Eyelinery

Gosh Long Lasting Eye Liner Pen Długotrwały eyeliner w płynie

GOSH Long Lasting Eye Liner Pen Długotrwały eye liner w płynie 005 Purple

Nasi użytkownicy zostawili 17 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 23 lutego 2018 o 10:07
    Był idealny
    Był to mój ulubione eyeliner dopóki nie zmienili opakowania oraz formuły. Poprzedni był idealnie czarny, błyszczący i nie do zdarcia, nowa wersja niestety straciła na trwałości, więc przestałam go używać. Zdjęcie jeszcze ze starej wersji:)
    Zalety:
    • Kolor - idealnie czarny i błyszczący
    Wady:
    • Niefajny aplikator
    Klio24
    28 lipca 2017 o 12:33
    Bombowy eyeliner!
    Miałam fioletowy i był to kosmetyk, który zapisał się w mojej pamięci złotymi zgłoskami. Kolor intensywny, łatwo się go nakłada. Wart wydanych na niego pieniędzy. Jedynym minusem, ale jednocześnie, jest to także jego zaletą, to trwałość. Raz nałożony, będzie się trzymał i trzymał i trzymał. Wiem, że tak się nie robi, ale jest na tyle trwały, że zasnąwszy w makijażu, wystarczy poprawić końcówki i eyeliner wygląda nadal jak świeży. Pod tym względem, jest niezniszczalny. Naprawdę trzeba się pomęczyć, żeby go usunąć. Raz, przy malowaniu, pojemniczek mi się przewrócił i trochę wylało się na szafkę. Zwykłe środki czystości na niego nie działały, ostateczne dałam sobie spokój, plama trzymała się kilka dobrych lat.
    Zalety:
    • kolor! głęboki fiolet, najlepszy fioletowy liner, jakiego używałam
    • łatwość aplikacji
    • trwałość
    • opakowanie jest funkcjonalne, nic się nie wyleje
    Wady:
    • niezniszczalność, która jest jego zaletą i wadą zarazem
    • strasznie ciężko go zmyć
  • 24 maja 2015 o 12:48
    Trudny kosmetyk
    Z takim aplikatorem spotkałam się pierwszy raz, więc potrzebowałam trochę czasu, by nauczyć się nim malować. Jak już jedna z was słusznie zauważyła, ten eye liner ma coś wspólnego z tuszem do rzęs. Nawet sama jego konsystencja takowy przypomina. Faktem jest też, że czasami się osypuje i tworzy grudki jeśli najedzie się nim przypadkowo na rzęsy. Plusy: - intensywny kolor - nie bladnie w ciągu dnia - bez bazy utrzymuje się na moich tłustych powiekach nawet do 5 godzin (przeważnie eye linery, które nie są wodoodporne spływają z z zewnętrznych kącików oczu błyskawicznie) - używam produktu już od dwóch miesięcy i nadal nie zmienił swojej konsystencji ani koloru, wydaje się, że będę go używać jeszcze bardzo długo BTW! Piszecie, że trudno się go zmywa. Miałam ten sam problem- dwufazowe kosmetyki do demakijażu wodoodpornego nie dawały sobie z nim rady, przez tarcie oczu podczas prób jego zmycia podrażniłam je sobie. Przypadkiem odkryłam jaki kosmetyk zmywa go bez problemu: Płyn micelarny ZIAJA ULGA. Wystarczy parę sekund przytrzymać nasączony wacik na oku i po eye linerze nie ma śladu. Używam tego produktu od: 2 miesięcy Ilość zużytych opakowań: niecałe 1
    kaga7
    21 lipca 2014 o 8:56
    GENIALNE
    Używam dwóch kolorów: turkusu i czarnego z drobinkami złota. Oba są fenomenalne, kolory świetnie, trzymają się długo. Wodą micelarną zmywają się bez problemu. Mają tylko jedną wadę - słabe opakowanie, niestety oba pękły mi w tym samym miejscu, ale nie zasychają, ani nic się nie dzieje. Ja jestem zachwycona i jak tylko wejdą nowe kolory na pewno się zaopatrzę. Używam tego produktu od: 3 miesięcy Ilość zużytych opakowań: 1,5
  • 30 kwietnia 2014 o 22:36
    TE KOLORY
    Długo poszukiwałam odpowiednika trawiastozielonego eyelinera Collistara (samego eyelinera bardzo nie lubię, do tego jest drogi, ale kolor ma obłędny). Znalazłam inny, ale równie piękny - 001 Green właśnie z Gosha. Zalety: + kolory - mam zielony, kupię oliwkowy, a przecież i brąz, i granat, i fiolet są takie piękne... kolory są drobnodrobinkowe, nasycone, ciemne (co pięknie podkreśla linię rzęs), ale nie smoliste (co ważne, jeśli nie jest się z natury brunetką o ciemnej oprawie oczu) + łatwość aplikacji - nie lubię aplikatorów ze szpiczastą gąbką na końcu, bo zwykle nie da się nimi narysować precyzyjnej kreski, a tu niespodzianka - gąbeczka jest bardzo precyzyjna, można narysować kreski różnej grubości, jaskółkę bez specjalnej gimnastyki, ogólnie bardzo ok :) + efekt - lekko zastygnięty, nie matowy i nie mokry, taki w sam raz, sprawia "solidne" wrażenie - nie wygląda na taki, który miałby się zaraz rozmazać + trwałość - co narysuję rano, zmywam wieczorem :) po aplikacji trzeba chwilę potrzymać oczy zamknięte, żeby nic się nie odbiło na górnej powiece, ale to tyle, a nie używam baz, pudru, cieni pod kreskę (chyba że mam ochotę) + opakowanie - bardzo ładne, eleganckie i proste bez kapania tanim pazłotkiem jak w przypadku np. L\'Oreala, leciutki powiew wyższej półki ;) + cena - 35 zł - tyle mogę dać za eyeliner, którego używam raz w tygodniu Wady: - demakijaż - jest męką: eyeliner co prawda nie jest wodoodporny, ale jest wredny, najpierw nie chce zejść, więc nolens volens rozmazuję drobinki dookoła oka, potem zaczyna schodzić, robi to płatami i okruchami, do mgiełki brokatu dołącza mgiełka koloru, a i tak demakijaż ostatecznie "domyka" poduszka... Na pewno kupię ponownie - mam upatrzony kolor Black Brass, czyli złoto-khaki-oliwkową czerń. Za mały koszmar przy zmywaniu odejmuję całą gwiazdkę. Używam tego produktu od: marzec 2014 Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego