Bazy pod cienie

Sleek Make Up I - Divine Primer Palette Paleta 12 baz pod cienie

• 22 stycznia 2016 o 14:48
    Bardzo fajne
    + cena + ładnie napigmentowane + nie za duże, do zużycia + duże lusterko w paletce + super dobör kolorów + z bazą trzymają się naprawde dobrze - bez bazy potrafią blednąć, ale mam tluste powieki Mam paletkę Au Naturel (brązy i beże) Używam tego produktu od: 1,5 roku Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego
  • 2 stycznia 2015 o 15:52
    bardzo fajna
    Bazy w ładnych kolorach, sprawiają, że cienie są intensywniejsze, dłużej się trzymają. Aplikacja przebiega bez problemu te jaśniejsze nawet rozświetlają oko. Przyznam że jasnego różu użyłam kiedyś jako cienia i ku mojemu zaskoczeniu zachował się jak typowy cień, trzymał się cały dzień i wgl się nie zrolował. Polecam:) Używam tego produktu od: półtora roku Ilość zużytych opakowań: 1 w użyciu
    Agata M
    14 sierpnia 2012 o 23:18
    Jest Ok!
    Zakochałam się w tej paletce od pierwszego wejrzenia. To dlatego, że przecudnie wzbogaca kolor nakładanych na nią cieni. Kolory stają się duuużo bardziej intensywne, nakładanie ich jest także dużo przyjemniejsze, dobrze przylegają do bazy i dzięki temu, te które lubą się osypywać mniej to robią ;) Daje jednak tylko 4 gwiazdki, bo bazy mają jeden drobny minus, mianowicie trzeba pod nie położyć bazę lepszej jakości. Bez niej kosmetyk zbiera się w załamaniu powieki, co bardzo nieestetycznie wygląda. Polecam serdecznie, ale tylko jeśli zainwestujecie w dodatkową bazę na powieki, ja używam Bazy Mary Kay, dzięki niej i bazom Sleek makijaż oczu jest trwały i bosko intensywny! Jeszcze jedna wskazówka, od razu wyrzućcie aplikatory dołączone do opakowania, są tandetne, mi najlepiej nakłada się je palcem ;) Używam tego produktu od: kilku tygodni Ilość zużytych opakowań: 1, w trakcie używania
  • 27 lutego 2012 o 13:37
    Ujdzie
    Mają kremową konsystencje - jako baza pod cienie dobrze się sprawuje, ulepsza pigmentacje cieni, i z matowych cieni robi lekko perłowe (to moze byc minus dla tych, którzy chcą dalej mieć matowy kolor cienia). Dla mnie jest to produkt trochę zbędny, bo wolę miec jedną porządną baze pod cienie niż paletkę baz w róznych kolorach. Natomiast jeśli ktoś takie coś lubi to jak najbardziej, ulepsza pigmentację i trwałość trochę też Używam tego produktu od: 1 rok Ilość zużytych opakowań: 1 opakowanie

Zobacz także inne Bazy pod cienie