Maski do włosów

Schwarzkopf Gliss Split Ends Miracle, Sealing 2 in 1 Treatment Maska spajająca 2w1 do zniszczonych włosów i rozdwojonych końcówek

• 7 sierpnia 2024 o 0:51
    Ten produkt to prawdziwe wybawienie
    Od kiedy zaczęłam używać maski spajającej Schwarzkopf Gliss Split Ends Miracle, moje włosy przeszły niesamowitą transformację. Ten produkt to prawdziwe wybawienie dla zniszczonych włosów i rozdwojonych końcówek. Maska 2w1 działa dwufazowo, co czyni ją niezwykle wszechstronnym produktem. Można ją stosować zarówno przed myciem włosów szamponem dla delikatnego efektu, jak i po myciu dla intensywnej regeneracji. Ja zazwyczaj wybieram opcję drugą, ponieważ moje włosy są mocno zniszczone i potrzebują głębokiego odżywienia. Stosowanie maski jest bardzo proste. Po umyciu włosów szamponem nakładam produkt na wilgotne włosy, szczególnie koncentrując się na końcówkach. Już po pierwszym użyciu zauważyłam znaczną poprawę stanu moich włosów. Stały się one miękkie, gładkie i pełne blasku. Regularne stosowanie maski pomogło zredukować ilość rozdwojonych końcówek i poprawić ogólną kondycję włosów. Włosy są bardziej odporne na uszkodzenia, mniej łamliwe i wyglądają zdrowiej. Maska ma przyjemny, delikatny zapach, który długo utrzymuje się na włosach. Schwarzkopf Gliss Split Ends Miracle, Sealing 2 in 1 Treatment to produkt, który z czystym sumieniem mogę polecić każdemu, kto boryka się z problemem zniszczonych włosów i rozdwojonych końcówek. Dzięki dwufazowej formule maska jest niezwykle wszechstronna i efektywna. Moje włosy nigdy nie wyglądały lepiej – są zdrowe, lśniące i pełne życia.
  • 20 czerwca 2024 o 8:56
    Polecam tę maskę
    Maskę otrzymałam, razem z zestawem kosmetyków z tej samej serii w prezencie .Całą linia Split Ends Miracle jest bardzo fajna, ale ten produkt to jest hit. Maska jest bardzo duża i opakowanie wygodne w użytkowaniu, doskonale widać ile pozostało produktu do używania. Zapach maski jak i całej linii zniewala, jest po prostu obłędny. Używać maskę można na dwa sposoby: Przed szamponem lub po nim (delikatny efekt lub intensywny efekt). Moje włosy pokochały zdecydowanie drugie rozwiązanie. Maska świetnie nawilżyła włosy, wygładziła je. Są bardziej elastyczne. Mniej się kruszą i są mocniejsze.
    1975m
    12 lutego 2024 o 10:46
    Maska zapanuje nad wyglądem Twoich włosów
    Maska działa kompleksowo na włosy, sprawia, że ich struktura widocznie się poprawia już po kilku aplikacjach. Maska ma fajną konsystencję, idealnie się nakłada i dobrze spłukuje. Maskę używamy całą rodziną - idealnie zapanowała nad strukturą włosów różnej porowatości. Po stosowaniu maski włosy są ujarzmione, odpowiednio nawilżone, odbudowane i zregenerowane. Maska w ogóle nie obciąża włosów
    Zalety:
    • nie obciąża włosów
    • prawdziwie regeneruje
    • nadaje się do włosów o różnej porowatości
    • duża pojemność
    • wydajna
  • 10 listopada 2023 o 23:44
    Dość dobra
    Maska do włosów ma piękny zapach, opakowanie różowe bardzo piękne i wygodne w stosowaniu. Włosy po nałożeniu są miękkie lecz podczas spłukiwania Zaraz stają się suche i nie ma takiego efektu jak pisze ogólnie delikatnie są nawilżone lecz nie efekt wow. Ogólnie cenowo jest sporo jak za jakość
    mm2991
    7 marca 2022 o 20:25
    Maska zdecydowanie lepsza niż szampon z serii
    Maskę kupiłam z ciekawości, ponieważ ogólnie lubię używać kosmetyki seriami a że miałam szampon to chciałam wypróbować. Bardzo podoba mi się sposób używania, że można różnorodnie zarówno przed jakim po umyciu włosów. Maska jest w dużym opakowaniu, wygodnym w użyciu. Charakteryzuje się bardzo przyjemnym zapachem oraz gęstą konsystencją, która dobrze się rozprowadza po włosach jak spłukuje. Maska zdecydowanie scala włosy, wygładza oraz ułatwia rozczesywanie. Po zastosowaniu włosy są zdrowsze, ładnie lśnią, i mniej się puszą. Produkt jest wydajny oraz nie obciąża włosów.