poprawę skóry pod oczami i na pewno zostanę przy nim na dłużej. Bardzo polecam.
    Zalety:
    • Wszystko
    Wady:
    • Nie zauważyłam,
    lipbalm
    19 lipca 2017 o 16:55
    nie, nie i jeszcze raz nie...
    Mam nowszą wersję tego kremu już w tubce, ale krem jest ten sam (skład również). Ogólnie nie polecam tego kremu nikomu. Przede wszystkim krem wysusza okolice pod oczami, bardzo szybko się wchłania. Zdecydowanie nie ma żadnych właściwości liftingujących. Po jego stosowaniu zauważyłam powstanie zmarszczek, które po nałożeniu makijażu były bardzo widoczne. Krem na pewno nie rozjaśnia cieni pod oczami i w zasadzie nie ma na nie żadnego wpływu. Co więcej, bardzo podrażniał moje oczy. Nie wykończę tego produktu do końca (szybciej on mnie wykończy), nie przekażę go również dalej. Wyrzucam...
    Zalety:
    • cena,
    Wady:
    • brak właściwości liftingujących,
    • wysuszanie okolicy pod oczami,
    • podrażnienie oczu,
    • brak rozjaśnienia cieni pod oczami
  • 15 lutego 2016 o 14:43
    Podrażnia moje oczy
    Nie wiem jak działa poza tym, że za szybko się wchłania i mam wrażenie że wysusza. Ściąga na chwilę dając efekt "liftingu", niestety dla mnie to wysuszenie. Oczy mnie pieką rano po wstaniu więc nie używam pod oczy tylko smaruję sobie nim szyję. Bardzo mi się podoba w tej roli. Używam tego produktu od: 2 miesięcy Ilość zużytych opakowań: kończę pierwsze

Zobacz także inne Kremy pod oczy