Serum do twarzy

SkinCeuticals Blemish + Age Defense Serum kontrolujące produkcję sebum

SkinCeuticals Blemish+AGE Defense Serum Serum normalizujące wydzielanie sebum 30ml

kajagi
    8 czerwca 2015 o 23:44
    Serum GENIALNE !
    Nie jestem już nastolatką ale nadal mam kłopoty ze zmianami trądzikowymi, nadmierną produkcją sebum i rozszerzonymi porami dlatego po wnikliwym przestudiowaniu internetu sięgnęłam po serum Blemish+ Age Defense, które jest dedykowane do leczenia trądziku dla starzejącej się skóry skłonnej do wyprysków, ma nie tylko minimalizować niedoskonałości ale i zmniejszać zmarszczki. Opinie wszędzie doskonałe także postanowiłam spróbować. Formulacja ma dość prosty skład- to mieszanka kwasu diowego, kwasu salicylowego, LHA, kwasu glikolowego i kwasu cytrynowego, szybciutko się wchłania, jest naprawdę lekkie. Od czasu do czasu tuż po aplikacji preparatu odczuwam deliktatne szczypanie, które szybciutko mija.Po pierwszym miesiącu systematycznego stosowania rano i wieczorem zauważyłam znaczne ograniczenie świecenia skóry, wyraźne zmniejszenie porów i ujednolicenie kolorytu skóry. Po około dwóch miesiącach regularnego użycia wyraźnemu rozjaśnieniu uległy moje przebarwienia potrądzikowe i posłoneczne. Skóra ma piękny koloryt, pory oczyszczone, domknięte, wypryski pojawiają się już bardzo rzadko. Co do redukcji zmarszczek, trudno mi ocenić działanie preparatu w tej kwestii bo zmarszczki mam jedynie w okolicach oczu, gdzie serum nie stosuję, na pewno mogę mówić o większej elastyczności skóry, poprawie napięcia, jędrności. Żaden z preparatów, które używałam do tej pory nie radził sobie tak dobrze z moimi problemami! Minusem jest na pewno cena, no ale od czego mamy portale aukcyjne;) Serum może też nieznacznie wysuszać dlatego tuż po wchłonięciu używam nawilżacza tej samej firmy- Hydrating B5 i jak dla mnie jest to duet doskonały Używam tego produktu od: 8 mięscięcy Ilość zużytych opakowań: 14 fiolek po 5 ml
    MarFruz
    28 sierpnia 2014 o 17:38
    Cudo - tylko trzeba być cierpliwym
    Serum spełnia wszystkie obietnice producenta. Poleciła mi je kosmetyczka, i na szczęście uprzedziła że na początku kuracji nastąpi znaczne pogorszenie wyglądu mojej cery. Jest to związane z oczyszczaniem się porów. Wszystko co w nich zalegało musiało wyjść na zewnątrz w postaci krostek, grudek, ropnych zmian, trwa to około 2 tygodni, potem faza gojenia i śliczna buźka po miesiącu stosowania. Teraz nowe zmiany się nie pojawiają, skóra jest gladsza, przebarwienia jaśniejsze. Polecam zwłaszcza na trądzik hormonalny zlokalizowany w okolicy brody, żuchwy i szyi. Jeżeli chodzi o cenę - jest wysoka - ale opakowanie 30 ml starczy spokojnie na ponad 6 miesięcy stosowania. Używam tego produktu od: 3 miesiące Ilość zużytych opakowań: W trakcie pierwszego
    olasia
    21 lipca 2014 o 19:03
    Rozczarowanie
    Mialam nadzieje na ograniczenie wystepowania niedoskonalosci, przyspieszenie gojenia sie niedoskonalosci, oczyszczenie porow, wyladzenie powierzchni skory. Serum niestety spowodowalo u mnie wysyp jeszcze wiekszy niz przed jego stosowaniem, stosowalam je ponad 3 miesiace az w koncu uznalam, ze nie jest dla mnie i dalam sobie z nim spokoj. Jest lekkie, zostawia delikatna glicerynowa powlocze czego nie lubie. Raczej nie zapycha. Oczyszcza pory ale dla mnie dziala za slabo chyba... wysyp trwajacy ponad 3 miesiace moze zniechecic, tymbardziej, ze nie mam pewnosci, ze sie kiedys skonczy. Zamienilam na skinorem i nie zaluje. Lubie produkty Skinceuticals ale to serum jest dla mnie bublem. Nie wplynal tez specjalnie na zmarszczki. Nie polecam osobom z ropnymi zmianami bo jest za slaby. Używam tego produktu od: 3 miesiece (rok temu) Ilość zużytych opakowań: 1 opakowanie (nie cale)
    kaeri
    18 kwietnia 2014 o 9:42
    duża cena, jeszcze większe rozczarowanie
    Po kosmetyku z takim składem (i w takiej cenie) oczekiwałam jakiegokolwiek działania, ale niestety gorzko się rozczarowałam. Przez 2 miesiące stosowałam serum regularnie, rano i wieczorem, ale poza miejscowym (i na szczęście przejściowym) podrażnieniem, nie odczułam żadnego działania. Łojotok ma się dobrze i dzielnie sobie poczyna, a pory chyba nigdy nie były szersze. Strata niemałych pieniędzy. Nie polecam. Używam tego produktu od: 2 miesięcy Ilość zużytych opakowań: 1 całe opakowanie
  • 21 kwietnia 2013 o 17:02
    Sebum pod kontrolą...
    SKINCEUTICALS to taka moja świeta trójca..CE FERULIC,PHLORETIN CF i Age Defence..To ostatnie jest swietnym sprzymierzeńcem na okres wiosenno-letni..Jak żadne inne -kontroluje sebum,bierze cerę w ryzy i przez to mamy problem trądzików czy niepodzianek napewno mniejszy..Jest przezroczyste,wchłania sie od razu,takze poranna pielegnacja tym preparatem jest poezją:)Ta linia nosi nazwę KORYGOWAć:) Wraz z upływem czasu oraz bez względu na tryb życia, skóra zmienia się i pojawiają się na niej oznaki starzenia. Zmarszczki i drobne linie, przebarwienia i utrata elastyczności stają się coraz bardziej widoczne. Oznaki te mogą być wynikiem rozpadu kolagenu, spowolnienia odnowy komórkowej czy braku nawilżenia. Objawy te nasilają się pod wpływem ekspozycji na słońce, szkodliwego działania czynników zewnętcznych czy dymu papierosowego. Program pielęgnacji prewencyjnej i korygującej pomaga w zwalczaniu tych szkodliwych czynników i spowalnia pojawianie się oznak starzenia. Pielęgnacja korygująca SkinCeuticals łączy oczyszczone składniki wzmacniające, rozjaśniające i złuszczające o silnym działaniu w celu regeneracji uszkodzonej skóry. SERUM KONTROLUJĄCE PRODUKCJĘ SEBUM, DZIAŁA NA CZYNNIK WYWOŁUJĄCY WYPRYSKI I POMAGA ZAPOBIEGAĆ HIPERPIGMENTACJI ..Czegoż chciec więcej ?:)Swietny produkt!!!!