Maseczki pod oczy

1 na 51 opinię

Kamlisa
    26 września 2011 o 18:20
    nie polecam!
    Okazyjnie kupiłam zestaw kosmetyków Bretona, ktory w perfumerii ma cene absurdalna, bodaj 490 PLN! Jest tam zmywacz do oczu, serum liftingujace, zel pod oczy, opaska podrozna i ta maska własnie. Pozostałe kosmetyki sa ok, maska mnie mocno rozczarowała. To ma byc kosmetyk specjalistyczny...? Maska jest w tubce, nie słoiczku i ma 10 ml, nie 15, jak opakowanie pełnowymiarowe. bez znaczenia - uzywam z czystego skapstwa, bo kosmetyk uwazam za beznadziejny :( Tuba zawiera dosc gesty, biały, bezzapachowy krem, ktory kojarzy mi sie z ...glinką i nie bezzasadnie! Rozsmarowuje sie dobrze, potem dosc szybko zaczyna wchłaniac . tyle, ze nie, jak maska-krem, a jak maska-glinka własnie. co sie nie wchłonie - zastyga i zaczyna sciagac, co w tej okolicy nie jest ani miłe, ani pożadane. Jest to pierwszy kosmetyk pod oczy, ktory tak wyczuwalnie i mocno sciaga :( To ma byc niby ten lifting...? Resztki maski trzeba zmywac ciepła woda, a jak nałozylismy sporo - to i pocierac solidnie - sama rozkosz dla delikatnej i cienkiej skóry pod oczami :( Nie nawilza, nie natłuszcza, skóra woła o natychmiastowa porcje kremu...Nie wiem, moze i liftinguje, na opuchlizne na pewno nie wpływa... Jesli ktos sie uprze - moze potestowac, ale zalecam próbki... Używam tego produktu od: ponad miesiac Ilość zużytych opakowań: w trakcie 1 ( 10 ml)