Balsamy do ciała

Dove Indulgent Nourishment, Shea Body Lotion Odżywczy balsam do ciała

Dove Balsam Do Ciała 250 ml Masło Shea Z Wanilią

• 8 stycznia 2020 o 13:57
    Lubię
    Balsam ten to jeden z moich ulubionych produktów od Dove. Opakowanie podobne do wielu kosmetyków tego typu, czyli bez szału ale funkcjonalne i mające sporą pojemność. Konsystencja fajna, kremowa dobrze się rozprowadza i wchłania się całkiem szybko. Balsam daje uczucie nawilżonej i gładkiej skóry dzięki obecności w składzie masła shea i to uczucie utrzymuje się długo. Poza tym nie podrażnia, nie wysusza. Zapach jest bardzo ładny, czuć go na ciele przez dłuższy czas. Polecam
  • 23 września 2019 o 17:01
    Średnio
    Uwielbiam markę Dove, niestety ten balsam do ciała mnie zawiódł. Oprócz zapachu nie ma więcej plusów. Zapach dugo utrzymuje się na skórze jednak balsam pozostawia niesamowite uczucie lepkości, tłusty film na skórze jest nie do zniesienia.
    Zalety:
    • Wydajnosc
    Wady:
    • Konsystencja
    • Lepkość
  • 8 lutego 2018 o 20:21
    Elegancki zapach
    Balsam trafił w moje ręce w lokalnej drogerii, kiedy to szukałam jakiegoś nowego obiektu do testowania. Lubię próbować nowe balsamy, tak też się stało z tym. Balsam jak balsam, od nich oczekuję że będą przede wszystkim nawilżać skórę, dlatego w trakcie zakupu kieruję się w dużej mierze zapachem. Zapach tego balsamu kojarzy mi się z klasyką i elegancją. Nie jest ani kwiatowy, ani owocowy. Czysty klasyk. Konsystencja treściwa, wystarczy tylko go trochę użyć, aby pokryć nim swe ciało. Nie należy jednak przesadzać z ilością, ponieważ skóra może być potem lepka. Główne zadanie, jakie należy do balsamu to nawilżenie skóry. Balsam je spełnił w 100%. Nawilżenie czuć jeszcze następnego dnia, po użyciu go wieczorem. Pod minus podepnę tutaj jedynie cenę, gdyż jest moim zdaniem za wysoka, lepiej go kupić na promocji.
    Zalety:
    • dobrze nawilża
    Wady:
    • nie nalezy przesadzać z ilością ponieważ może powodować uczucie lepkości skóry
  • 29 stycznia 2017 o 17:26
    Idealny
    Plusy: - głębokie nawilżenie - śliczny zapach - cena - szybka chłonność - widoczna poprawa skóry już po 2 tyg stosowania Minusy: - opakowania, mało poręczne gdy zostaje mniejsza połowa opokowania
    Drogeria Natura
    andolka
    20 maja 2015 o 9:44
    Love Dove
    Jeśli chodzi o pielęgnację ciała,to Dove jest królem w tej dziedzinie. Balsamu waniliowego używam kilka miesięcy i jestem bardzo zadowolona. Jest bardzo gęsty i trzeba mocno ścisnąć butlę, żeby go wydobyć. Ale wbrew pozorom nie jest on ciężki i tłusty. Jednak trzeba go stosować z umiarem,w przeciwnym razie jego nadmiar będzie się lepił na skórze. Niewielka ilość wystarczy spokojnie na pokrycie danej partii ciała, przez co jest niesamowicie wydajny. Butla z płaską zatyczką,spokojnie można postawić na głowie i zużyć do końca. Zapach waniliowy,ciepły, przyjemny,przez to idealnie nadaje się na chłodną porę roku. Ale szczerze mówiąc juz mi się po takim czasie przejadł i kupiłam wersję lżejszą -hydro. Tym bardziej,że skóra bardziej przesusza mi się w okresie grzewczym. A teraz czas przestawić się na czas letni. Używam tego produktu od: Dłużej niż 3 miesiące Ilość zużytych opakowań: 1