Wody toaletowe damskie

Kate Moss Lilabelle EDT

Katefit
    18 marca 2018 o 16:31
    Delikatna Kasia
    Łagodne, delikatne perfumy. Aż tak delikatne że zapach na mojej skórze mało trwały. Po godzinie znika. Zwiewne kwiaty z piżmem. Tak jest przez jakiś czas. Potem wielka szkoda że nie ma nic więcej.
    Zalety:
    • zwiewność, delikatność
    Wady:
    • brak trwałości
    • Flakon
  • 21 stycznia 2012 o 16:21
    uwielbiam
    Niesamowity zapach !!! To jest mój pierwszy zapach by Kate Moss . Szczerze mówią gdy go pierwszy raz poczułam byłam trochę zaskoczona że jej najnowsze perfumy są delikatniejsze od poprzednich [ wtedy nie wiedziałam że są przeznaczone dla młodych dziewczyn ;p ]po za tym spodobała mi się cena w Rossmanie 60zł za 30 ml a nie 15 ml jak to bywa z zapachami gwiazd. Mimo że są lekkie to mają coś w sobie co mnie miłośniczkę mocnych zapachów zainteresowało , niestety zapach nie jest trwały chyba że się spryska włosy wtedy czuć go dłużej ;p Odejmuju pół gwiazdki za trwałość.
  • 10 stycznia 2012 o 11:40
    Strzał w 10 ;)
    Są to perfumy zdecydowanie dla młodych dziewcząt :) Zapach jest słodki, ale tylko delikatnie. Dominują nuty świeżości i orzeźwienia :) Idealnie nadaje się na ciepłe pory roku... Myślę, że dojrzała kobieta nie ,,czułaby się" w nich :P Dość długo utrzymują się na skórze :) Jest to mój kolejny, bardzo udany zakup :) Polecam!! Używam tego produktu od: kilku dni Ilość zużytych opakowań: początek 50 ml
  • 17 grudnia 2011 o 17:00
    Wiosenny spacer Kate i Lily
    Mogłoby się wydawać, że ,,Lilabelle" to tylko próba dotarcia do młodszej klienteli. Mogłoby się wydawać,że to tylko marny żart koncernu Coty- bo gdzież ,,kokainowa Kate" sygnowałaby swoim nazwiskiem różowy, słodki flakonik godny toaletki pierwszoklasistki? A jednak. Podobno ,,muzą" tegoż pachnidełka była Lila Grace- córeczka Kate. I naprawdę, wąchając nadgarstek spryskany tą wodą widzimy Kate idącą ręka w rękę z Lily. Kate ugładzoną, uśmiechniętą, bez śladu całonocnych imprez na twarzy. Lila- jak mały aniołek przytulona do mamy. Zapach nazwałabym ekonomiczną wersją Miss Dior Cherie- jest słodko, kwiatowo i przyjemnie... Na pierwszy plan wysuwa się jednak mandarynka- spodoba się fankom orzeźwiających słodko- kwaśnych nut. Podsumowując- Lilabelle to naprawdę uroczy ale też nieskomplikowany zapach na dzień. Nie odnajdziemy tu skomplikowanych zapachowych niuansów. Ale w końcu nie taki był zamysł- ma być delikatnie, owocowo i tak... wiosennie. I jest! Flakon- uroczy, pasuje do zawartości Trwałość- niestety słaba, przy skórze max 2-3 godziny Używam tego produktu od: tygodnia Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego