Toniki i hydrolaty

Sampar Skin Quenching Mist Mgiełka nawilżająca

broza
    2 marca 2014 o 12:58
    Pięknie rozjaśnia cerę
    Mgiełkę zakupiłam za namową Pani w Sephorze - w promocji kosztowała 79,00 zł - cena standardowa wynosi 169,00 zł. Sam produkt jest bardzo delikatny, nie podrażnił mi ani razu skóry - ma bardzo dobry skład. Mgiełki używam jako toniku rano i wieczorem. Efekty w stosowaniu przeszły moje najśmielsze oczekiwania. Moja skóra jest po tym produkcie pięknie rozświetlona - jakbym dostała nową twarz. Stosowana jako okład na oczy - rozświetla cienie pod oczami. Przy codziennym stosowaniu rano i wieczorem w ilości dość sporej myślę że wystarczy mi na 3 miesiące Używam tego produktu od: półtora miesiąca Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego opakowania
  • 22 października 2011 o 17:51
    podrażnia
    Już kiedyś miałam z mgiełką styczność i ostatnio wpadło mi w ręce kolejne opakowanie, tylko miniaturowe. Nie wiem czy coś się zmieniło w składzie czy moja cera teraz jest wrażliwsza, ale mgiełka bardzo podrażniła mi skórę - bardzo piekło mnie, skóra cała zaczerwieniona, taka rozogniona. Wcześniej mgiełka była zupełnie neutralna dla mojej skóry i dawała wystarczające nawilżenie, że nie musiałam już sięgać po krem. Zapach zielska - bardzo intensywny, taki drażniący, ale to już kwestia gustu. Cena wysoka, ale nawilżenie utrzymywało się dość długo w okresie letnim. Wg mnie nie warta swojej ceny - zdecydowanie lepiej spisują się hydrolaty. Używam tego produktu od: kiedyś 3, ostatnio 1 Ilość zużytych opakowań: 1 niepełne kiedyś plus miniatura, ostatnio 1 miniatura