Maski do włosów

Ziaja Intensywna Pielęgnacja Włosów [Kuracja ceramidowa], Skoncentrowana maska odbudowująca do włosów `Intensywna odbudowa ceramidy`

ZIAJA maska do włosów intensywna odbudowa z ceramidami 200ml
Ziaja Maska Intensywna Odbudowa do włosów zniszczonych 200 ml 7046797

Nasi użytkownicy zostawili 215 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 26 listopada 2024 o 22:04
    WOW! Kupiona przypadkiem, ale zakochałam się
    WOW! Ta maska to totalne odkrycie! Kupiłam ją trochę przypadkiem, skuszona promocją -30% w stacjonarnym sklepie Ziaja, i od razu się zakochałam. Nigdy wcześniej nie używałam odżywek tej firmy, ale już wiem, że chcę przetestować inne maski z ich oferty albo wrócić do tej. Planuję przy najbliższej promocji skusić się na jakąś maskę z ich oferty. Jej cena to czyste szaleństwo – regularnie kosztuje tylko 11,61 zł, a w momencie pisania tej recenzji jest na promocji za 9,87 zł! To aż niewiarygodne, że taka świetna maska z polskiej firmy jest w tak niskiej cenie. Zapach bardzo przyjemny, klasyczna odżywka wzbogacona mocniejszymi perfumowymi nutami. Co prawda u mnie zapach nie utrzymuje się na włosach po myciu (ale tak mam z każdą maską), jednak podczas używania pod prysznicem pachnie cudownie, co zdecydowanie uprzyjemnia pielęgnację. Opakowanie jest solidne, wykonane z grubszego plastiku i działa bez zarzutu. Producent obiecuje głęboką regenerację, ochronę przed rozdwajaniem końcówek i wzmocnienie struktury włosów – tego akurat trudno mi jednoznacznie ocenić po jednym opakowaniu. Ale mogę powiedzieć jedno – moje średnioporowate+ włosy były po niej świetnie dociążone i niemal za każdym razem miałam good hair day. Stosunek ceny do jakości absolutnie rewelacyjny. To jedna z tych masek, które aż chce się polecać każdemu. Jeśli jeszcze jej nie próbowałaś, koniecznie to zmień!
  • 3 sierpnia 2024 o 11:56
    Słaba maska dla moich suchych i porowatych włosów
    Opis Produktu Ziaja Intensywna Pielęgnacja Włosów Kuracja Ceramidowa to skoncentrowana maska odbudowująca, przeznaczona do intensywnej regeneracji włosów. Dzięki zawartości ceramidów, maska ma za zadanie wzmacniać i regenerować włosy, nadając im zdrowy wygląd i blask. Design Produkt zapakowany jest w estetyczny i funkcjonalny plastikowy słoiczek o pojemności 200 ml. Minimalistyczny design jest charakterystyczny dla marki Ziaja. Zapach Maska ma intensywny, subtelny zapach, który jest przyjemny i nieprzytłaczający, co sprawia, że używanie jej staje się przyjemnym rytuałem. Konsystencja Konsystencja maski jest płynna, co może utrudniać równomierne nałożenie jej na włosy.
    • Zawartość ceramidów
    • Po użyciu maski są łatwe w rozczesaniu
    Wady:
    • W składzie silikon
    • Zbyt słaba dla bardzo suchych i zniszczonych włosów
    • Płynna formuła utrudnia równomierne nałożenie maski na włosy
  • 15 kwietnia 2024 o 19:50
    Cudownie nawilża i pięknie pachnie
    Masek już bardzo dużo przetestowalam I ja osobiście uwielbiam maski które pachną i ten zapach przez jakiś czas utrzymuje dlatego ta faktycznie była strzałem w 10 nic na to nie poradzę że zawsze kieruje się nosem ???? do tego ta Maska super nawilża włosy są miękkie w dotyku i lsniace maskę zazwyczaj trzymałam kilka minut i na prawdę byłam bardzo zadowolona z efektów opakowanie wydajne standardowe jeśli chodzi o maski Cena Bardzo zachęcająca do testów Więc jeśli macie zniszczone końcówki i lubicie produkty z wyrazistym zapachem to coś dla Was
    • Odbudowa
    • Nawilżenie
  • 25 marca 2024 o 15:11
    Dobre, tanie - czego chcieć więcej!
    Uwielbiam tanie i dobre produkty. To właśnie jest to. Maska jest dosyć gęsta, nie zbyt zbita lekko wodnista. Łatwo dzięki temu się ją rozprowadza na włosach. Daje piękne wygładzenie, włosy są miękkie. Jeśli ktoś ma problem z puszeniem jednocześnie dosyć delikatne włosy - bardzo polecam. Używam gdy włosy zaczynają być suche, bez życia i potrzebują kopa, a ja nie chcę wydawać milionów na kosmetyki do włosów. Uwielbiam zapach serii ceramidowej - kwiatowy, słodki, elegancki. Nic dodać nic ująć :)
    • działanie
    Wady:
    • Brak wad
  • 28 lutego 2024 o 12:09
    Czemu nikt o niej nie mówi?
    Od dłuższego czasu jest to moja ulubiona maska. Od roku stosuję praktycznie tylko ją, nie ma lepszej na wysuszone włosy. Mam włosy średniej porowatości i niestety są suche. Niewiele produktów potrafi je dobrze odżywiać, ale ta maska świetnie daje rade. Włosy po niej są miękkie i sypkie. Nie plączą się dzięki niej. Cena maski jest niska (14 zł), chociaż trochę wzrosła jak wszystko teraz. Produkt jest łatwo dostępny w ziaji. Jest to duży plus, bo jak wiadomo ostatnio dużo jest produktów „widmo”. Każdy o nich słyszał, a nikt nie widział. Na pewno jest wydajna, mam ją na ok. 3 miesiące przy stosowaniu co 2/3 dzień. Dodam, że moje włosy nie są gęste i sięgają do dołu łopatek. Zapach ma przyjemny, chociaż nie utrzymuje się zbyt długo.
    Zalety:
    • nawilża
    • wydajna
    • tania
    • włosy są odżywione i sypkie
    • łatwo dostępna
    Wady:
    • mam produkty, które lepiej pachną