Toniki i hydrolaty

Soraya Aqua Shot, Nawadniająca mgiełka mineralna do twarzy

• 26 lutego 2025 o 19:29
    Idealnie nawilża
    Aplikacja tego kosmetyku jest bardzo przyjemna. Atomizer tworzy taką prawdziwą mgiełkę, bardzo maleńkie kropelki, dodatkowo działa w ten sposób, że przytrzymując atomizer mgiełka uwalnia się przez kilka sekund. Jej niezwykłe działanie, to sposób w jaki otula skórę. Czuć, że nie jest to zwykła woda, tylko taka konsystencja jakby rozwodnionego kwasu hialuronowego lub serum. Ona nawet nie spływa tak po prostu ze skóry, tylko kropelki się jej trzymają. Ciężko opisać ten efekt, ale mam uczucie takiego delikatnego filmu na skórze, co daje przyjemny efekt nawilżenia. Przy stosowaniu innych tego typu produktów, często miałam wrażenie, że po prostu wyparowują. Ta mgiełka natomiast nawet nie wchłania się tak błyskawicznie, należy chwilkę odczekać. Od razu po aplikacji cera staje się jakby miękka w dotyku i delikatnie nawilżona. Aplikując ją w ciągu dnia daje przyjemne uczucie odświeżenia i chłodu. Stosuję ją także na suche włosy, aby zapobiec elektryzowaniu. Ma bardzo przyjemny, odświeżający zapach, który na włosach utrzymuje się dość długo. Podsumowując, dla mnie cudo i pierwsza mgiełka, która tak przyjemnie otula skórę, zostawiając delikatny film.
    Zalety:
    • nawilża,
    • przyjemnie otula skórę,
    • pozostawia na skórze delikatny film,
    • odświeża,
    • przyjemnie chłodzi,
    • zapobiega elektryzowaniu się włosów,
    • atomizer, który tworzy doskonałą mgiełkę,
    • świeży zapach.
  • 5 lutego 2025 o 16:38
    Super orzeźwienie
    Świetny skład kosmetyku bogaty w minerały wulkaniczna woda termalna i nawilżający kwas hialuronowy. Świetnie nada się w upalne dni dla ochłody. Nawadnia nasza skórę dzięki czemu staje się wygładzona i promienna. Bardzo wygodne opakowanie pozwala na stosowanie kosmetyki w każdym miejscu i o każdej porze. Delikatny zapach relaksuje nasze zmysły i odświeża nasza skórę. Polecam również dla osób aktywnych fizycznie po treningu Myślę że będzie to mój przyjaciel w czasie lata
  • 29 grudnia 2023 o 19:06
    Orzeźwiająca mgiełka do twarzy
    Mgiełka ma pojemność 200 ml. Atomizer działa poprawnie. Zapach ma bardzo przyjemny i orzeźwiający. Świetnie sprawdza się wiosną i latem. Zużyłam aż dwie butelki, więc możecie mi wierzyć, że przynosiła mi ulgę w ciepłe czy upalne dni. Ładnie koi skórę i delikatnie nawilża. Przyjemnie ją chłodzi i dobrze się wchłania. Jest to wegański kosmetyk, dermatologicznie przebadany i przeznaczony do każdej cery. Z przyjemnością stosowałam tą mgiełkę.
    millane
    11 października 2023 o 10:10
    Super na lato
    Fajna odświeżająca mgiełka do twarzy i ciała. Super na lato, przynosi ochłodę i orzeźwienie. Może być stosowana jako tonik do twarzy. Niedroga i wydajna. Przyjemny atomizer, który dobrze rozpyla produkt. Ma przyjemny delikatny zapach.
  • 3 sierpnia 2023 o 11:18
    Nie wiem skąd ten zachwyt
    Mgiełkę kupiłam jakiś czas temu i uważam teraz że pieniądze wydane na nią mogłam inaczej spożytkować. W mojej opinii ani ten kosmetyk nie nawadnia, ani nie spełnia swojej roli jako tonik, w zasadzie ja nie znalazłam żadnego zastosowania. Po przeczytaniu zapewnień producenta myśli się że ma się przed sobą dobry kosmetyk, który wzbogaci naszą skórę o drogocenne minerały, skóra będzie nawilżona, przygotowana na następne etapy pielęgnacji. Może komuś faktycznie taki efekt się pojawił, na mojej skórze mgiełka nie zrobiła nic. Zużyłam prawie całą, aczkolwiek widząc, jej ubogie działanie moczę nią gąbkę do makijażu i tu się sprawdza - w sumie jak każda woda :D. Co jej trzeba przyznać- jest na prawdę wydajna, a cena niska. Zapach również jest ładny i na tym bym zakończyła walory. Nie kupię ponownie.