Balsamy do ciała

Yves Rocher Lait Reparateur Beurre de Karithe Odbudowujące mleczko do skóry bardzo suchej z masłem karite

• 17 lutego 2024 o 17:20
    Naprawia suchą szorstką skórę
    Przyznam że szukałam dla mojej dość suchej skóry skłonnej do ATS czegoś co pomoże mi i ją ukoi. Ten balsam przykuł moją uwagę napisem że Reperuje skórę więc myślę biorę. I to był dobry wybór . Balsam jest treściwy , gęsty , bogaty co czuć od pierwszego nałożenia . Nie zostawia filmu oraz szybko się wchłania , jednak skóra po nim już po pierwszej aplikacji jest o wiele bardziej miękka , gładka i dopieszczona . Przy regularnym stosowaniu codziennym tak jak u mnie , skóra stała się taka aksamitna a suchość znikła na długo . Zapach ma taki jak masło shea w moim odczuciu. Polecam warty ceny . Lubię co jakiś czas do niego wracać .
    Zalety:
    • Niweluje suchość skóry
    • Koi
    • Nawilża
    • Odżywia
    • Ujędrnia
    • Konsystencja
    Wady:
    • Dostępność
  • 30 stycznia 2024 o 21:17
    Odbudowujące mleczko do ciała z masłem karite
    Balsam o konsystencji lejącej się bardzo szybko się wchłania i przyjemnie, delikatnie pachnie. Nie pozostawia na skórze tłustego i nieprzyjemnego filmu, za to zapewnia nawilżenie i przyjemna w dotyku skórę na długo.
  • 7 stycznia 2024 o 0:29
    Idealny balsam
    Balsam miałam okazję przetestować w wersji mini z kalendarza adwentowego. Tubka z ładną szatą graficzną. Sam balsam białej konsystencji, gęsty o pięknym zapachu. Mocno wyczuwalne migdały. Świetnie się wchłania i daje super efekt nawilżenia. Nie sądziłam, że kiedyś znajdę balsam prawie idealny. Bardzo dobry skład. Nie uczula.
  • 5 listopada 2023 o 12:00
    Dobry balsam w kiepskim opakowaniu
    Kosmetyk konsystencją bardziej przypomina balsam niż mleczko. Jest dość treściwy, dobrze nawilża skórę. Pozostawia na niej delikatny, nie tłusty film. Zapach jest przyjemny, niezbyt intensywny. Kiedyś dość często wracałam do tego balsamu. Teraz jest większy wybór produktów i częściej sięgam po kosmetyki z bardziej naturalnym składem. Ale najbardziej irytuje mnie opakowanie tego produktu. Balsam zamknięty jest w butelce z pompką, którą skonstruowano tak, że za każdym razem pompka przestaje ciągnąć gdy w butelce jest jeszcze ok 1/4 balsamu. Ja jestem „team cebulą” i zużywam kosmetyki do końca, ten balsam również, choć butelka jest z twardego plastiku i ciężko ją przeciąć. Ale pewnie część osób tego nie robi i wyrzuca takie niezużyte kosmetyki. Nie podoba mi się nieekologiczne podejście firmy Yves Rocher.
    Zalety:
    • Działanie
    Wady:
    annamaq
    23 sierpnia 2023 o 21:37
    Super
    Świetny produkt nawilżający. Zapach jest cudownie relaksujący i długo się utrzymuje na mojej skórze. Idealnie nawilża i wygładza skórę. Nie mam zastrzeżeń.