Serum do twarzy

Health Labs Care Solve On Laktoferyna Serum regulujące do twarzy 30 ml
Health Labs Solve On Serum regulujące z laktoferyną 30ml
Health Labs Care Solve On

• 25 lutego 2025 o 20:46
    Moje ulubione serum...już zaczynam ubolewać, że się kończy :(
    Serum otrzymałam w paczce dla Recenzentki miesiąca od Wizaz za co serdecznie dziękuję. Kosmetyk okazał się bardzo trafiony bo od zawsze mam problem z uregulowaniem sebum, a to serum zdecydowanie mi w tym pomogło. Ale od początku. Serum umieszczone jest w szklanej, matowej butelce z pipetą. Butelka jest ciezka, elegancka, czuć, źe jest to kosmetyk 'z wyższej półki cenowej'. Co prawda nie widać poziomu zużycia ale można je trochę wyczuc. Pipeta jest szklana, dobrze nabiera i dozuje. Butelka umieszczona jest uprzednio w kartoniku, na którym znajdziemy wszystkie potrzebne informacje dotyczące składu, sposobu stosowania, porządnych efektów. Według zaleceń serum należy używać w wieczornej pielęgnacji 3-4 razy w tygodniu. Nie zaleca się stosować ich z retinoidami i/lub kwasami AHA i BHA. Tak też robiłam. Używałam jakieś ulubione serum nawilżające i kilka kropel tego. Jest lejace, wodniste więc wystarczy nieduża ilość aby rozprowadzić na całej twarzy. Na początku drażnił mnie zapach. Nie jest mocny ale po prostu nie ładny. Nawet ciężko mi do czegoś przyrównać ale byłam zawiedziona bo już wolałabym żeby wcale nie pachniało. Ale tak było tylko przy pierwszych użyciach bo później zapach mi przestał przeszkadzać albo przestałam zwracać na niego uwagę jak zaczęło rosnąć zadowolenie że stosowania serum ;)) Warto wspomnieć o składzie bo jest tu całe bogactwo, a mianowicie kompleks kwasów AHA 5%- kwas mlekowy, szikimowy, jabłkowy. Zawiera również kwas hialuronowy wysokoczasteczkowy oraz laktobionowy i wiele innych dobroci. Całość daje naprawdę dobre efekty jeśli chodzi o moją skórę bo wyrównał się koloryt przebarwień potradzikowych, mniej niespodzianek na twarzy i zdecydowanie uregulowało mi się wydzielanie sebum. W dzień nie świecę się jak nie wiem co tylko twarz wytrzymuje do wieczora na bardzo przyzwoitym poziomie zmatowienia. Wydajność tego serum też jest spora bo używam go tylko wieczorem średnio co 2 dni. Minęły 2 miesiące, a jeszcze trochę go mam. Trochę ubolewam, że się kończy bo cena do najniższych nie należy ale myślę, że się skuszę bo na dobry kosmetyk, który się sprawdza jestem w stanie trochę naciągnąć mój budżet;)
    Sayroan
    8 listopada 2024 o 21:44
    Bardzo udane serum
    Serum znajduje się w szklanej, estetycznej buteleczce z aplikatorem pipetką. Konsystencją jest wodnista, ale dzięki temu dobrze się rozprowadza. Bardzo nawilża skórę to serum, jestem pod wrażeniem. Super wygładza i twarz wydaje się być ładniejsza. Jeśli chodzi o zaczerwienienia to nie zauważyłam zmian, nie zmniejszył mojego zaczerwienienia na policzkach. Koleżanki mi mówiły że mam ładną i zdrową skórę. Więc to chyba prawda że serum działa.
    Otter87
    2 października 2024 o 10:33
    Warto wypróbować
    Health Labs Care Solve On to bardzo interesujące serum, które zyskało moje uznanie. Jednym z największych plusów jest jego wydajność – nawet przy regularnym stosowaniu produkt wystarcza na długo. Dodatkowo pipeta, w którą jest wyposażone, jest wygodna i ułatwia precyzyjne dozowanie, co sprawia, że korzystanie z serum jest szybkie i komfortowe. Po zastosowaniu serum skóra staje się przyjemnie gładka i ukojona, co jest odczuwalne od razu. Od momentu, gdy zaczęłam go używać, nie pojawiły się u mnie większe problemy z wypryskami, co zdecydowanie świadczy o skuteczności tego produktu w łagodzeniu niedoskonałości. Jeśli chodzi o przebarwienia, zauważyłam, że są delikatnie rozjaśnione, choć nie jest to spektakularna zmiana. Mam jednak jeszcze sporo produktu, więc liczę na dalsze pozytywne efekty w tym zakresie. Jedyną rzeczą, którą trudno mi ocenić pozytywnie, jest wpływ na wydzielanie sebum – nie zauważyłam w tej kwestii większych zmian, co może być drobnym minusem, jeśli ktoś liczy na regulację przetłuszczania się skóry. Health Labs Care Solve On to bardzo dobre serum, które zdecydowanie koi i wygładza skórę, pomagając w walce z wypryskami i przebarwieniami. Mimo braku efektu w regulacji sebum, uważam, że warto po nie sięgnąć ze względu na jego inne zalety i wydajność.
    tuAsiaa
    2 października 2024 o 0:19
    Najlepszy produkt dla cer problematycznych!
    Aby zauważyć działanie tego serum należy używać go dość długo i regularnie, natomiast efekty są moim zdaniem spektakularne. Zauważyłam następujące efekty: redukcja przetłuszczania skóry, trądzik został wyciszony, zmiany pojawiają się w mniejszym natężeniu i sa mniej uciążliwe, skóra jest bardziej rozświetlona i ma „przyjaźniejszą” teksturę, widoczność porów jest zredukowana.
    moona1
    1 października 2024 o 22:59
    Ratunek dla cery trądzikowej
    Używa od:próbka
    Zmagam się z trądzikową, tłustą i wrażliwą cerą. Bardzo trudno mi jest dopasować kosmetyki, żeby nie pogorszyć stanu mojej skóry. Serum zaciekawiło mnie już od pierwszego spojrzenia. Szata graficzna i minimalistyczna buteleczka zdecydowanie trafia w mój gust. Samo serum ma przezroczystą formułę, która nie spływa z twarzy. Wystarczy dosłownie odrobina by nałożyć je na całą twarz. Produkt szybko się wchłania i świetnie współpracuje z innymi kosmetykami. Po niedługim czasie zauważyłam zmniejszoną ilość nowych wyprysków. Było ich zdecydowanie mniej i dużo szybciej się goiły. Cera zaczęła wyglądać zdrowo, pory w okolicy nosa się zmniejszyły, a sama skóra przestała być zaczerwieniona, jak to miało miejsce przy większości kosmetyków. Dawno nie trafiłam na tak dobry produkt do skóry trądzikowej i mimo dość wysokiej ceny na pewno zakupię kolejne opakowanie!