Serum do twarzy

Miya Cosmetics mySKINpro, Serum kwasowe

• 4 maja 2025 o 19:25
    Nawilżenie i poprawa struktury skóry
    Serum zużyłam parę miesięcy temu. Jest nawilżające, ładnie się wchłania i dobrze łączy z innymi kosmetykami, poprawiając ich działanie. Serum nadaje się do wrażliwej skóry i codziennego stosowania. Kosmetyk zgodny z opisem producenta. Warunki: cera mieszana, wrażliwa, skłonna do odwodnienia i zapychania, nawracające problemy z BHL (jeśli kosmetyki nie są delikatne).
    Wady:
  • 9 grudnia 2023 o 16:57
    Średnie serum
    Od serum wymagam widocznego działania. Czy ten produkt w 100% mnie zadowolił? Myślę że nie. Jeśli ktoś jest na początku przygody z pielęgnacją to to serum się nada, ponieważ jest lekkie. Jeśli ktoś jest już na zaawansowanym poziomie pielęgnacji to serum nie zrobi na nim wrażenia. Ma bardzo delikatne działanie.
    Kucauke
    29 października 2023 o 21:06
    Pierwsze wrażenie dobre, brak super efektów.
    Produkt ma ładne opakowania w beżowym kolorze, klasyczne, lubię taki designie.Opakowania z pipetką, jedna pipetką to wystarczająca porcja na całą twarz. Zapach bardzo delikatny, jednak można wyczuć specyficzny zapach dla kwasów. Konsystencja lejąca, szybko się wchłania, może pozostawić delikatne uczucie ściągnięcia. Pory stały się mniej widoczne. Nie widzę różnicy jeżeli chodzi o moje delikatne pierwsze zmarszczki czy ujednolicenie koloru. Podobnie jak przy pozostałych produktach z tej lini nie zauważyłam efektów WOW - być może to kwestia krótkiego stosowania.
    k0tia
    27 października 2023 o 19:27
    Świetny serum
    Super kosmetyk. Bardzo wygodne opakowanie- buteleczka z pipetką. Dzięki pipetce błyskawicznie można rozprowadzić kilka kropli serum po twarzy i dekolcie. Serum ma bardzo przyjemny zapach i wchłania się błyskawicznie, dzięki czemu można go używać co wieczór i nie wydłuża się czas wieczorowej pielęgnacji. Serum zdecydowanie wygładza skórę i dodaje jej promiennego zdrowszego wyglądu. Bardzo polecam ten kosmetyk.
    Myonica
    23 października 2023 o 21:38
    Bardzo fajne i delikatne serum
    Produkt dostałam w ramach testów Klubu Recenzentki, za co dziękuję Wizażowi oraz marce Miya. Cóż mogę powiedzieć o tym serum... Zacznę od tego, że lubię produkty z kwasami, ale przy częstym ich używaniu zdarza mi się zaczerwienienie skóry i delikatne podrażnienie. Trochę bałam się, że przy tym serum też będę miała taki efekt, ale jak się okazało jest zupełnie odwrotnie. Serum jest leciutkie, szybko się wchłania ale pozostawia też na twarzy taką lepką warstewkę, jak większość serum, które używałam. Ma bardzo delikatny i przyjemny zapach, oraz wygodne opakowanie z pipetką. Efekt na skórze jest bardzo przyjemny, skóra jest ładnie rozświetlona, pory są mniej widoczne, na dodatek serum łagodzi wszelkie krostki i zmiany trądzikowe i im podobne, przy czym nie podrażnia mi skóry. Na pewno będę go dalej używać i niewykluczone, że jeśli już się skończy to kupię je ponownie :)