Serum do twarzy

Mizon Snail Repair, Intensive Ampoule Serum do twarzy w ampułce

Mizon Snail Repair Intensive Ampoule Odmładzające Serum Do Twarzy Z Wydzieliną Ślimaka 30 ml

• 8 kwietnia 2021 o 9:21
    Serum ze ślimaka
    Osobiście jestem bardzo zadowolona z produktu, ma konsystencję która całkowicie się wchłania i nie zostawia tłustej warstwy. Bezzapachowy produkt który regeneruje moja cerę dzięki zawartosci śluzu ze ślimaka. Opakowanie jest bardzo wygodne posiada pipetkę oraz ciemne szkło co chroni produkt przed złym wpływem słońca. Serum idealne na noc jak i na dzień. Widzę poprawę mojej cery także na prawdę polecam.
    Zalety:
    • lekka Konsystencja
    • bezzapachowy
    • łatwy w aplikacji
    • skuteczny
  • 9 kwietnia 2020 o 20:39
    Trzeba się przekonać..
    Po pierwszym użyciu wysypało mnie dość poważnie@ mimo, że nie miewam już raczej tego typu problemów z cerą. Mimo to, kontynuowałam używanie i więcej problemów nie zauważyłam. Widocznie moja skóra musiala sie przyzwyczaić. Konsystencja wodnista, śliska, rzeczywiście przypominająca śluz. Nie podrażnie, przyjemnie sie rozprowadza i wchlania. Buteleczka z ciemnego, grubego szkła wygląda dość luksusowo. Produkt jest dość wydajny. Jestem zadowolon z efektów. Skóra jest gładsza i bardziej napięta.
    • sposób aplikacji
    • efekt działania
    • sposób aplikacji
    • praktycznie bezzapachowy
    Wady:
    • może spowodować wysyp syfków
  • 14 stycznia 2020 o 16:07
    Ślimacza klasyka
    Serum Mizon było jednym z pierwszych serum do twarzy których zaczęłam używać i zawsze dodatkowy niego wracam. Nie jest najtańsze - to trzeba przyznać ale działa! Skóra jest po nim napięta i jędrna, niedoskonałości znikają a zmarszczki stają się mniej widoczne. Zawsze miałam problemy z suchą skórą oraz z drobnymi czerwonymi niedoskonałościami w okolicy czoła. To serum świetnie sobie radzi ze wszystkimi problemami mojej skóry. Jest gęste i ładnie się wchłania, nadaje się pod krem jak i do stosowania solo. Koniecznie muszę do niego wrócić bo już trochę o nim zapomniałam przez testowanie nowych kosmetyków ????
    Zalety:
    • wygładza zmarszczki
    • nawilża skórę
    • szybko się wchłania
    • nadaje się pod krem
    • wygodna aplikacja i opakowanie
    Wady:
    • dość szybko się kończy
  • 21 listopada 2019 o 16:28
    Zapycha
    Serum znajduję się w szklanej buteleczce z pipetą, która jest dość krótka i utrudnia wydobycie końcówki produktu. Konsystencję ma raczej lekką, jak kleisty żelik. Pachnie lekko alkoholowo, ale nie czuć tego zapach podczas aplikacji. Ma lekko żółte zabarwienie. Serum szybko się wchłania i nie pozostawia lepkiej warstwy. Nawilża na dość krótko, więc nie zastąpi nam kremu do twarzy. Nie zauważyłam, aby ujędrnił czy odmłodził moją skórę. Zmarszczki też pozostały nienaruszone. Natomiast świetnie radzi sobie z przebarwieniami i bliznami po krostkach. Wspomaga gojenie. Niestety zapycha moją cerę. Prawie już zdenkowałam całe serum, więc spróbuję go zużyć aplikując go punktowo tam, gdzie potrzebuje.
    Zalety:
    • rozjaśnia przebarwienia i blizny
    • szybko się wchłania
    Wady:
    • zapycha
    • nie ujędrnia
    • nie odmładza
    • nie rusza zmarszczek
  • 16 listopada 2019 o 16:33
    Nie szkodzi, czy pomaga?
    Dopadł mnie nagły szał na kosmetyki azjatyckie. Znalazłam stronę z takimi i po analizie zdecydowałam się na zamówienie tego serum. Na szczęście nie musiałam na nie długo czekać, ponieważ okazało się, że jest dostępne w Polsce. Nie było jakiegoś spektakularnego efektu wow, ale nie jestem rozczarowana.
    Zalety:
    • bardzo ładne opakowanie,
    • dostępność (można zamówić w Polsce),
    • nie podrażnia,
    • bardzo wydajne,
    • delikatnie wygładza,
    • lekko nawilża,
    • skutecznie przeciwdziała pryszczom.
    Wady:
    • lekko wyczuwalny zapach alkoholu,
    • za krótka pipetka, gdy serum jest już na dnie, nie ma szans, żeby pipetka je wydobyła,
    • co do blizn raczej nie zauważyłam, żeby serum na nie zadziałało,
    • cena.